Sveikutes Priimkit i savo gretas ka tik vyras surinko mano grazuoli tik tikiuosi kuo toliau tuo geriau seksis.. ismyniau tik 15 min su dviem 30 s pertraukelem..
Tai gal labai sunku lygi uzsistatet As pirma karta myniau 25 min be pertraukos, pasirinkus programa kalneliu. O atra diena jau 1 val. 10 min. ismyniau... Sunku aisku jau po 3min buna bet sukandi dantis, bandai apie ka nors galvoti ir pirmyn
Tai gal labai sunku lygi uzsistatet As pirma karta myniau 25 min be pertraukos, pasirinkus programa kalneliu. O atra diena jau 1 val. 10 min. ismyniau... Sunku aisku jau po 3min buna bet sukandi dantis, bandai apie ka nors galvoti ir pirmyn
As tai manau, kad tikrai nieko nenutiks del tu poros savaiteliu kai grysi, pradesi vel sportuotis ir po keliu dienu man rodos turetum gryzti i pradine stadija kaip pries tas dvi savaites
Visos cia minat po valanda, pasijauciau slabake.. as kol kas po 20 minuciu minu kalneliais, man gana, as isprakaituoju kaip turi but. Sudega man 150+- kaloriju. Dar tik savaite antra eina kai mes ji turim, bet jei akys mano nemirguliuoja ir nemeluoja, biski sonai pakritę yra man
Visos cia minat po valanda, pasijauciau slabake.. as kol kas po 20 minuciu minu kalneliais, man gana, as isprakaituoju kaip turi but. Sudega man 150+- kaloriju.
Dar tik savaite antra eina kai mes ji turim, bet jei akys mano nemirguliuoja ir nemeluoja, biski sonai pakritę yra man
Nu man iki valandos dar labai labai toli.. Bet ja udziaugiuosi- vakar 15 min su dviem pertraukelem (po 30 s), siandien 20 min su viena 30 s pertraukele.. Numyniau 4,65 km ir sudeginau 190 Kj (45 kcal).
Tai aš irgi pirmą dieną viso labo 15min išbėgau Po to kiekvieną kitą dieną vis 5min ilgau. O dabar išbėgu 45-50min ir gaunasi apie 15km. O ant drabužių ir aš jaučiu skirtumą - džinsai ne taip spaudžia