O ir kalorijos priklauso nuo ugio ir svorio. Mb per berods 20 minuciu 12-u lygiu isdegina virs 400kaloriju.
ghm.. pas mane greitis lygiais surasytas, ne kilometrais
Viso jų yra 12.
O ir kalorijos priklauso nuo ugio ir svorio. Mb per berods 20 minuciu 12-u lygiu isdegina virs 400kaloriju.
Sveikos
as irgi myniau vakar pusvalanduka ir sudeginau tik 152 kcal?cia normalu?nes tempa palaikiau
Sveikutes ! Jungiuos ir as prie minanciu
Esu kaip ir naujoke , minu visai neseniai , bet kaloriju sudeginu mazdaug 100 per 10-12 min , vidutinis greitis buna apie 11km/val. Per 10 min. nusimina virs 2 km .
Kolkas daugiau nelabai isminu ,raumenys matyt labai nusilpe
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 30, 07:47)
Sveikos
as irgi myniau vakar pusvalanduka ir sudeginau tik 152 kcal?cia normalu?nes tempa palaikiau 
Normalu. Nelyginkit rezultatu su kitom merginom, jus nezinote kiek jos sveria ir koks ju pulsas (du faktoriai, kurie labiausiai lemia ka jums paskaiciuos kompiuteris). Labai smarkiai skiriasi zmogaus sudeginama energija tarp 50 kg sveriancio ir 100 kg sveriancio
Niekaip nesuprantu kodel tokie didziuliai skirtumai
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 01 30, 10:44)
Niekaip nesuprantu kodel tokie didziuliai skirtumai
Kazin ar elipsiniai sveria musu svori
Man kartais kyla mintis ,kad nuo smagracio svorio ir dydzio viskas priklauso
Beje as sveriu tik 52 kg.
i mano elipsiuka reikia ivesti viena karta amziu, ugi ir svori....
gal nuo to kazka paskaiciuoja...mano svoris 56
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 30, 10:49)
i mano elipsiuka reikia ivesti viena karta amziu, ugi ir svori....
Taip ,teisingai ir as vedziau
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 01 30, 10:54)
bet tai jus daug sudeginat per trumpa laika..nors musu svoriai panasus....o kiek pulsa jusu rodo?nes as stengiuos palaikyt 120-125, nes skaiciau, kad tarp 120-135 geriausiai dega riebalai
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 30, 11:01)
bet tai jus daug sudeginat per trumpa laika..nors musu svoriai panasus....o kiek pulsa jusu rodo?nes as stengiuos palaikyt 120-125, nes skaiciau, kad tarp 120-135 geriausiai dega riebalai 
Pradzioje buna virs simto truputi , paskui apie 80-90 . Skaiciau as apie pulsa ir kaloriju deginima , bet man kazkaip nerealiai tai skamba ,jei tiek uzkeliu tai iskart pompa man buna
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 01 30, 09:12)
Pradzioje buna virs simto truputi , paskui apie 80-90 . Skaiciau as apie pulsa ir kaloriju deginima , bet man kazkaip nerealiai tai skamba ,jei tiek uzkeliu tai iskart pompa man buna 
labai daznai treniruokliai neteisingai matuoja pulsa, skaiciuokit pati uzdejus pirsta ant kaklo, paskaiciuokit 6 sekundes ir padauginkit is 10
dieve kokios jus lengvutes cia, ir ant kurios vietos pas jus tie riebalai???
QUOTE(Davina @ 2014 01 30, 15:00)
labai daznai treniruokliai neteisingai matuoja pulsa, skaiciuokit pati uzdejus pirsta ant kaklo, paskaiciuokit 6 sekundes ir padauginkit is 10
Pas mane ant liemens ir uzpakaliuko...nesu labai stora, bet manau su sporto pagalba galiu tureti grazesne figura...
Nes esu megeja ir savaitgaliais ,,pakramsnoti" vakarais....jei ir nesulieknesiu tai bent ir nesustoresiu