Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

QUOTE(Highlander @ 2013 08 07, 20:16)
Ačiū, merginos, už komentarus  4u.gif  4u.gif  Jau mečiau tuos kalnelius, minu 3 lygiu (nors ten tik kaip ir antra padala pagal sunkumą) ir išminu padoriau thumbup.gif  Pulso nematavau, o reiktų... Kadangi minu nepersistengdama, tai maniau nesvarbu pulsas  blush2.gif  Matuosiu  thumbup.gif
Beje, lengvai.ir.greitai, minu dažniausiai 18 ar 20 km/h greičiu ir visai nenuvargstu. Neįsivaizduoju, kaip būtų įmanoma minti 9 km/h greičiu... Net per apšilimą jau rodo vos ne 14 km/h greitį. Kaži, ar tik ne pieno riebumą manasis rodo  doh.gif  Visgi iš antrų rankų... O šiandien sudeginau berods 270 kalorijų ir myniau apie 45 min

Na va, vadinasi ne tokia jau ir bloga fizine bukle thumbup.gif

Tai gal cia mano pieno riebuma rodo g.gif arba ten ne km lotuliukas.gif

Sudeginu truputi daugiau 300 kal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 08, 00:57)
Na va, vadinasi ne tokia jau ir bloga fizine bukle thumbup.gif

Tai gal cia mano pieno riebuma rodo g.gif arba ten ne km  lotuliukas.gif

Sudeginu truputi daugiau 300 kal smile.gif

Labai savim didžiuojuos, 45 min tas kosmosas, kurio maniau nepasieksiu lotuliukas.gif Bent kolkas neprašoviau nusipirkusi elipsiuko, super daiktas smile.gif Tik taip norisi minti kiekvieną dieną, bet bijau, kad sveikatai pakenksiu, tai stengiuosi kas antrą po 45 min.
Oho, 300 kal 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą išbandžiau savo gražuolį biggrin.gif Bet pas mane greitis irgi tik 9,2km vidutinis, jei jau baisiai greitai minu, tai apie 14kmh. Gal čia nuo modelio priklausao ar nuo smagračio? Žodžiu, esu bevei patenkinta, jei ne mano avalynė - baisiai skaudėjo pėdas (ko niekada nėra buvę minant klube). Tingėjau persiaut kedus, tai ir variau per kančias į žvaigdždes biggrin.gif
Dar vienas įdomus dalykas - sudeginau apie 50kcal, numyniau 4,5km per 30 min. Tiek mažai??? Ar čia kažkas su rodmenim ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Kali Kalifornija @ 2013 08 08, 23:44)
Šiandien pirmą kartą išbandžiau savo gražuolį biggrin.gif Bet pas mane greitis irgi tik 9,2km vidutinis, jei jau baisiai greitai minu, tai apie 14kmh. Gal čia nuo modelio priklausao ar nuo smagračio? Žodžiu, esu bevei patenkinta, jei ne mano avalynė - baisiai skaudėjo pėdas (ko niekada nėra buvę minant klube). Tingėjau persiaut kedus, tai ir variau per kančias į žvaigdždes biggrin.gif
Dar vienas įdomus dalykas - sudeginau apie 50kcal, numyniau 4,5km per 30 min. Tiek mažai??? Ar čia kažkas su rodmenim ne taip?

Manyciau, kad viskas tvarkoje. Mazdaug per 6 min iveikiu kilometra smile.gif O del kaloriju, tai turbut ant pacio lengviausio lygio mynei? Paskui sunkinat kruviui ir ilginant laika - bus daugiau 4u.gif

Matavau as pulsa ramybes busenoje, tai 90-95 smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasidžiaugti, kad šiandien numyniau valandą laiko ir sudeginau apie 360 kalorijų thumbup.gif Dievinu savo elipsiuką, nulipau pilna jėgų ir energijos cool.gif Tiesa, 10 min pradedant ir 10 minučių paigiant minti skiriu apšilimui, kadangi nelabai žinau, kaip reiktų taisyklingai apšilti, pasiduodu fantazijai: minu lėčiausiu lygiu, labai lėtai, dažniausiai nesilaikau už rankenų, pakilnoju klubus, pakilnoju rankas, patampau nugaros, rankų, kojų raumenis, minu tai pirmyn, tai atgal, pritūpusi paminu, na kaip ir sakiau, atsiduodu fantazijai biggrin.gif Dar mitybą bandau sureguliuoti, bet deja deja nepankamai valios turiu, naktimis užkandžiauju, vakarienė vėlai ax.gif Bet bent jau sąžinė kankina, tikiu, kad su laiku šito blogio atsisakysiu thumbup.gif Svarstyklės pokyčių nerodo, bet drabužiai dar ir kaip thumbup.gif Liemuo tapo laibesnis, skatina toliau ryžtingiau eiti link užsibrėžtų tikslų drinks_cheers.gif O kaip Jums, merginos, sekasi minti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 08 09, 13:54)
Ateinu pasidžiaugti, kad šiandien numyniau valandą laiko ir sudeginau apie 360 kalorijų  thumbup.gif  Dievinu savo elipsiuką, nulipau pilna jėgų ir energijos  cool.gif  Tiesa, 10 min pradedant ir 10 minučių paigiant minti skiriu apšilimui, kadangi nelabai žinau, kaip reiktų taisyklingai apšilti, pasiduodu fantazijai: minu lėčiausiu lygiu, labai lėtai, dažniausiai nesilaikau už rankenų, pakilnoju klubus, pakilnoju rankas, patampau nugaros, rankų, kojų raumenis, minu tai pirmyn, tai atgal, pritūpusi paminu, na kaip ir sakiau, atsiduodu fantazijai  biggrin.gif  Dar mitybą bandau sureguliuoti, bet deja deja nepankamai valios turiu, naktimis užkandžiauju, vakarienė vėlai  ax.gif  Bet bent jau sąžinė kankina, tikiu, kad su laiku šito blogio atsisakysiu  thumbup.gif  Svarstyklės pokyčių nerodo, bet drabužiai dar ir kaip  thumbup.gif  Liemuo tapo laibesnis, skatina toliau ryžtingiau eiti link užsibrėžtų tikslų  drinks_cheers.gif  O kaip Jums, merginos, sekasi minti?  4u.gif

Super thumbup.gif svarbu, kad entuziazmas nedingtu biggrin.gif man tai per 3 men jau pabodo, bet reikia rolleyes.gif nezinau kaip bus, kai pasieksiu norima svori... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 09, 17:33)
Super thumbup.gif svarbu, kad entuziazmas nedingtu  biggrin.gif man tai per 3 men jau pabodo, bet reikia rolleyes.gif nezinau kaip bus, kai pasieksiu norima svori... blush2.gif

Reikia reikia thumbup.gif drinks_cheers.gif Manau, kad taps įpročiu ir norėsis paminti elipsiuką thumbup.gif Aš manau, kad čia kaip ir minant: po kurio laiko atrodo, kad pakirto kojas, bet tą laiką pramini ir sau laimingai kad ir val išmini... Ir čia truputį nuslūgo entuziazmas, bet toliau minant taps norma. O ir nauda akivaizdi ir ne tik dėl tų nenorimų papildomų kg, bet ir dėl savijautos, dėl sveikatos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 09 rugpjūčio 2013 - 18:02
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2013 08 09, 08:52)
Manyciau, kad viskas tvarkoje. Mazdaug per 6 min iveikiu kilometra smile.gif O del kaloriju, tai turbut ant pacio lengviausio lygio mynei? Paskui sunkinat kruviui ir ilginant laika - bus daugiau 4u.gif 
Matavau as pulsa ramybes busenoje, tai 90-95 smile.gif

tikrai aukstas... o daktarai sako, kad kuo zemesnis pulsas tuo ilgesnis gyvenimas, taip kad turint elipsiuka tikrai galima aptvarkyti sirdies istverme! sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šiandien myniau pagal programą, tai ir kalorijų sudeginau 200 per 30min. Jau geriau atrodo toks skaičius biggrin.gif Tik nuobodu... Nors įsijungiu televizorių, bet vis tiek aplink vaizdai nesikeičia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 08 12, 19:08)
tikrai aukstas... o daktarai sako, kad kuo zemesnis pulsas tuo ilgesnis gyvenimas, taip kad turint elipsiuka tikrai galima aptvarkyti sirdies istverme! sekmes  4u.gif

Nelabai as ka ismanau apie tai, tiesa sakant isvis neismanau blush2.gif esu "zalia" visokiuose susirgimuose blush2.gif bet tai kraujo spaudimas (turbut pulsas irgi su tuo susijes g.gif ) pas mane visad normalus g.gif
Atsakyti
Net nustebau, kad yra aktyvių čia smile.gif Jums vasarą minasi namie? Kažkaip maniau, kad čia daugiau žiemos alternatyva smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad man elipsiukas bus visų metų alternatyva, nes, visų pirma, gydytojai patarė nebėgioti dėl nugaros poblemų, o antra - bėgioti buvo nemalonu dėl palaidų šunų... Nieko smagaus, kai vejasi koks ciuckis lodamas. O kitokio maršruto nebuvo kaip susidėliot, tiesiog nelabai tinkamos apylinkės smile.gif Vat ir stengiuos aktyviai minti namie. Vis dar baisiai nuobodu...
Atsakyti