elipsini treniruokli turiu trecia savaite, tai minu rytais apie 15 min, plius minus, o vakarais 30-40 minuciu greitis kazkur 15 km/h ir dar papildomai biski pratimu darau, stengiuosi daug nevalgytisvoris nukrito apie 1 kg

Sveikos
Sakykit, ar elipsiukas kelia triukšmą ? Man aktualu, apačioje gyvenantys ,,nekokie,, kaimynėliai. Tad būtų smagu sužinoti, ar bilda į grindis ?
Dėkoju

Sakykit, ar elipsiukas kelia triukšmą ? Man aktualu, apačioje gyvenantys ,,nekokie,, kaimynėliai. Tad būtų smagu sužinoti, ar bilda į grindis ?
Dėkoju

QUOTE(OVM @ 2013 11 18, 10:43)
Sveikos
Dėkoju

Dėkoju

kuo sunkesnis smagratis tuo jis stabilesnis, tuo maziau juda pats ir tuo maziau kelia bet koki triuksma

QUOTE(Davina @ 2013 11 18, 13:45)
kuo sunkesnis smagratis tuo jis stabilesnis, tuo maziau juda pats ir tuo maziau kelia bet koki triuksma

dėkui. kiek kg smagratį rekomenduotumėte ?
QUOTE(OVM @ 2013 11 18, 15:18)
dėkui. kiek kg smagratį rekomenduotumėte ?
Rekomenduoju elipsinį treniruoklį, kurio smagratis - 12 kg. ir daugiau.
sveikos visos sportuojancios
labai ilgai norejau, bet kaip visada pinigu truksta tokiems pirkiniams
ieskojau kokius metus laiko is naudotu skelbimuose, bet nei vienas nelipo, matyt aukstus reikalavimus keliau siam irenginiui..
jungiuos i jusu gretas su nauju Kettler RIVO P
tikiuosi kad nebus jis pas mane rubu dziovykla ar dulkiu kaupeju
pagal gydytoju rekomendacijas man siulo numesti 12-13 kg esu 164 ugio
esu sportavusi kazkada.. kojos mano raumeningos buvo, dabar jau su neblogu sluoksniu papildu
tad prasysiu jusu patarimu.
norisi nutirpdyti lengvai riebalini sluoksni. bet pradejus minti pirmaji vakara su 1 lygiu as vos 2 min ismyniau, galvojau kad kojos nukris. negi taip sunku, kazkaip isivaizdavau kad lengviau bus. o ka jau ten kalbeti apie 30 min. ir jauciu kad koju raumenys labai isitempe. ar nenutiks taip kad labai ant koju uzvarysiu raumenukuslabai. na zodziu klausiu jusu kaip ka man pradeti ir daryti.
labai ilgai norejau, bet kaip visada pinigu truksta tokiems pirkiniams
ieskojau kokius metus laiko is naudotu skelbimuose, bet nei vienas nelipo, matyt aukstus reikalavimus keliau siam irenginiui..
jungiuos i jusu gretas su nauju Kettler RIVO P
tikiuosi kad nebus jis pas mane rubu dziovykla ar dulkiu kaupeju

pagal gydytoju rekomendacijas man siulo numesti 12-13 kg esu 164 ugio
esu sportavusi kazkada.. kojos mano raumeningos buvo, dabar jau su neblogu sluoksniu papildu

norisi nutirpdyti lengvai riebalini sluoksni. bet pradejus minti pirmaji vakara su 1 lygiu as vos 2 min ismyniau, galvojau kad kojos nukris. negi taip sunku, kazkaip isivaizdavau kad lengviau bus. o ka jau ten kalbeti apie 30 min. ir jauciu kad koju raumenys labai isitempe. ar nenutiks taip kad labai ant koju uzvarysiu raumenukuslabai. na zodziu klausiu jusu kaip ka man pradeti ir daryti.
QUOTE(b.kite @ 2013 11 22, 11:41)
Tik iš pradžių taip sunku būna, paskui lengviau. Aš irgi iš pradžių jau po 5 min. lengvo mynimo "pompą" gavau ir kojas pakirto. Bet palaipsniui didinau minutes ir sunkumo lygius, tai va dabar praėjus mėnesiui išminu 25 min. 3-4 lygiu. Ištvermės ir neprarask entuziazmo

Laba visoms, skaitau jusu temute ir uzsimaniau elipsiuko, dar reikia tik vyra itikinti, kad ir jam jo reikia.
Klausimas ar reikia koki kilima po juo deti, nes jei nedesiu, ar nepakenks laminatui?

Klausimas ar reikia koki kilima po juo deti, nes jei nedesiu, ar nepakenks laminatui?
Na sunku susilaikyt kai ko uzsimanai taip stipriai, jau perkalbejau vyra ir nusipirkom elipsiuka Kettler
Dabar reikia sulaukti tik I namus
Esu patenkinta baisiai

KETLER firmos turiu treniruokli jau gal metai , dulkiu jis man tikrai nerenka, dirbam visa seima
Vras ryte, as vakare , sūnus taip pat mina vakarais. Zodziu daiktas, kad ir pasikartosiu superinis.

QUOTE(neraj @ 2013 12 16, 11:49)
KETLER firmos turiu treniruokli jau gal metai , dulkiu jis man tikrai nerenka, dirbam visa seima
Vras ryte, as vakare , sūnus taip pat mina vakarais. Zodziu daiktas, kad ir pasikartosiu superinis. 

Oi kaip noriu, kad visų abejones paneigčiau ir tikrai jis nedulkėtų pas mus. Nes visi kartoja "ai pas visus stovi ir tik dulkes kaupia"...
Labai noriu, kad ir vyrui jis patiktų (turi pilvuką nemažą

NERAJ o kaip rezultatai, ar matyti kokie? Ant kokios dangos stovi jis pas jus?
[quote=naca,2013 09 24, 17:15]
Mamytes, ka manot? Mano paaugle dukra(16m greitai sueis) nori eiti sportuoti i sporto kluba su treniruokliais. Dauguma tokio amziaus merginu tuo uzsiima. Tik beda, kad ji labai laaabai liekna, tiesiog kudute , daznai galva skauda, menesinemis tik pradejo sirgti pries menesi. Ji nera fiziskai silpna, bet bijau, kad jai toks sportas butu sekinantis tiesiog del svorio trukumo. O ir treneriai ten nepriziuri, o tik programa sudaro
.
[/quote
Kazkaip anksciau del amziaus, nuo kokio uzsiimineti sporto klube , neturejau. Bendrai, nemaniau, kad kada nors ten eisiu. Bet dukros noras priverte tuo pasidomet. Taigi, be 18 uzsirasyti I sporto kluba net neprieme, tad teko palaukt kelis menesius ( cia ne Lietuvoj). Manau is to galima sprest, kad jaunam organizmui nelabai rekomenduojama.
Mamytes, ka manot? Mano paaugle dukra(16m greitai sueis) nori eiti sportuoti i sporto kluba su treniruokliais. Dauguma tokio amziaus merginu tuo uzsiima. Tik beda, kad ji labai laaabai liekna, tiesiog kudute , daznai galva skauda, menesinemis tik pradejo sirgti pries menesi. Ji nera fiziskai silpna, bet bijau, kad jai toks sportas butu sekinantis tiesiog del svorio trukumo. O ir treneriai ten nepriziuri, o tik programa sudaro

[/quote
Kazkaip anksciau del amziaus, nuo kokio uzsiimineti sporto klube , neturejau. Bendrai, nemaniau, kad kada nors ten eisiu. Bet dukros noras priverte tuo pasidomet. Taigi, be 18 uzsirasyti I sporto kluba net neprieme, tad teko palaukt kelis menesius ( cia ne Lietuvoj). Manau is to galima sprest, kad jaunam organizmui nelabai rekomenduojama.