Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Mimukas @ 2012 08 17, 19:59)
Žiūriu, kad turiu draugę  biggrin.gif Labai panašios mūsų liniuotės pagal savaites biggrin.gif

lenktyniausim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir dar būsimos mamytės. Nustebau, pamačius, kad tiek jūsų pasidomėjo, kaip man sekasi. Iš tiesų, kaip kažkuri rašė, buvo sunkus metas, labai net. Viskas man atrodė juoda, niekur nemačiau prošvaistės. Nors iš tiesų taip nėra.
Žodžiu buvom pas gydytoją, patvirtino nėštumą, tada devynių, o dabar jau ir dvyliktą savaitę. Po to karto lyg ir buvau apsiraminus, vyras buvo už išsaugojimą. Po to vėl sekė juoda juosta, depresija.Bet šiuo metu esu nusiraminus ir susitaikius, matau, kad vyras slapta džiaugiasi, kalnų nuverst nežada, bet namie labai padeda, o su naparniku kalbės dėl jų ateities. Taip pat rugsėjį pagaliau susirašom. Kadangi turiu gerą knygą po ranka, mokausi keisti iš esmės savo mąstymą ir kol kas sekasi. Nors šiuo metu gyvenam taip, lyg nieko nevyktų, niekas nieko nežino, apie ateitį daug nekalbam, tik kažkodėl abu žinom, kad ir šį kartą bus bernužėlis. Liko sunkiausia dalis- darbas. Ten keliausiu rugsėji ir tarsiuos su bosu, ar verta man grįžti. Nors žinau, kad daug tuo metu išpuolančių šansų prarasiu, bet ką darysi.
Ačiū visom, palaikiusiom ir besidominčiom. Vis dar sunku patikėt, kad būsiu trijų vaikų mama. Beje, tai įvyks kovo pradžioje.

QUOTE(mama999 @ 2012 08 15, 10:03)

Nenusimink bozeboze, tu esi stipri, ir tikiu, kad susitvarkysi ir dar su vienu vaikeliu 4u.gif . Yra tokiu vyru, kurie nelabai linke vaikus ziureti, bet va kur nors kitur padaeda, kaip tu ir rasei, ir indus plauna, ir kambarius tvarko ir t.t.
O mes jau zinom, kad vaikai seses sulauks gruodzio gele wub.gif  Dukra jau didele, tai labai dideliu emociju nebuvo, o vat sunus tai labai nusimime, kad ne brolis verysad.gif , net asaryte isbego, bet tikiu, kad laikui begant viskas bus gerai.

Ačiū, gal ir esu stipri, bet ne per stipri, tad vyro parama labai reikalinga. Dėl sesės tai pripras sūnus, svarbu kalbėtis ir nuteikti, kad paskui nebūtų nemeilės, kaip kuri čia rašė.

QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 08 16, 21:55)
Mes taip pat sulauksim sesės gruodžio gale ir maniškis sūnelis irgi apsiverkė kad ne brolis doh.gif  Bet po ilgų įtikinėjimų nusprendė kad visgi taip geriau- galės sesės pačios lėles savo tvarkytis ir jo mašinų nelies o jis eis su tėčiu žvejot nes ,,mergų vyrai į žvejybą nesiveda'' doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažin ką bozeboze nusprendė, kaip jai sekasi? blush2.gif

Tai va, parašiau viršuje. Jus su sese 4u.gif

QUOTE(Mimukas @ 2012 08 17, 10:33)
Sveikinu visus vaikučius su sesytėm ir broliukais  4u.gif Ir jų tėvelius žinoma, kad neišsigando, kad pasiryžo, kad LAUKIA!!! O pas mus bus sūnelis  wub.gif  thumbup.gif  Kai mano vyras sužinojo, jam net rankos drebėt pradėjo  lotuliukas.gif labai norėjo sūnaus  bigsmile.gif

Faina, kad sūnelis ir kad vyras džiaugiasi 4u.gif
Atsakyti
bozeboze, labai džiaugiuosi dėl jūsų ir sveikinu smile.gif vyresnėlis padės jums, o mažiesiems bus labai smagu augti, kai mažas amžžiaus skirtumas. na, o judu su vyru suremsit pečius ir užauginsit smile.gif
Atsakyti
O man bozeboze norisi tik pastebėt, kad einate savo kojomis ir pakankamai tvirtais žingsniais į priekį thumbup.gif . Gera, kad žmonės prisiima atsakomybę. O juk ilgas kelias iš daug žingsnių susideda mirksiukas.gif Svarbu, kad matytumėte ir pasidžiaugtumėte savo ir vyro pastangomis. Kartais ne viskas iš karto gaunasi, svarbiausiai, kad žmonės stengiasi. rolleyes.gif
Man kaip koks gyvenimo moto vieni žodžiai "vaikai - ne mūsų, vaikai - Dievo, vaikai tik ateina per mus". Tikriausiai toks Dievulio planas jūsų šeimai. O jei Jis duoda burną, atsiras ir duonos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 24 rugpjūčio 2012 - 11:21
kaip jus pasiryzot gimdyti ir tureti tris?
as tai nezinau...po pirmo zinojau kad bus antras...po antro...lankydavo mintys, kad galeciau uzauginti ir trecia it ketvirta...bet tik pamastymai...nes juk kol jie mazi tai dar gali verstis, bet kai paaugs...nebeisivaizduoju...nezinau ar rysiuos(jei laukiuos)gimdyt ta trecia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 04, 11:12)
as tai nezinau...po pirmo zinojau kad bus antras...po antro...lankydavo mintys, kad galeciau uzauginti ir trecia it ketvirta...bet tik pamastymai...nes juk kol jie mazi tai dar gali verstis, bet kai paaugs...nebeisivaizduoju...nezinau ar rysiuos(jei laukiuos)gimdyt ta trecia blush2.gif

mano sąžinė neleidžia atsisakyti savo vaikų smile.gif Nesmerkiu kitų mamyčių ir jų pasirinkimo, bet tiesiog man net į galvą neateitų mintis negimdyti doh.gif Tokia jau aš biggrin.gif Mano visi trys vaikai planuoti, bet jei bus ketvirtas netyčiukas džiaugsiuos ir juo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 04, 10:12)

Įsivaizduoju, kad čia man šis postas. Na teisybė, kad paaugus, vaikų poreikia išauga, ir dar kaip. Va ir dabar vyresnėlį suruošti į mokyklą, pratybos, nuvažiavimas ten ir atgal, rūbai, ką čia vardyt, dar būreliai prasidės. Bet kažkaip iki šiol neteko jam ko nors atsakyti dėl pinigų trūkumo. Mažiukas irgi aprūpintas. Gal truputį per dramatiškai nušviečiau savo padėtį, iki šiol soc. pašalpų negavom ir jos net nepriklauso mums. Tik sužinojus buvo didelis smūgis dėl darbo, na ir žinoma nerimas dėl ateities, ir vyro esamos padėties, bet nusiteikiau optimistiškai ir daugiau kitaip nebegalvoju.
Atsakyti
QUOTE(bozeboze @ 2012 09 04, 13:13)
Įsivaizduoju, kad čia man šis postas. Na teisybė, kad paaugus, vaikų poreikia išauga, ir dar kaip. Va ir dabar vyresnėlį suruošti į mokyklą, pratybos, nuvažiavimas ten ir atgal, rūbai, ką čia vardyt, dar būreliai prasidės. Bet kažkaip iki šiol neteko jam ko nors atsakyti dėl pinigų trūkumo. Mažiukas irgi aprūpintas. Gal truputį per dramatiškai nušviečiau savo padėtį, iki šiol soc. pašalpų negavom ir jos net nepriklauso mums. Tik sužinojus buvo didelis smūgis dėl darbo, na ir žinoma nerimas dėl ateities, ir vyro esamos padėties, bet nusiteikiau optimistiškai ir daugiau kitaip nebegalvoju.

KAIP SU DARBU PAVYKO? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 04, 11:34)
KAIP SU DARBU PAVYKO? smile.gif

Dar niekaip, eisiu artimiausiom dienom pas bosą, tarsiuosi, bet kaip to bijau....Ne jo bijau, o tos naujienos poveikio. Dabar gi kasdieną gaunu iš skirtingų žmonių, aplinkos vis kokių klausimų dėl artėjančio grįžimo į darbą, bet kol nepranešiau darbdaviui, nesakau ir kitiem. O tie klausinėjimai man užaštrina labai padėtį.
Atsakyti
Sveikos mamytės, apsidžiaugiau atradusi šį pašnekesį, kadangi pati laukiuosi trečiojo ir jis atkeliaus apie vasario vidurį nestuke.gif
Sužinojusi, kad laukiuosi trečio jaučiausi ir aš keistai. Visą savaitę sukau galvą kaip pasakyti vyrui, dvejojau, kaip reaguos būčiau ir ilgiau dvejojus, tačiau jaučiau, kad ilgiau nebenuslėpsiu ir rytiniai pykinimai prasidėjo. Tad pasakiau, jis net ašarą nubraukė, dėl vėl ateinančių pokyčių. Neturėjome net minties kad trečias vaikiukas nelaukiamas, tiesiog galvojame, kad ir trečiasis bus toks nuostabus kaip pirmieji du smile.gif
Po truputį apsipratome su būsimo trečiojo vaiko atėjimu, po truputį, pradėjome dėliotis tolimesnį gyvenimą. Dabar jau drasiau kalbamės apie ateitį.
Nuo mamos slėpiau iki ketvirto mėnesio, ne dėl to, kad priims neigiamai, aš pati iš trijų vaikų šeimos. Tiesiog norėjau ramybės, nenorėjau papildomų klausimų...
Su vyresnėliais irgi jau kalbamės apie leliuką, jie apkabina pilvuką, klausosi, šnekina, džiaugiasi. Kalbamės apie tai kaip bus kai gims broliukas ar sesytė, kur miegos, kad reikės pasidalinti kambariu, žaislais ir t.t.
Dėl darbo ir pergyvenu, ir nepergyvenu, dirbu savame versliukyje, pas mus pats darbymetis vasaros sezonu, tad kaip tik žiemos metu turėsiu ramybės laiką, o kitą sezoną galėsiu vėl po truputį pagelbėti. Vyras žadėjo ateiti padėti versle. Tai kažkaip suksimės.
Visoms mamytėms linkiu gero nusiteikimo, būna juodų tarpsnių, tačiau tas krutantis mažulėlis suteikia ramybės, džiaugsmo ir šilumos.
Dabar su trečiu leliumi, visiškai atsidaviau dievulio valiai, sakau kaip bus taip, vyro nespaudžiu dėl dalyvavimo gimdyme, kaip norės taip, du vaikai jau parakutę, tad trečias ypač didelių pokyčių nesuteiks, išskyrus tai kad jau viską esu išdalinusi negrižtamai, išskyrus kūdikio rūbelius. Tad kazkaip reikės susiskolinti vežimuką, krepšelį smile.gif
Tokie mano žiaugsmeliai ir rūpestėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 09 20, 09:15)
Sveikos mamytės, apsidžiaugiau atradusi šį pašnekesį, kadangi pati laukiuosi trečiojo ir jis atkeliaus apie vasario vidurį  nestuke.gif
Sužinojusi, kad laukiuosi trečio jaučiausi ir aš keistai. Visą savaitę sukau galvą kaip pasakyti vyrui, dvejojau, kaip reaguos būčiau ir ilgiau dvejojus, tačiau jaučiau, kad ilgiau nebenuslėpsiu ir rytiniai pykinimai prasidėjo. Tad pasakiau, jis net ašarą nubraukė, dėl vėl ateinančių pokyčių. Neturėjome net minties kad trečias vaikiukas nelaukiamas, tiesiog galvojame, kad ir trečiasis bus toks nuostabus kaip pirmieji du  smile.gif
Po truputį apsipratome su būsimo trečiojo vaiko atėjimu, po truputį, pradėjome dėliotis tolimesnį gyvenimą. Dabar jau drasiau kalbamės apie ateitį.
Nuo mamos slėpiau iki ketvirto mėnesio, ne dėl to, kad priims neigiamai, aš pati iš trijų vaikų šeimos. Tiesiog norėjau ramybės, nenorėjau papildomų klausimų...
Su vyresnėliais irgi jau kalbamės apie leliuką, jie apkabina pilvuką, klausosi, šnekina, džiaugiasi. Kalbamės apie tai kaip bus kai gims broliukas ar sesytė, kur miegos, kad reikės pasidalinti kambariu, žaislais ir t.t.
Dėl darbo ir pergyvenu, ir nepergyvenu, dirbu savame versliukyje, pas mus pats darbymetis vasaros sezonu, tad kaip tik žiemos metu turėsiu ramybės laiką, o kitą sezoną galėsiu vėl po truputį pagelbėti. Vyras žadėjo ateiti padėti versle. Tai kažkaip suksimės.
Visoms mamytėms linkiu gero nusiteikimo, būna juodų tarpsnių, tačiau tas krutantis mažulėlis suteikia ramybės, džiaugsmo ir šilumos.
Dabar su trečiu leliumi, visiškai atsidaviau dievulio valiai, sakau kaip bus taip, vyro nespaudžiu dėl dalyvavimo gimdyme, kaip norės taip, du vaikai jau parakutę, tad trečias ypač didelių pokyčių nesuteiks, išskyrus tai kad jau viską esu išdalinusi negrižtamai, išskyrus kūdikio rūbelius. Tad kazkaip reikės susiskolinti vežimuką, krepšelį smile.gif
Tokie mano žiaugsmeliai ir rūpestėliai smile.gif

SVEIKINU 4u.gif Viskas gyvenime ateina laiku ir vietoje. Tik vėliau galime tai įvertinti thumbup.gif Džiugu, kad laukiat, klabat, planuojat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui už pasveikimus! drinks_cheers.gif Tikra tiesa, kad vaikučiai ateina laiku ir vietoje. Ištiesų jie geriau žino kada ir kur ateiti. Manieji ir pirmi du taip atkeliavo smile.gif ir jais labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad jie tokie savarankiški, patys mums su vyru sureguliavo gyvenimimą, taip kaip jie norėjo, o ne mes planavome, ir neprašovė thumbup.gif

Su kiekvienu vaiku vis labiau suvokiu, kad jie yra Dievulio duoti.

Tau jau smagu, liko tiek nedaug laukimo nestuke.gif
Atsakyti