Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

Aš pasakysiu tiek,kad man su trim vaikais milijoną kartų lengviau nei su vienu ar dviem bigsmile.gif Ir nerealiai džiugiuos,kad suplanavom tokiais mažais amžiaus skirtumais ax.gif
Labai norėčiau ketvirto.Bet vat atsiranda kažkokios baimės.Tai matyt dar nelaikas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 01 balandžio 2012 - 12:30
sveikos,

laukiuosi trecio (buvo treciasis pries 4 m., kurio netekau)..... Na tai gal ketvirtojo ... Pirmi du uzauge (18 ir 14 m.), tai mes vel pasiilgom mazu leliuku biggrin.gif .
Apie anukus net negalvoju, dargi dukra pasake, kad jei ir gimdys tai tik nuo 30-ties schmoll.gif
Tikiuosi ilgiau jauna mamyte busiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 04 01, 13:30)
Aš pasakysiu tiek,kad man su trim vaikais milijoną kartų lengviau nei su vienu ar dviem bigsmile.gif Ir nerealiai džiugiuos,kad suplanavom tokiais mažais amžiaus skirtumais ax.gif
Labai norėčiau ketvirto.Bet vat atsiranda kažkokios baimės.Tai matyt dar nelaikas rolleyes.gif

oho, bet jūs drąsūs 4u.gif
pas mane tarp visų gausis po du metus skirtumas ir tai nerimauju, kaip bus, nes didžioji labai pavydėjo, kai sesė atsirado..

QUOTE(MAH @ 2012 04 01, 19:37)
sveikos,

laukiuosi trecio (buvo treciasis pries 4 m., kurio netekau)..... Na tai gal ketvirtojo ... Pirmi du uzauge (18 ir 14 m.), tai mes vel pasiilgom mazu leliuku  biggrin.gif .
Apie anukus net negalvoju, dargi dukra pasake, kad jei ir gimdys tai tik nuo 30-ties  schmoll.gif
Tikiuosi ilgiau jauna mamyte busiu  mirksiukas.gif

šaunuoliai 4u.gif

o mes jau pasakėm tiek vieniems, tiek kitiems tėvams.
Na, mano mama (kadangi pranešiau telefonu, tai tik apie mamą ir sakau), labai apsidžiaugė. Gal dėl to, kad tėveliai patys keturis vaikus užaugino, žodžiu, reakcija buvo gera.
Vyro tėvai sureagavo santūriai, bet įsivaizdavau, kad bus blogai, nes nelabai jau kaip sureagavo, kai antro laukėmės.
O mano sesė vyresnė pasakė: "o Dieve, o siaube" smile.gif
Suprask, kaip nori.

Dabar savijauta ui kokia dėl blogumų... su mažylėm nė viena taip nebuvo, kad užpykintų ne ryte, o vakare ir taip bloga, kad rodos tuoj tuoj išsiverš ugnikalnis, bet skrandis laiko įsikibęs... ir taip tas blogumas mane kankina nuo kokios aštuntos devintos vakaro iki dvyliktos, pirmos nakties. Užmigti neįmanoma, vos kenčiu... Net jei būna bloga dieną, tai vakarop taip užvarto, kad nei rėk, nei bėk...
O jau naktį koks miegas prastas.... sakau, pataupytų mano miegus vaikučiui, kai gims...
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 04 01, 23:10)

Na, mano mama (kadangi pranešiau telefonu, tai tik apie mamą ir sakau), labai apsidžiaugė. Gal dėl to, kad tėveliai patys keturis vaikus užaugino, žodžiu, reakcija buvo gera.
Vyro tėvai sureagavo santūriai, bet įsivaizdavau, kad bus blogai, nes nelabai jau kaip sureagavo, kai antro laukėmės.
Suprask, kaip nori.

Dabar savijauta ui kokia dėl blogumų... su mažylėm nė viena taip nebuvo, kad užpykintų ne ryte, o vakare ir taip bloga, kad rodos tuoj tuoj išsiverš ugnikalnis, bet skrandis laiko įsikibęs... ir taip tas blogumas mane kankina nuo kokios aštuntos devintos vakaro iki dvyliktos, pirmos nakties. Užmigti neįmanoma, vos kenčiu... Net jei būna bloga dieną, tai vakarop taip užvarto, kad nei rėk, nei bėk...
O jau naktį koks miegas prastas.... sakau, pataupytų mano miegus vaikučiui, kai gims...

as tai nes nesiruosiu greit sakyti savo tevams, ypac mano mama jautriai reaguoja i kiekviena mano nestuma - jai vaikai asocijuojasi tik su naujom problemom, tai net nesinori sakyt, nes dar paskui daktara reiks kviest schmoll.gif is vis mano artimiausi giminaiciai tik po 1 ar ne vieno vaiko neturi (tik viena drauge turi 3), tai panasiai reaguoja - "o siaube". Bet va is vyro puses tokios zinios priimamos su didziausiu dziausmu, as visai dar nezinojau, kad nescia,o vyro sesuo sake - sapnavo,kad turim leliuka thumbup.gif

Man tai nera taip baisiai blogai, jauciu skrandy toki nemalonuma..... Bet vakar vakare kaip "uzkirtau", matyt per daug, skrandis visiskai sustojo, tai pasekme - siandien sedziu lovoj ir draugauju su kompu doh.gif Gyveni ir mokaisi blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes...
neseniai suzinojau, kad laukiuosi maziuko, tikrai tiketas, tikrai noretas ir mintyse seniai isnesiotas, bet buna dienu, kad reikia atspirties tasko, aisku juk mes abu su vyru to norejome, tai ir turetu buti atspirtis...tevai, kolkas nieko nezino ir suzinos greiciausia, kai jau normaliai realiai matysis (antraji ivardinome, kai jau buvo 6 menuo) kazkaip nemegstu girtis anksciau laiko...

atrodytu, kad tikrai galesime ir sugebesime visus tris pastatyti ant koju, ismokslinti ir suteikti pilnaverti gyvenima, nesame abu ypatingai jauni, nors vyras mane uz siuos zodzius gerai pakratytu, aisku 35 dar ne pensija:) bet kai pradedi galvoti o jei tas o jei anas...aisku taip mastant turbut ir nereikia net pradeti, bet taip juk norisi to dziaugsmo...smile.gif

tiesa mes mini apklausa tarp tevu padareme dar tik mastydami apie mazuoli, na reakcija idomi...siaip labaiu teigiama jei neigiama, viskas lengviau butu jeigu butume kile is daugiavaikiu seimu, o kai aplinkui standartines seimos, tai mes rodomes jau kaip apuokai...

nooooors...kaip viena drauge, beje ne ji viena sako, kad siuo metu patapo labai madinga tureti tris vaikus...ir jau daug kur girdziu, aiksku cia ne mados reikalas pas mus, bet tikrai pastebejau kad daug kas ryztasis siam graziam ivykiui...

ten mamytes kalbejo apie pametinkus, tai as dziaugiuosi, turiu du mazuolius skirtumu metai ir 4 menesiai....nepatikesite tikrai nebuvo sunku kaip kalbejo aplinka...nors auginu berniukus, aikus visko yra visko buna, juk vaikai ir dar pacaniukai, bet nezianau.... kazkaip man viskas nesunkiai gavosi, beje mes da visi namuose, va nuo rudens tikiuosi ir didysai ir mazasai jau eis i darzeli...

tad tokie mano pamastymai, zavu, kad yra bendraminciu ir palaikanciu...

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 02 21, 17:16)
Tai kaip čia yra, kad du vaikai tai jau "minimum", o trys jau "per daug" unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Noriu pagirti visas mamytes, Jūs šaunuolės, Jūs tikros Supermamos !
Ir mes svajojam apie trečią vaikiuką. Draugų tarpe nemažai šeimų, turinčių po tris vaikučius ir kai žiūriu tų šeimų nuotraukas toks baltas pavydas suima, toks didelis noras turėti tą trečią wub.gif Tik mažasis dar tegul paauga kokius metukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 04 02, 00:10)
oho, bet jūs drąsūs  4u.gif
pas mane tarp visų gausis po du metus skirtumas ir tai nerimauju, kaip bus, nes didžioji labai pavydėjo, kai sesė atsirado..
šaunuoliai  4u.gif

Suprask, kaip nori.

o del kokiu priezasciu jumi norite trecio mazuolio ar cia noras tureti ta trecia sunu...??? na mumi tarytum koks spaudimas is aplinkos buvo, kur tik nueini, nuvaziuoji pas draugus, gimines bendradarbius, va du bernai reikia dukros ir t.t. tiesa is tevu tokio spaudimo kaip ir nebuvo gal tik pajuokavimai...

o del nesiojimo abu bernus isnesiojau fantastiskai kaip as sakau jauciausi nestumo metu geriau negu nenescia, jokiu reiskiniu kas lygi nesciasias, na aisku pabaigoje turbut kaip ir visoms patenpimas, paskausmeninmas ir pan., tad sakau, kad tai buvo graziausias laikas mano, idomu kaip si kart... tikiuosi, kad taip pat sekmingai ir neskausmingai...
Atsakyti
[quote=Loveco,2012 03 14, 21:46]
nežinau apie kurios mamytės vaikučius kalba, maniškiams dabar 2,5 metų ir metukai..

oho, cia man jau regis didziavyriskumas...negalec pagalvoti, gal butu po metu dar ir trecias, dabar tarp didziunu pas man jai sekmingai ir mazuolio bus 3 metai skirtumas, cia jau manau pats tas....gal buciau susilaukusi ir anksciau, bet mazaji neseniai baigiau maitinti, kazkaip negalejau nuskriausti, tai ir tempiau iki 2.3 metu...o daba jau ir trecias beldzias...

Papildyta:
[quote=RitaRazi,2012 03 09, 16:58]
o va taip vat... swoon.gif ima ir pastoja ax.gif tongue.gif
as tai tikiu, kad planuojam mes, bet planas is tiesu ne musu smile.gif mirksiukas.gif
nesupyk, bet tu tukrai ne i tema paklausei, lyg mazute butum lotuliukas.gif

nepiktai, bet ir as nelabai suprantu kaip galima pastoti netycia, na bent jau nuo 25 metu, kai moterai ir vyros subrende ir zino is kur ir kaip vaikai atsiranda, manau, kad visgi moteris to norejo ir tai daleido (cia nelietuviskai) jei jau nesisaugai, tai geriau ilgiau uzdelsti, o nelaidyti suvius i desine ir kaire, bus nebus...

as cia neuzgauliai, bet as visada taip maniau, gal kad greitai subrendau ir cia mano asmenine nuomone...

bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad ir pas jus beldziasi mazasis stebukliukas...
Papildyta:
QUOTE(Grigė @ 2012 02 28, 15:59)
Mano trečiasis nėštumas labai norėtas ir planuotas, ir planuotas tuo metu, kai su pinigeliais tikrai ne pyragai buvo doh.gif Žinau, kaip sunku, kai reikia įtilpti į nedididelius pinigėlius, bet... Jei pavalgot 4, pavalgysit ir 5 smile.gif Drabužėlių gal dar nuo kitų vaikučių yra likusių, gal kas iš pažįstamų gali atiduoti, galų gale yra skudurynai (paprasti ir internetiniai). Jei truks oficialų pajamų, galima prašyti socialinės piniginės paramos, pagalvokit, kiek verkiančių porų, kurios negali turėti taip trokštamo vaikelio... Laukit savo kudikelio, juk nesat asocialai, grioviais vaikų nepaleisit, uztat dziaugsmo namai bus pilni, svarbiausia nusiteikimas. Sekmes  4u.gif

LABAI LABAI PALAIKAU...PROTINGAI PASAKYTA... AS TIK MASTAU, KAD VISI SVEIKI BUTUME, O VISA KITA ISGYVENAMA...BUNA BLOGIAU BUNA GERIAU BET ISGYVENAMA...

AS CIA ZIURIU VIENA ISSIKALBESIU

TIESIOG EMOCIJAS ISLIEJU BENDRAMINTEMS...
Atsakyti
QUOTE(cikita1 @ 2012 04 03, 18:03)
LABAI LABAI PALAIKAU...PROTINGAI PASAKYTA... AS TIK MASTAU, KAD VISI SVEIKI BUTUME, O VISA KITA ISGYVENAMA...BUNA BLOGIAU BUNA GERIAU BET ISGYVENAMA...

kazkaip mano visi vaikai gimdavo gana sunkiais seimai laikotarpiais,ir dabar siek tiek ne kas palyginus su ankstesniu gyvenimu, bet ner ko nosies nukabyt ir iseiti visada galima rast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikita1 @ 2012 04 03, 18:29)
o del kokiu priezasciu jumi norite trecio mazuolio ar cia noras tureti ta trecia sunu...???

sunku taip imti ir atsakyti į klausimą, kodėl žmonės nori vaikų, vieni greižtai vieno, kiti nori gausios šeimos. Apie tris mes visada šnekėjom ir niekada nenorėjom turėti tik du vaikus. O dėl berniuko, man atrodo, labai kvaila būtų tokia priežastis, juk šitoje loterijoje nepasirinksi.
Mano va vyro močiutei pradžioj gimė trys mergaitės, o paskui - keturi bernai. Tai spėkit, kaip jautėsi ta trečia mergaitė, kai po jos gimė visų išlauktas berniukas. Anksčiau suprantu, svarbu buvo, kad būtų, kas ūkį perima, kas darbuose vyriškai padeda, o dabar.
Atsakyti
QUOTE(cikita1 @ 2012 04 03, 19:03)
nepiktai, bet ir as nelabai suprantu kaip galima pastoti netycia, na bent jau nuo 25 metu, kai moterai ir vyros subrende ir zino is kur ir kaip vaikai atsiranda, manau, kad visgi moteris to norejo ir tai daleido (cia nelietuviskai) jei jau nesisaugai, tai geriau ilgiau uzdelsti, o nelaidyti suvius i desine ir kaire, bus nebus...

as cia neuzgauliai, bet as visada taip maniau, gal kad greitai subrendau ir cia mano asmenine nuomone...

bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad ir pas jus beldziasi mazasis stebukliukas...

as nesakau, kad musu vaikas netyciukas ax.gif mes turim tai, ko norim absoliuciai vienodu atstumu vienas nuo kito mirksiukas.gif , tik vis delto manau, kad ima moterys ir "netycia" pastoja - ir nebutinai jos kazko ten neismano bigsmile.gif bet kai gerai pamastai - ar tai jau taip svarbu tycia ar netycia, juk, vaizdziai tariant, vartelius vis tiek buvom pravere...

del vaiku lyties - mums su vyru visada buvo "dzin" kas gims, kad tik viskas gerai leliukui butu ir man kazkaip atrodo keista aplinkiniu nuomone, kad jei turejo 2 mergaites, tai laukiasi treciojo tik del to, kad gal bus berniukas... doh.gif
musu giminej buvo idomiai su ta vaiku lytimi - mano mociute buvo septinta sesuo seimoje, kai ji gime, mano prosenelis netrukus pasimire, siandien juokaujam, kad tikriausiai is nusivylimo doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
[quote=<nemiga<pievoje<,2012 04 04, 10:30]

O dėl berniuko, man atrodo, labai kvaila būtų tokia priežastis, juk šitoje loterijoje nepasirinksi.

siaip zinau ne viena seima, kuri karstligiskai vaikosi berniuko, vienus sustabdo skaicius 3, kiti nesustoja...aisku pasirinkti lyti negali, na meginti taikyti galbut, bet noras tureti sunu ypac vyriskos lyties asmenims yra greiciausia igauge i krauja...

net mano vyras, kuris nuo pradziu sake, kad nori mergaites, nes anot jo moterims siam pasauly lengviau (mano nuomone atvirksciai) jis visgi prisipazino, kad pirmo tikejosi berniuko...

Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2012 04 04, 10:58)
as nesakau, kad musu vaikas netyciukas  ax.gif mes turim tai, ko norim absoliuciai vienodu atstumu vienas nuo kito  mirksiukas.gif , tik vis delto manau, kad ima moterys ir "netycia" pastoja - ir nebutinai jos kazko ten neismano  bigsmile.gif bet kai gerai pamastai - ar tai jau taip svarbu tycia ar netycia, juk, vaizdziai tariant, vartelius vis tiek buvom pravere...
del vaiku lyties - mums su vyru visada buvo "dzin" kas gims, kad tik viskas gerai leliukui butu ir man kazkaip atrodo keista aplinkiniu nuomone, kad jei turejo 2 mergaites, tai laukiasi treciojo tik del to, kad gal bus berniukas... doh.gif
musu giminej buvo idomiai su ta vaiku lytimi - mano mociute buvo septinta sesuo seimoje, kai ji gime, mano prosenelis netrukus pasimire, siandien juokaujam, kad tikriausiai is nusivylimo  doh.gif  lotuliukas.gif

as cia del lyties jau atsakiau, kad isties yra seimu ir ju nemazai, kam yra aktualu, kad butu berniukas arba mergaite...vien tik pasauliniu lygiu kas darosi ypac azijoje, kada daromi abortai laukiantis mergaites, kas isties yra baisu...kai vyro busbrolio zmona laukesi ir tikrai sake kad mergaite, jis karstligiskai galvojo, kad dar daktarai klysta, arba mano busbrolis turejo dvi mergaites ir visgi tikejosi, kad tas trecias bus berniukas, o gime dvinukes, pvz tikrai nevienetiniai

o del netyciuko as kalbejau apskritai, aisku yra situaciju kada suzaidzia dievo ranka, kai kontraceptikus vartoji, kai prezervatyvas plysta ar kt. kitus atvejus as negaleciau pavadinti netyciukais
Atsakyti