Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 08 18, 20:38)
Tikiuosi, kad man elipsiukas bus visų metų alternatyva, nes, visų pirma, gydytojai patarė nebėgioti dėl nugaros poblemų, o antra - bėgioti buvo nemalonu dėl palaidų šunų... Nieko smagaus, kai vejasi koks ciuckis lodamas. O kitokio maršruto nebuvo kaip susidėliot, tiesiog nelabai tinkamos apylinkės smile.gif Vat ir stengiuos aktyviai minti namie. Vis dar baisiai nuobodu...

Linksmiau ir nebus tongue.gif as su muzika minu biggrin.gif

Na, bet jau 5 lygis man sunkiai pasiduoda schmoll.gif 4-as per lengvas jau, o 5-am dar jegu neturiu...
Atsakyti
Na as irgi jungiuosi, ieskau elipsiuko. Siuo metu apsistojusi esu ties Christopeit CS5. Pagal visus aprasymus atrodo tikrai tvirtas smile.gif kibsim i sporta thumbup.gif
Atsakyti
ir dar neapsisprendziu del dvieju treniruokliu, tiksliau renkuosi is dvieju: christopeit CS5 arba Christopeit Sport El8. Gal turit atsiliepimu? Vienas is ju paprastesnis, tik va nzn ar man to paprastesnio uzteks ar idomiau su programom dirbti g.gif ir antras masyvesnis gal butu stabilesnis sportuojant..
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 08 28, 13:36)
ir dar neapsisprendziu del dvieju treniruokliu, tiksliau renkuosi is dvieju: christopeit CS5 arba Christopeit Sport El8. Gal turit atsiliepimu? Vienas is ju paprastesnis, tik va nzn ar man to paprastesnio uzteks ar idomiau su programom dirbti  g.gif ir antras masyvesnis gal butu stabilesnis sportuojant..

kuo sunkesnis smagratis tuo stabiliau minasi elipsiukas, o tu programu gali ir nebut is vis, tikrai nesunku su ranka pasispausti kruvi, nes visvien pradzioj minsit lengviausiu rezimu ir be jokiu programu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kuo skiriasi Kettler verso modeliai? Pvz 100, 109, 200, 307? Ar koks cross m geriau? Ziuriu ziuriu.. Man jie visi vienodi atrodo......... doh.gif
Atsakyti
Mamytes, ka manot? Mano paaugle dukra(16m greitai sueis) nori eiti sportuoti i sporto kluba su treniruokliais. Dauguma tokio amziaus merginu tuo uzsiima. Tik beda, kad ji labai laaabai liekna, tiesiog kudute , daznai galva skauda, menesinemis tik pradejo sirgti pries menesi. Ji nera fiziskai silpna, bet bijau, kad jai toks sportas butu sekinantis tiesiog del svorio trukumo. O ir treneriai ten nepriziuri, o tik programa sudaro g.gif .
Atsakyti
Sporto kruvis, hanteliukai pasirenkami pagal savo pajeguma. Jei mergina silpnute, prades sporta nuo neintensyviu treniruociu, mazais hanteliukais. Sustipres, padidins kruvi. Svoris cia manau ne rodiklis. Lieknas zmogus gali buti ir stipresnis ir istvermingesnis uz apkunesni. Leiskit pabandyti, pati lai apsisprendzia ar jai patinka ir tinka.
Atsakyti
Aciu uz patarima ax.gif .
Na taip lieknesne, zinoma, daznai stipresne . Ir nesakau, kad ji silpna. Bet tiesiog , manau, kad dar fiziskai nesusiformavusi, velesnio brendimo, mazai valganti. Ji 170 cm sveria tik 45 kg, bet ji smulkiu kaulu . Prisimenu, kad as pati sportavau ir labai galva skaudedavo, sekindavo. Iseidavau i treniruotes nevalgiusi (panasaus svorio buvau, bet kiek zemesne), kaip ir ji tai darys tiesiog is laiko neturejimo ir tingejimo doh.gif . O sis sportas tai jai paciai nelabai prie sirdies, bet drauges traukia unsure.gif . Mano samoneje toks sportas subrendusioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 rugsėjo 2013 - 21:01
g.gif Jei nevalgo, tada problema kita, reiketu labiau pasekti mityba, paraginti, o gal nuolat palikti ko pavalgyti. 45 kg labai mazai, ar nera kitokiu bedu?
Jei jai ta sporto saka ne prie sirdies, tai po menesio ar dvieju savaime atkris, pati nebenores eiti.
As pati tokio amziaus mielai ejau i treniruokliu sale ir nemanau, kad kuom pakenkiau. Ten jug ne tik sunkios stangos, o ir kardio treniruokliai, svareliai, preso treniruokliai, kilimeliai, tempimo pratimai.... Zodziu labai nedrausciau, pabandyti gal leisciau, bet mityba atidziau pasekciau, jei sportuos ir nevalgys, tada blogai.. g.gif
Atsakyti
http://pigu.lt/sport...treniruokliai?f[89][131362]=Turime_Vilniaus_sandelyje&ob=d

labas merginos, ir as jungiuosi prie jusu, ruosiuosi is cia pirkti elipsini treniruokli iki 600 Lt, cia uz tokia kaina 4 vienetai skirtingi, gal kas nors koki is ju turite, kokie atsiliepimai, arb ai ka atkreipti demesi renkantis, neismanau visai... ax.gif labai lauksiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(doviledub @ 2013 10 06, 13:24)
arb ai ka atkreipti demesi renkantis, neismanau visai...  ax.gif  labai lauksiu atsakymo.

Sveika 4u.gif Šios temos antroje žinutėje yra visa informacija, kaip rinktis elipsiuką bigsmile.gif Čia paskaičiusi ir nusprendžiau, ko noriu. Tik mano nuomonė, nežinau, ką kitos merginos pasakytų šiuo klausimu, tačiau šis naujas elipsiukas daug prastesnis už dėvėtą geresnės kokybės varijantą. Pavyzdžiui, prieš porą mėn nusipirkau dėvėtą KETTLER elipsiuką už 450 Lt po visų derybų ir esu labai patenkinta. Iš smalsumo buvau Senukuose apsimetusi potencialia kliente, išbandžiau pigesnius varijantus, tai nėra ką lyginti su mano žvėrimi, kažkokie žaisliniai pasirodė. Tikrai nenusivyliau tokiu sprendimu, žinoma, jei gestų, nebūtų jokių garantijų, tačiau kaip už tokius pinigus minu sau laiminga ir apie blogiausią varijantą negalvoju blush2.gif

Beje, merginos, pirkau štai šį treniruoklį: http://www_kettler_c...ic_verso307.htm Gal išmanančios apie elipsiukus galėtumėte pakomentuoti, ar geras buvo sprendimas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 06 spalio 2013 - 13:19
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 19, 15:04)
Na, bet jau 5 lygis man sunkiai pasiduoda  schmoll.gif 4-as per lengvas jau, o 5-am dar jegu neturiu...

Gal reiktų pabandyti 4-tą ilgiau minti... o ne iškart prie 5-to. Aš kol pereidavau į kitą lygį bent 20-40 min. be pertraukos galėdavau numinti tuo pačiu įtempimu. Jei ne paslpatis, po kiek laiko minate?
Atsakyti