Sveikos, esamos ir dar būsimos mamytės. Nustebau, pamačius, kad tiek jūsų pasidomėjo, kaip man sekasi. Iš tiesų, kaip kažkuri rašė, buvo sunkus metas, labai net. Viskas man atrodė juoda, niekur nemačiau prošvaistės. Nors iš tiesų taip nėra.
Žodžiu buvom pas gydytoją, patvirtino nėštumą, tada devynių, o dabar jau ir dvyliktą savaitę. Po to karto lyg ir buvau apsiraminus, vyras buvo už išsaugojimą. Po to vėl sekė juoda juosta, depresija.Bet šiuo metu esu nusiraminus ir susitaikius, matau, kad vyras slapta džiaugiasi, kalnų nuverst nežada, bet namie labai padeda, o su naparniku kalbės dėl jų ateities. Taip pat rugsėjį pagaliau susirašom. Kadangi turiu gerą knygą po ranka, mokausi keisti iš esmės savo mąstymą ir kol kas sekasi. Nors šiuo metu gyvenam taip, lyg nieko nevyktų, niekas nieko nežino, apie ateitį daug nekalbam, tik kažkodėl abu žinom, kad ir šį kartą bus bernužėlis. Liko sunkiausia dalis- darbas. Ten keliausiu rugsėji ir tarsiuos su bosu, ar verta man grįžti. Nors žinau, kad daug tuo metu išpuolančių šansų prarasiu, bet ką darysi.
Ačiū visom, palaikiusiom ir besidominčiom. Vis dar sunku patikėt, kad būsiu trijų vaikų mama. Beje, tai įvyks kovo pradžioje.
QUOTE(mama999 @ 2012 08 15, 10:03)
Nenusimink bozeboze, tu esi stipri, ir tikiu, kad susitvarkysi ir dar su vienu vaikeliu

. Yra tokiu vyru, kurie nelabai linke vaikus ziureti, bet va kur nors kitur padaeda, kaip tu ir rasei, ir indus plauna, ir kambarius tvarko ir t.t.
O mes jau zinom, kad vaikai seses sulauks gruodzio gele

Dukra jau didele, tai labai dideliu emociju nebuvo, o vat sunus tai labai nusimime, kad ne brolis

, net asaryte isbego, bet tikiu, kad laikui begant viskas bus gerai.
Ačiū, gal ir esu stipri, bet ne per stipri, tad vyro parama labai reikalinga. Dėl sesės tai pripras sūnus, svarbu kalbėtis ir nuteikti, kad paskui nebūtų nemeilės, kaip kuri čia rašė.
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 08 16, 21:55)
Mes taip pat sulauksim sesės gruodžio gale ir maniškis sūnelis irgi apsiverkė kad ne brolis

Bet po ilgų įtikinėjimų nusprendė kad visgi taip geriau- galės sesės pačios lėles savo tvarkytis ir jo mašinų nelies o jis eis su tėčiu žvejot nes ,,mergų vyrai į žvejybą nesiveda''
Kažin ką
bozeboze nusprendė, kaip jai sekasi?
Tai va, parašiau viršuje. Jus su sese
QUOTE(Mimukas @ 2012 08 17, 10:33)
Sveikinu visus vaikučius su sesytėm ir broliukais

Ir jų tėvelius žinoma, kad neišsigando, kad pasiryžo, kad LAUKIA!!! O pas mus bus sūnelis

Kai mano vyras sužinojo, jam net rankos drebėt pradėjo

labai norėjo sūnaus
Faina, kad sūnelis ir kad vyras džiaugiasi