QUOTE(Kiurtė @ 2012 09 21, 06:03)
Labai dziaugiuosi visu, treciojo besilaukianciu, mamyciu drasa, optimizmu

Man jo dabar taip stinga..

Mano kalendorius veluoja jau savaite.Itariu nestuma, bet testo nusipirkti vis nedristu.Zinau, kvaila taip elgtis, bet kol kas esu soke, veju mintis is galvos apie treciaji nestuma vis vildamasi:gal ne, gal cia tik siaip.. Draugas be proto musu vaikelio nori, jau ketveri metai vis "praso" gandro, kad bent netyciuka atnestu, o ir namuose aukliu butu-dukra jau keturiolikmete, sunus desimties..
Bet..kol kas manes visa tai neguodzia

Tiesiog zliumbti norisi

Va, sedziu sianakt nuo 2 val.arbatos puodeli apsikabinus ir svarstau apie pacias juodziausias iseitis
Na, gal pavyks kazkaip nusiraminti, nes jau 7.00, vaikus reik mokyklon kelti, paciai darban ruosti..Suversiu savo pesimizma nestukes jautrumui
Iki.Ir stiprybes visoms, taip pat kaip ir as besiblaskancioms
EI ei, jokiu juodu minciu

...Jei Dievas atsius gyvybe nauja, tai juk neatims...Tuo labiau , kad draugas to nori...Suprantu, kad kai vaikai jau paauge, tikrai nesinori vel grizt prie vystyklu ((nors siais lakais ko tik nera, kad palengvinti motinystes nasta

) Bet patikek , (is draugiu patirties kurios susilauke trecio, kai kitiems buvo virs 10 m.) jie dabar tikrai dziaugiasi, ne svyresneliu namie nemato...juk nuo 20 m. beveik dauguma palieka namus, liekat jus vieni...o cia dar pagrandukas, kuris vis jus dziugina
Mums su vyru pradzioje irgi buvo sokas, kai nelauktai suzinojame, kad bus trecias

Net buta jau pasikeitem i desni - nemazos permainos tiek busto, tiek finansine prasme...Bet vis gi laukiam labai sio mazylio

Ir ne daug jau liko: gal siandien, gal ryt jau ji turesim...gyvenam laukimu

Bet manau viskas susiklostys gerai...Nes taip turi buti, taip jau likimas leme....O pries likima nedrisau rankos kelti