Laba dienukė mamytėms
QUOTE(Kiurtė @ 2012 10 01, 19:26)
[/B]bozeboze, pasidariau.Juosteles dvi-itarimai pasitvirtino.
Kiurte aš tave labai labai sveikinu

Tikiuosi tu dabar tuo taip pat džiaugiesi
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 01, 21:32)
Aš pradėjusi lauktis trečiojo pagalvojau, o kas jei tai jau paskutinis man duotas vaikelis? Ši mintis mane paskatino ypatingai saugoti vaikelį, neduoti jokioms blogoms mintims valios, ir iš šios motinystės pasiimti tik gražius dalykus.

Šaunuolė ir aš taip pat galvoju
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 03, 11:42)
Aš gal ne į temą bet trečiasis vaikas rūpestėlis ne tik mamai bet ir tėveliui, tad norėjau Jūsų paklausti, kaip Jūsų antroji pusė jaučiasi kol laukiatės? Nes maniškis, kol neatnešu pilvo paglostyti tol nepaklaus kaip jaučiuosi... Kol nesilaukiau daugiau dėmėsio rodė...
Antrasis laukimasis jam buvo tarsi gyvenimo trauma, nes dar buvom nebaigę statytis namo, o aš fiziškai nebegalėjau niekuo padėti... Su dabartiniu trečiuoju laukimu atrodo susitaikė, nes gi kelio atgal nėra.
Mūsų vaikus labai myli, priekaištų neturiu, tačiau jau su pirmaisiais patyriau, kad tikri tėvystės jausmai atėjo tik į kokį pirmą-antrą mėnesį po gimimo.
Vyrai nenešioja vaiko 9 mėn. ir jiems yra be galo sunku pamilti gimusį vaiką. Mamytė turi būti protinga

ir pasistengti, kad tėvelis susidraugautų ir pamiltų savo vaikelį

O dėl nėštumų, tai tu čia tiesą parašei... Maniškis irgi pradžioj kaip kiaušinį mane laikė, o vat su trečiu jau ir nebe taip... Aš negaliu sakyti, kad nesirūpina, bet jau nebe taip... Gal jau priprato?
Teplekaip su mūsų lenktynėm??? Kaip savijauta? Kada tavo terminas?