Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

ghm.. pas mane greitis lygiais surasytas, ne kilometrais g.gif Viso jų yra 12.
O ir kalorijos priklauso nuo ugio ir svorio. Mb per berods 20 minuciu 12-u lygiu isdegina virs 400kaloriju.
Atsakyti
sveiki, prisijungiu ir aš prie minančių smile.gif šiandien pirmąkart išbandžiau treniruoklį. myniau 40 min, kaitaliodama lygius. Rodo, jog sunaudota 110 cal, maždaug 20-25 km/h. Išvada: teks minti intensyviau :-D
p.s. atvira Jūsų patarimams :-)
Atsakyti
Sveikos smile.gif as irgi myniau vakar pusvalanduka ir sudeginau tik 152 kcal?cia normalu?nes tempa palaikiau smile.gif
Atsakyti

Sveikutes ! Jungiuos ir as prie minanciu ax.gif

Esu kaip ir naujoke , minu visai neseniai , bet kaloriju sudeginu mazdaug 100 per 10-12 min , vidutinis greitis buna apie 11km/val. Per 10 min. nusimina virs 2 km .

Kolkas daugiau nelabai isminu ,raumenys matyt labai nusilpe blush2.gif Bet tikiuosi isismaginsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 30, 07:47)
Sveikos smile.gif as irgi myniau vakar pusvalanduka ir sudeginau tik 152 kcal?cia normalu?nes tempa palaikiau smile.gif

Normalu. Nelyginkit rezultatu su kitom merginom, jus nezinote kiek jos sveria ir koks ju pulsas (du faktoriai, kurie labiausiai lemia ka jums paskaiciuos kompiuteris). Labai smarkiai skiriasi zmogaus sudeginama energija tarp 50 kg sveriancio ir 100 kg sveriancio mirksiukas.gif
Atsakyti

Niekaip nesuprantu kodel tokie didziuliai skirtumai g.gif Kazin ar elipsiniai sveria musu svori g.gif Man kartais kyla mintis ,kad nuo smagracio svorio ir dydzio viskas priklauso g.gif Beje as sveriu tik 52 kg.
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 01 30, 10:44)
Niekaip nesuprantu kodel tokie didziuliai skirtumai  g.gif Kazin ar elipsiniai sveria musu svori  g.gif  Man kartais kyla mintis ,kad nuo smagracio svorio ir dydzio viskas priklauso  g.gif  Beje as sveriu tik 52 kg.

i mano elipsiuka reikia ivesti viena karta amziu, ugi ir svori.... smile.gif
gal nuo to kazka paskaiciuoja...mano svoris 56 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofiso mergaite: 30 sausio 2014 - 09:50
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 30, 10:49)
i mano elipsiuka reikia ivesti viena karta amziu, ugi ir svori.... smile.gif
gal nuo to kazka paskaiciuoja...mano svoris 56 smile.gif

Taip ,teisingai ir as vedziau 4u.gif Is galvos isgaravo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 01 30, 10:54)
Taip ,teisingai  ir as vedziau  4u.gif Is galvos isgaravo  blush2.gif

bet tai jus daug sudeginat per trumpa laika..nors musu svoriai panasus....o kiek pulsa jusu rodo?nes as stengiuos palaikyt 120-125, nes skaiciau, kad tarp 120-135 geriausiai dega riebalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 30, 11:01)
bet tai jus daug sudeginat per trumpa laika..nors musu svoriai panasus....o kiek pulsa jusu rodo?nes as stengiuos palaikyt 120-125, nes skaiciau, kad tarp 120-135 geriausiai dega riebalai smile.gif

Pradzioje buna virs simto truputi , paskui apie 80-90 . Skaiciau as apie pulsa ir kaloriju deginima , bet man kazkaip nerealiai tai skamba ,jei tiek uzkeliu tai iskart pompa man buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 01 30, 09:12)
Pradzioje buna virs simto truputi , paskui apie 80-90 . Skaiciau as apie pulsa ir kaloriju deginima , bet man kazkaip nerealiai tai skamba ,jei tiek uzkeliu tai iskart pompa man buna  doh.gif

labai daznai treniruokliai neteisingai matuoja pulsa, skaiciuokit pati uzdejus pirsta ant kaklo, paskaiciuokit 6 sekundes ir padauginkit is 10 mirksiukas.gif
dieve kokios jus lengvutes cia, ir ant kurios vietos pas jus tie riebalai??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2014 01 30, 15:00)
labai daznai treniruokliai neteisingai matuoja pulsa, skaiciuokit pati uzdejus pirsta ant kaklo, paskaiciuokit 6 sekundes ir padauginkit is 10  mirksiukas.gif
dieve kokios jus lengvutes cia, ir ant kurios vietos pas jus tie riebalai???  doh.gif

Pas mane ant liemens ir uzpakaliuko...nesu labai stora, bet manau su sporto pagalba galiu tureti grazesne figura...
Nes esu megeja ir savaitgaliais ,,pakramsnoti" vakarais....jei ir nesulieknesiu tai bent ir nesustoresiu lotuliukas.gif
Atsakyti