Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 09 20, 10:25)
Tau jau smagu, liko tiek nedaug laukimo  nestuke.gif

Žiūrint ką laikysi smagumu lotuliukas.gif Viską skauda, nervas kažkoks užspaustas, koją tenka kartais pavilkt, bet ko nepadarys mama dėl savo vaikų mirksiukas.gif Viską kenčiu, bet jau laukiu nesulaukiu kada galėsiu supti, myluoti, bučiuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Saunuoles mamytes smile.gif stiprybes jums nestuke.gif
Pati esu is daugiavaikes seimos, gyvenome su sese dviese ir po 12 m. beveik 13 m. prie seimos prisijunge du pagrandukai. Pradzioj nebuvau labai patenkinta naujais seimos nariais, gi tiek laiko augom dviese, o cia vel du iskart. Ir dar mama nieko nesake, suzinojom tik tada, kai jau visi aplink zinojo ir musus pradejo klaust ar tikrai dvynukai, o mes ka blink.gif Jus nedarykite tokios klaidos, reikia broliams sesems pasakyti butinai, ilgai pykau ant mamos uz tai! Bet gal del to kaltas ir musu su seserim poziurim, daugiau mums nieko nereikejo, gerai buvo dviese ax.gif Kiek pamenu tecio mama nebuvo labai patenkinta, o kam cia reikejo dar... Daugelio poziuris buvo, kad jau vaikai beveik uzauge, kam dar to vargo doh.gif Dabar viskas aukstyn kojom apsiverte thumbup.gif pagrandukai jau i ketvirta klase zingsniuoja, per atostogas atvaziuoja pas mane pabuti smile.gif Sesute labiau mano lepunele, o broliuksas sesers, faina jiems, kiti i kaima klasiokai vaziuoja atostogauti, o tie pas sese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulenes: 20 rugsėjo 2012 - 10:33
Labai dziaugiuosi visu, treciojo besilaukianciu, mamyciu drasa, optimizmu 4u.gif Man jo dabar taip stinga.. verysad.gif Mano kalendorius veluoja jau savaite.Itariu nestuma, bet testo nusipirkti vis nedristu.Zinau, kvaila taip elgtis, bet kol kas esu soke, veju mintis is galvos apie treciaji nestuma vis vildamasi:gal ne, gal cia tik siaip.. Draugas be proto musu vaikelio nori, jau ketveri metai vis "praso" gandro, kad bent netyciuka atnestu, o ir namuose aukliu butu-dukra jau keturiolikmete, sunus desimties..
Bet..kol kas manes visa tai neguodzia unsure.gif Tiesiog zliumbti norisi verysad.gif Va, sedziu sianakt nuo 2 val.arbatos puodeli apsikabinus ir svarstau apie pacias juodziausias iseitis unsure.gif
Na, gal pavyks kazkaip nusiraminti, nes jau 7.00, vaikus reik mokyklon kelti, paciai darban ruosti..Suversiu savo pesimizma nestukes jautrumui bigsmile.gif
Iki.Ir stiprybes visoms, taip pat kaip ir as besiblaskancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 09 21, 06:03)
Labai dziaugiuosi visu, treciojo besilaukianciu, mamyciu drasa, optimizmu  4u.gif  Man jo dabar taip stinga.. verysad.gif Mano kalendorius veluoja jau savaite.Itariu nestuma, bet testo nusipirkti vis nedristu.Zinau, kvaila taip elgtis, bet kol kas esu soke, veju mintis is galvos apie treciaji nestuma vis vildamasi:gal ne, gal cia tik siaip.. Draugas be proto musu vaikelio nori, jau ketveri metai vis "praso" gandro, kad bent netyciuka atnestu, o ir namuose aukliu butu-dukra jau keturiolikmete, sunus desimties..
Bet..kol kas manes visa tai neguodzia  unsure.gif Tiesiog zliumbti norisi  verysad.gif Va, sedziu sianakt nuo 2 val.arbatos puodeli apsikabinus ir svarstau apie pacias juodziausias iseitis  unsure.gif
Na, gal pavyks kazkaip nusiraminti, nes jau 7.00, vaikus reik mokyklon kelti, paciai darban ruosti..Suversiu savo pesimizma nestukes jautrumui  bigsmile.gif
Iki.Ir stiprybes visoms, taip pat kaip ir as besiblaskancioms  4u.gif

EI ei, jokiu juodu minciu unsure.gif ...Jei Dievas atsius gyvybe nauja, tai juk neatims...Tuo labiau , kad draugas to nori...Suprantu, kad kai vaikai jau paauge, tikrai nesinori vel grizt prie vystyklu ((nors siais lakais ko tik nera, kad palengvinti motinystes nasta biggrin.gif ) Bet patikek , (is draugiu patirties kurios susilauke trecio, kai kitiems buvo virs 10 m.) jie dabar tikrai dziaugiasi, ne svyresneliu namie nemato...juk nuo 20 m. beveik dauguma palieka namus, liekat jus vieni...o cia dar pagrandukas, kuris vis jus dziugina wub.gif

Mums su vyru pradzioje irgi buvo sokas, kai nelauktai suzinojame, kad bus trecias doh.gif Net buta jau pasikeitem i desni - nemazos permainos tiek busto, tiek finansine prasme...Bet vis gi laukiam labai sio mazylio wub.gif Ir ne daug jau liko: gal siandien, gal ryt jau ji turesim...gyvenam laukimu wub.gif Bet manau viskas susiklostys gerai...Nes taip turi buti, taip jau likimas leme....O pries likima nedrisau rankos kelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 09 21, 07:03)
Labai dziaugiuosi visu, treciojo besilaukianciu, mamyciu drasa, optimizmu  4u.gif  Man jo dabar taip stinga.. verysad.gif Mano kalendorius veluoja jau savaite.Itariu nestuma, bet testo nusipirkti vis nedristu.Zinau, kvaila taip elgtis, bet kol kas esu soke, veju mintis is galvos apie treciaji nestuma vis vildamasi:gal ne, gal cia tik siaip.. Draugas be proto musu vaikelio nori, jau ketveri metai vis "praso" gandro, kad bent netyciuka atnestu, o ir namuose aukliu butu-dukra jau keturiolikmete, sunus desimties..
Bet..kol kas manes visa tai neguodzia  unsure.gif Tiesiog zliumbti norisi  verysad.gif Va, sedziu sianakt nuo 2 val.arbatos puodeli apsikabinus ir svarstau apie pacias juodziausias iseitis  unsure.gif
Na, gal pavyks kazkaip nusiraminti, nes jau 7.00, vaikus reik mokyklon kelti, paciai darban ruosti..Suversiu savo pesimizma nestukes jautrumui  bigsmile.gif
Iki.Ir stiprybes visoms, taip pat kaip ir as besiblaskancioms  4u.gif

Padaryk savo abejonėms galą ir išdrįsk nusipirkti testą mirksiukas.gif Sekantis žingsnis - pasakyk draugui 4u.gif Pamatysi kaip visos tavo abejonės išsispręs. Pasikartosiu, kad vaikučiai pas mus ateina tada kada jų labiausiai reikia 4u.gif Labai laiku ir vietoje thumbup.gif wub.gif Jei reikia paramos, padrąsinimo ar palaikymo - rašyk čia console.gif
Atsakyti
Pritariu mamytėms, Kiurte, būtinai išsklaidyk abejones, jei jau apsigyveno leliukas 4u.gif , pirmiausia reikia juo pasirūpinti, pradėti sveikai gyventi, sumažinti tempą, gerti folio rūgštį, užsirašyti pas gydytoją ir t.t. Tada pradžiuginsi draugą ir kartu susidėliosite tolimesnę gyvenimo eigą, tam turėsit visus 9 mėnesius stebūklo laukimo! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms, mane drasinancioms 4u.gif
Ryt ketinu issiaiskinti, viena ar dvi juosteles testas rodys doh.gif
Vis dar linkiu sau vienos...
Iki, mergaites.
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo treciojo stebuklo. Neisivaizduoju kaip galejau be jo gyvent biggrin.gif O dar karta glausti prie saves toki kudikeli po tiek metu pertraukos, kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 09 21, 14:48)
Aciu visoms, mane drasinancioms  4u.gif
Ryt ketinu issiaiskinti, viena ar dvi juosteles testas rodys  doh.gif
Vis dar linkiu sau vienos...
Iki, mergaites.

Lauksiu rezultatų mirksiukas.gif Aš tokia smalsutė blush2.gif

QUOTE(benux @ 2012 09 21, 16:00)
Pagaliau sulaukiau savo treciojo stebuklo. Neisivaizduoju kaip galejau be jo gyvent  biggrin.gif O dar karta glausti prie saves toki kudikeli po tiek metu pertraukos, kazkas nerealaus  wub.gif

Sveikinimai skrenda 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 09 21, 17:00)
Pagaliau sulaukiau savo treciojo stebuklo. Neisivaizduoju kaip galejau be jo gyvent  biggrin.gif O dar karta glausti prie saves toki kudikeli po tiek metu pertraukos, kazkas nerealaus  wub.gif

nu super thumbup.gif 4u.gif visos abejones ir negandos atsiperka priglaudus savo kudiki prie sirdies wub.gif aukit...
Atsakyti
Sveikinimai Mamytei Benux, sulausiai trečiojo stebūklėlio thumbup.gif

Laukiu nesulaukiu ir aš tos datos, taip pat ir mano dičkiai vaikučiai. Dukra paklausė kiek dienų liko iki gimdymo, tai paskaičiavau 154d. Kol kas tas skaičius nelabai suvokiamas vaikams smile.gif

Aš vakar džiaugiausi savo leliuką matydama echoskope, nepasakė kas bus, nes virkštelę buvo pasispaudęs tarp kojų. Tačiau svarbiausia kad vystosi normos ribose thumbup.gif .

Kaip Jūs laikotės, kokiais rūpestėliais ir džiaugsmais gyvenate?
Atsakyti
Laba diena, seniai bebuvau čia. Tik noriu pasakyti, kad viskas gerai, į pabaigą 18 savaitė. Vis dar nuo daug žmonių tai slepiam, įskaitant mano giminę, mamą, brolį. Bet jau buvau darbe, kaip tikėjausi, bosas nors ir labai diskretiškas ir mandagus, neslėpė nsivylimo, kad negrįžtu. Jau turėjo man poziciją,dabar gi kažkas kitas šią vietą užims, ką gi, kažką praradni, kažką atrandi. Su vyru jau susituokę. Tačiau jo finansinė situacija kol kas nepagerėjo ir tai didžiausias mano rūpestis. Bet nuteikiu save optimistiškai. Labai rūpi, kas ten pas mus gyvena, B ar M. Echo ar negreitai.

QUOTE(Kiurtė @ 2012 09 21, 06:03)

Labai dziaugiuosi visu, treciojo besilaukianciu, mamyciu drasa, optimizmu  4u.gif 

Ar pasidarei NT?

QUOTE(benux @ 2012 09 21, 15:00)

Labai labai sveikinu, kaip jus laikotės?
Atsakyti