Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(mama999 @ 2012 08 15, 11:03)
O mes jau zinom, kad vaikai seses sulauks gruodzio gele wub.gif  Dukra jau didele, tai labai dideliu emociju nebuvo, o vat sunus tai labai nusimime, kad ne brolis verysad.gif , net asaryte isbego, bet tikiu, kad laikui begant viskas bus gerai.

kaip smagu smile.gif žinoma kad bus viskas gerai...greitu laiku džiaugsis broliukas sesute smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 08 15, 11:03)

O mes jau zinom, kad vaikai seses sulauks gruodzio gele wub.gif  Dukra jau didele, tai labai dideliu emociju nebuvo, o vat sunus tai labai nusimime, kad ne brolis verysad.gif , net asaryte isbego, bet tikiu, kad laikui begant viskas bus gerai.

Mes taip pat sulauksim sesės gruodžio gale ir maniškis sūnelis irgi apsiverkė kad ne brolis doh.gif Bet po ilgų įtikinėjimų nusprendė kad visgi taip geriau- galės sesės pačios lėles savo tvarkytis ir jo mašinų nelies o jis eis su tėčiu žvejot nes ,,mergų vyrai į žvejybą nesiveda'' doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kažin ką bozeboze nusprendė, kaip jai sekasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 08 16, 23:55)

tikrai idomu g.gif reikia tiketis , kad viskas puiku 4u.gif
Atsakyti
o aš atrodo turėsiu dar vieną bernužėlį wub.gif 4u.gif nusimins mano panelė unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(promo @ 2012 08 16, 10:20)
kaip smagu smile.gif žinoma kad bus viskas gerai...greitu laiku džiaugsis broliukas sesute smile.gif  4u.gif

QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 08 16, 19:55)
Mes taip pat sulauksim sesės gruodžio gale ir maniškis sūnelis irgi apsiverkė kad ne brolis doh.gif  Bet po ilgų įtikinėjimų nusprendė kad visgi taip geriau- galės sesės pačios lėles savo tvarkytis ir jo mašinų nelies o jis eis su tėčiu žvejot nes ,,mergų vyrai į žvejybą nesiveda'' doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes ir taip vaikiskai paaiskinom, kad nieks tavo zaislu neims ir t.t., dar as jam leidau pasirinkt, sakiau jai nenori seses, tai galim nueit i ligonine ir paprasyt, kad isimtu, bet tada mes nieko neturesim, tai jis labai rimtai pagalvojo, ir sake, kad pasiliekam sese, nes labai nori leliuko doh.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 08 16, 22:21)
tikrai idomu g.gif reikia tiketis , kad viskas puiku 4u.gif

aha kazin kaip jai sekasi, suprantu as, turbut dabar jai labai sunkus metas, bet tikiuosi, kad jie abu priims tinkama sprendina 4u.gif

QUOTE(promo @ 2012 08 17, 06:29)
o aš atrodo turėsiu dar vieną bernužėlį  wub.gif  4u.gif  nusimins mano panelė  unsure.gif  4u.gif

o kodel atrodo? cia taip nuojauta sako?
Atsakyti
Sveikinu visus vaikučius su sesytėm ir broliukais 4u.gif Ir jų tėvelius žinoma, kad neišsigando, kad pasiryžo, kad LAUKIA!!! O pas mus bus sūnelis wub.gif thumbup.gif Kai mano vyras sužinojo, jam net rankos drebėt pradėjo lotuliukas.gif labai norėjo sūnaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 08 17, 11:24)
o kodel atrodo? cia taip nuojauta sako?

taip teisybė nuojauta taip sako nuo pat pastojimo pradžios...o echoskopas patvirtino...bet 1proc. pasilieku abejonem smile.gif
QUOTE(Mimukas @ 2012 08 17, 11:33)
Sveikinu visus vaikučius su sesytėm ir broliukais  4u.gif Ir jų tėvelius žinoma, kad neišsigando, kad pasiryžo, kad LAUKIA!!! O pas mus bus sūnelis  wub.gif  thumbup.gif  Kai mano vyras sužinojo, jam net rankos drebėt pradėjo  lotuliukas.gif labai norėjo sūnaus  bigsmile.gif

o jau tie vyrai....manasis irgi patyliukais apie tai svajoja:)
Atsakyti
Maniškis irgi šypsojosi puse lūpų kai pasakė kad 100% mergaitė. O išeinant iš genetikės kabineto sako gydytojai ,, ne viso geriausio o iki pasimatymo'' swoon.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 08 17, 19:33)
Maniškis irgi šypsojosi puse lūpų kai pasakė kad 100% mergaitė. O išeinant iš genetikės kabineto sako gydytojai ,, ne viso geriausio o iki pasimatymo'' swoon.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai visos mergytės? bigsmile.gif
turiu dvi dukras, dabar NIEKO nematė gydytoja. vyras turi viltį, kad berniukas. aišku, jis nieko nesako, bet jam ant kaktos parašyta doh.gif kaip bus taip. laiko turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 08 17, 20:45)
tai visos mergytės? bigsmile.gif
turiu dvi dukras, dabar NIEKO nematė gydytoja. vyras turi viltį, kad berniukas. aišku, jis nieko nesako, bet jam ant kaktos parašyta doh.gif  kaip bus taip. laiko turim biggrin.gif

Žiūriu, kad turiu draugę biggrin.gif Labai panašios mūsų liniuotės pagal savaites biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu 2 sūnus ir dukrą iš pirmos santuokos o jam tai antras vaikutis ir antra dukrytė smile.gif
Atsakyti
O mano tai apsidziauge, kad bus mergaite, as dar klausiau ko noretum, tai sake dukrytes. Gal del to, kad mate kaip mano pirmoji man padejo su antru vaikeliu. Nes mes giminei turim atveji, kai pirma berniukas buvo, o po to mergaite, tai berniukas iki sios dienos nemyli seses, ne artyn vezimo neidavo kol dar maza buvo, dabar berniukui 10 metu, o jis vis sako, kad seses nenorejo, va butu brolis tai but gerai.
Atsakyti