Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

mama999, gimdykite ir pamatysite viskas susidėlios, ir išsispręs. Kas liečia aplinkinius, tai mažiau klausytis reikia, nes niekada neįtiksite viskuo. Daugelis tikrai iš pavydo gali kalbėti...
Aš esu įsitikinusi, kad viskas, kas vyksta gyvenime nėra šiaip sau. Džiaukitės ir priimkite šitą nuostabią dovaną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2012 05 08, 17:00)
O del mokslu...nezinau, baigiau visus mokslus be tevu pagalbos, zinoma gyvenau su tevai, bet mokinaus savo galva... Mokslus vaikai turi patys baigti, o ne tevai i mokslus isleisti ir suteikti jiems diplomus...

auksiniai žodžiai smile.gif Ir mano patirtis tokia, kad mano studijos buvo tik mano reikalas, o ne tėvų, tad reikia vaikams nuo mažų dienų aiškinti, jog jei norės būti išsilavinę, pastangas turi rodyti jau dabar.
Atsakyti
Aciu jums 4u.gif
man dabar kaip niekad reikia palaikymo, cia viena mamyte rase, kad tikrai sitas trecias ne kitoks kaip tie du kur jau yra. Bet va kai suzinojau, kad laukiuosi pirmo, ar antro, tai pasaulis nusvito, visiems norejosi rekti, o dabar kitaip. Kazkaip net geda pasakyti. Zinau, kad as ji mylesiu ne kiek maziau nei situs, bet va kodel kyla dvejones? Niekaip negaliu apsisprest. Buvau i ligonine su vyru nuvaziavu apziurei, paziurejo kiek laiko, paklausinejo kodel noriu nutraukti nestuma, tai asaru negalejau sulaikyt. Vyras sake daugiau neves, ir as norejau kuo greiciau is ten dingt. Bet va gryzus ir vel tos pacios mintys. Jau kartais pagalvoju, gal kas bus negero, gal nesveikas ar kitos bedos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama999: 08 gegužės 2012 - 20:49
Laukiuosi trecio neapsakomas dziaugsmas, kiekvienas vaikelis suteikia jaunystes smile.gif Pirmyn
Atsakyti
Žinokit nors ir mano visos trys planuotos,bet apie trečią nėštumą ilgai nedrįsau pasakyti doh.gif nes įsivaizdavau,kad visi galvos,jog mes kokie nenormalūs biggrin.gif Bet labai klydau bigsmile.gif
Tiesą sakant,kai einu aš su dukrytėm gatve,jūs neįsivaizduojat,kaip dauguma žmonių nuoširdžiai šypsosi wub.gif pakalbina ir pagiria. Tiesiog gi nesam asocialai,žmonės viską mato.
O artimieji.Jų gėdintis iš vis nereikia.Labai greit apsipras su ta mintim rolleyes.gif O gimus leliukui,manau visi bus laimingi mirksiukas.gif

Nesiskankinkit.Viskas bus gerai.Pamatysit 4u.gif Jūs tik pagalvokit,kaip gera laikyti rankose mažulytį kvepiantį švelnutį minkštutį leliuką wub.gif Jetus,už tas svaiginančias akimirkas numirt galima tongue.gif Prisiminkit,kaip džiaugiasi širdis,kai po bemiegių naktų randat prasikalusį dantuką.O kaip gera matyti,kai tavo vaikiukas žengia pirmus žingsnius wub.gif Taigi tiek visko gero.Nereikia galvot tik apie juodą.Gyvenimas įvairiaspalvis ir tik jūs jį galit nuspalvinti.Atsipalaiduokit ir gyvenkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 08 gegužės 2012 - 21:08
QUOTE(mama999 @ 2012 05 08, 20:48)
Aciu jums 4u.gif
man dabar kaip niekad reikia palaikymo, cia viena mamyte rase, kad tikrai sitas trecias ne kitoks kaip tie du kur jau yra. Bet va kai suzinojau, kad laukiuosi pirmo, ar antro, tai pasaulis nusvito, visiems norejosi rekti, o dabar kitaip. Kazkaip net geda pasakyti. Zinau, kad as ji mylesiu ne kiek maziau nei situs, bet va kodel kyla dvejones? Niekaip negaliu apsisprest. Buvau i ligonine su vyru nuvaziavu apziurei, paziurejo kiek laiko, paklausinejo kodel noriu nutraukti nestuma, tai asaru negalejau sulaikyt. Vyras sake daugiau neves, ir as norejau kuo greiciau is ten dingt. Bet va gryzus ir vel tos pacios mintys. Jau kartais pagalvoju, gal kas bus negero, gal nesveikas ar kitos bedos verysad.gif

To dziaugsmo nera del to, kad jis nebuvo planuotas...As irgi pirmus du planavau - ir buvau laiminga per tuos nestumus, bijodama kad tik neprarasciau...Tiesa, pacio pirmo nestumo esu netekusi, tai manau Dievas dabar ji grazino biggrin.gif Man jau ipusejo nestumas ir juo dziaugiuos... wub.gif Zinoma, kyla baime, kaip viska spesiu daryti, o ir antrus metus tik 40% ismoka gausiu, bet kuo toliau tuo labiau jau noriu sulaukti sio mazylio...O ir vyresnoji irgi labai laukia ir pazada padeti ir myleti musu pagranduka, o tai man labai suteikia optimizmo i prieki ...Tevai gal nerodo to dziagsmo, ne del to kad bus trecias - o del to, kad galvoja kad bus sunkiau gyventi...Manau kitus reikia nuteikti taip, kad cia labai planuotas ir lauktas nestumas, ir labai dziaugiuos kad turesiu trecia, nebijau sunkumu, esu stipri, ir zinau , kad musu seima bus pilna meiles ir silumos wub.gif ...Lai visi pavydi biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 05 08, 20:48)
Jau kartais pagalvoju, gal kas bus negero, gal nesveikas ar kitos bedos verysad.gif

Sitokios nelemtos mintys ir mane persekiojo visa laika, kai laukiausi trecio, nors jis buvo ir planuotas, ir lauktas. Nezinau kodel, bet vis uzklysdavo, galvodavau, kad va, per savo uzgaidas sugriausiu visai seimai gyvenima, ypac vyresniems vaikams. Gal, kad jau vyresne buvau, ne piemene, daugiau supratau. Tai kai gime sveikas, dar ilgokai negalejau atsitoketi, kad viskas gerai, net po savaites pediatres klausiau, tai normalus, ar ne? Paziurejo kaip i nesveika doh.gif
Dabar taip noreciau atsukti laika atgal ir dziaugtis, dziaugtis kiekviena nestumo akimirka, neleisti, kad isigalvojimai temdytu laukimo dziaugsma.
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 05 08, 21:48)
Aciu jums 4u.gif

Tai kad jus jau dabar mylite savo vaika, o ne ateityje !!! 4u.gif 4u.gif jusu vyras ir jusu vaikai taip pat jau priima nauja zmoguti 4u.gif Viskas yra GERAI. Juk tas vaikas ateina pas jus i seima, o ne pas aplinkinius, o kad pas mus visuomenej nuostata i trecia vaika yra keista - tai jau tos visuomenes, o ne jusu seimos problema.

Ne mes esame gyvybes viespaciai, bet mes esame naujos gyvybes bendradarbiai ir bendrakurejai mirksiukas.gif jei jau dave, reiskia treciakart busite palaiminta smile.gif

Junkites prie musu, treciakarciu ar ketvirtakarciu - musu ne tiek jau mazai 4u.gif Mes tikrai dziaugiames uz jus wub.gif

O del abejoniu - ju visada yra, man, pavyzdziui, ir su pirmu, ir su antru vaiku buvo kile tokiu minciu, ir dabar kartais kyla - ar viskas su vaikeliu gerai..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 05 12, 14:50)
Tai kad jus jau dabar mylite savo vaika, o ne ateityje !!!  4u.gif  4u.gif jusu vyras ir jusu vaikai taip pat jau priima nauja zmoguti  4u.gif Viskas yra GERAI. Juk tas vaikas ateina pas jus i seima, o ne pas aplinkinius, o kad pas mus visuomenej nuostata i trecia vaika yra keista - tai jau tos visuomenes, o ne jusu seimos problema. 

Ne mes esame gyvybes viespaciai, bet mes esame naujos gyvybes bendradarbiai ir bendrakurejai  mirksiukas.gif  jei jau dave, reiskia treciakart busite palaiminta  smile.gif

Junkites prie musu, treciakarciu ar ketvirtakarciu - musu ne tiek jau mazai  4u.gif Mes tikrai dziaugiames uz jus  wub.gif

O del abejoniu - ju visada yra, man, pavyzdziui, ir su pirmu, ir su antru vaiku buvo kile tokiu minciu, ir dabar kartais kyla - ar viskas su vaikeliu gerai..

ACIU visoms palaikancioms 4u.gif
Nusprendem, kad niekur nevaziuosim, o ramiai dziaugsimes laukimo valandomis wub.gif
Atsakyti
Labai džiugu, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 gegužės 2012 - 12:40
QUOTE(mama999 @ 2012 05 13, 12:36)
Nusprendem, kad niekur nevaziuosim, o ramiai dziaugsimes laukimo valandomis wub.gif

Tikrai priemete protinga sprendima mirksiukas.gif Linkiu, kad sis vaikutis butu ypatingas jusu seimoje ir be galo mylymas wub.gif Juk sako kad netyciukai buna - laimingi kudikiai wub.gif , Tai sekmingo jums nestuke.gif ir dziaukites kiekviena nestumo diena, nes gal jau daugiau nebeteks to patirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 05 13, 13:36)

džiaugiuosi kartu su Jūsų šeimyna smile.gif
Atsakyti