Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 02, 16:32)
man kazkaip gal ir iseitu, bet gaunasi nenormaliai, labai tempia ta slaunike smile.gif tuomet nepersistengsiu smile.gif
siandien trecioji sporto dienele smile.gif gal kaip simta metu nesportavusiai reiketu padaryt pertrauka, bet man norisi kasdien uzlipti, idomu kiek ta mano valia ilgai tesis  biggrin.gif

po keliu savaiciu mynimo pradejot ilginti laika ir kruvius?

lygio nedidinau, kartais desimciai minuciu is 30 1lygiu padidindavau, dabar per sventes is vis stovi grazuolis ir laukia kol vel damai valios atsiras blush2.gif lotuliukas.gif doh.gif o tiksla uzsibezus sau, per viena karta numint 10km ir siekdavau jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 01 02, 18:45)
lygio nedidinau, kartais desimciai minuciu is 30 1lygiu padidindavau, dabar per sventes is vis stovi grazuolis ir laukia kol vel damai valios atsiras  blush2.gif  lotuliukas.gif  doh.gif o tiksla uzsibezus sau, per viena karta numint 10km ir siekdavau jo  4u.gif

as tai tik laika nusistatau smile.gif reikes ryt paziureti kiek km as ten tenuminu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit prašau:

1. Smagratis pakankamas 8 kg?

2. Pasipriešinimo lygiai reguliuojami rankiniu būdu, tai didelis trūkumas? Čia kuo skiriasi, kad vienu atveju pasuki račiuką, o kitu atveju paspaudi mygtuką? Koks skirtumas?

3. Ar pagal treniruoklio ilgį galima spręsti apie treniruoklio žingsnio ilgį, t. y. kuo treniruoklis ilgesnis, tuo žingsnis bus ilgesnis?

4u.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius, net nepastebėjau ar keliu kulną..atrodo kad nelabai, bent jau stengiuosi nekelti.

Miega mano elipsiukas "žiemos miego", tai labai sveikinu sportuojančias už valios turėjimą. Greit ir aš jungsiuos...
Atsakyti
Sveikutes ir as noreciau prisijungti prie jusu burelio 4u.gif
Kaip patartumet pradet sportuot su elipsiuku? kad nepersistenkti?
Vakar parsivezus bandziau bet ir 5min sunkiai issimyne man jis blush2.gif tai kaip 30min neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2013 01 05, 12:34)
Vakar parsivezus bandziau bet ir 5min sunkiai issimyne man jis blush2.gif  tai kaip 30min neisivaizduoju g.gif

Viskas ateis su laiku thumbup.gif ir ilgainiui tos 30 min atrodys vienas juokas. Atsimenu, kai tik įsigijau elipsinį tai man 15 min atrodė taip ilgai, kad didžiuodavausi tiek numynus, o db kasdien numinu po 45 min - ir tai vienas juokas kai pripranti, ilgiau minti nebandžiau, nes man tai labai optimalus laikas. Taip kad aukštyn galvą ir pamažu ilgint laiką siūlyčiau, nes jei perdegsit, paskui nebus noro lipti sportuoti.
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2013 01 05, 11:34)
Vakar parsivezus bandziau bet ir 5min sunkiai issimyne man jis blush2.gif  tai kaip 30min neisivaizduoju g.gif

Visų pirma - nepersistengti su pasirinktu lygiu, taip pat tempu, galiausiai užsidėti kokį filmą ar pan., tada tikrai lengviau minasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangė @ 2013 01 05, 22:04)
Viskas ateis su laiku  thumbup.gif  ir ilgainiui tos 30 min atrodys vienas juokas. Atsimenu, kai tik įsigijau elipsinį tai man 15 min atrodė taip ilgai, kad didžiuodavausi tiek numynus, o db kasdien numinu po 45 min - ir tai vienas juokas kai pripranti, ilgiau minti nebandžiau, nes man tai labai optimalus laikas. Taip kad aukštyn galvą ir pamažu ilgint laiką siūlyčiau, nes jei perdegsit, paskui nebus noro lipti sportuoti.

QUOTE(espresso @ 2013 01 05, 22:42)
Visų pirma - nepersistengti su pasirinktu lygiu, taip pat tempu, galiausiai užsidėti kokį filmą ar pan., tada tikrai lengviau minasi smile.gif

Dekoju uz atsakymus ax.gif bandysiu minti jau siandien lengviau mynes,kad greiciau apsiprasciau minu ryte vakare lengviausiu rezimu,tikiuosi ir man neuzilgo iseos ir ilgiau paminti. O mazdaug po kiek laiko pamatet rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(espresso @ 2013 01 05, 22:42)

Filma puiki pagalba thumbup.gif atsimenu buvau užsikrėtus peržiūrėti visus Nusivylusių šeimininkių sezonus ir tai darydavau tik sportuodama, tai paskui tik ir laukdavau kada mint, nes filmą galėsiu pažiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2013 01 05, 11:34)

Sveika prisijungus, koki isigijai?

As kaip pradininke pati galiu pasakyt, kad pirmos penkios minutes nesportavusiam zmogui ir yra sunkiausios, bet jeigu nesustoji ir valios jega toliau mini, tai taip ir isivaziuoji ir kitos minutes nebuna tokios skausmingos raumenukams ar sudetingos.
As penkias pirmas dienas myniau po 15-20 minuciu, vakar buvo pertrauka blush2.gif bet siandien vistiek eisiu pamint, nes jeigu daznai darysiu pertraukas -nebus naudos biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau is vokieciu parvesta Monark - Crosstrainer 717X
Nenoriu labai persitempti kad paskui noras nepabegtu blush2.gif siandien ryte jau ir 10min nebuvo tokios sunkios tikiuosi vakare bus dar daugiau smile.gif bet greitis man mazesnis nei 21 nesigauna kazkaip g.gif
Atsakyti
Nu va, saziningai atmyniau savo siandienines 20 min, kadangi vakar buvo pertrauka, tai snd lengvai sekesi:) "Nubegta" apie 5 km smile.gif reikes paziureti ryt kokiu ten greiciu minu, nes kai jau nulipi nusinulina g.gif
kita savaite bandysiu truputi kartais pamint ant 2 lygio ir ilginsiu iki 30 min smile.gif
as 15 min minu paprastai, o 5 minutes atbulom, kad dirbtu uzpakaliniai slaunu raumenukai ir uzpakaliukas biggrin.gif
reikes dar siandien susiziuret idemiai tempimo pratimus, nes jauciu labai negerai taip staiga lipt ir mint g.gif
Atsakyti