Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

Mimukas,
Dar nesidziaugiu..Ir vis dar svarstau galimybę negimdyti..Bet gal cia ne tas psl.-jus cia visos tiesiog krykstaujat is laimes.Todel gal netersiu temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 10 05, 12:56)
Mimukas,
Dar nesidziaugiu..Ir vis dar svarstau galimybę negimdyti..Bet gal cia ne tas psl.-jus cia visos tiesiog krykstaujat is laimes.Todel gal netersiu temos  4u.gif

pasirinkimas, juk Jusu... niekas uz Jus nenuspres, nenesios ir neaugins...jei apsigalvotum parasyk, kaip sekasi ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 10 05, 11:56)
Mimukas,
Dar nesidziaugiu..Ir vis dar svarstau galimybę negimdyti..Bet gal cia ne tas psl.-jus cia visos tiesiog krykstaujat is laimes.Todel gal netersiu temos  4u.gif

Mano pagrandukas suplanuotas ir vistiek, kai pastojau, visokių minčių buvo. Manau, kad daugeliui pati pradžia pilna emocijų ir tai yra normalu. Sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 10 05, 11:56)
Mimukas,

Sudėliosi savo mintis į lentynas ir viskas susitvarkys, bet kuriuo atveju mirksiukas.gif O tema čia ta "Laukiuosi trečio" mirksiukas.gif ir bent jau aš toleruoju visokius mamų sprendimus. Aukščiau nosį, juk tu pati žinai geriausiai kaip turi būti 4u.gif
Atsakyti
Smagu bendrauti su patyrusiomis visko mačiusiomis matytėmis, o taip pat tolerantiškomis ir gerbiančiomis kito nuomonę, tačiau aš negalėčiau nueiti pas gydytoją ir pasakyti, kad darysiu aborta, nežinau doh.gif , jei ir nueičiau tai kogero neapsiverstų liežuvis schmoll.gif .

Gal todėl, kad aš esu tas trečiasis vaikas savo šeimoje ir visai nesiskundžiu, kad mane mama gimdė... nors ir reikėjo seses ir brolio rūbus nešioti, tačiau mane visi vadino tėčio numylėtine...
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 05, 16:13)
Smagu bendrauti su patyrusiomis visko mačiusiomis matytėmis, o taip pat tolerantiškomis ir gerbiančiomis kito nuomonę, tačiau aš negalėčiau nueiti pas gydytoją ir pasakyti, kad darysiu aborta, nežinau  doh.gif , jei ir nueičiau tai kogero neapsiverstų liežuvis  schmoll.gif .

Jums gal ir neapsiverstu...bet zinokit, kai laukiausi antrosios dukreles, buvau jau 10sav nestume, nuejus pas gine, ji pati uzdave si klausima, gimdysit ar ne?
buvau soke, juk lelius tik 2as ir jau 10savaiteliu, tai begau kuo toliau nuo tokios vistos...likau iskaudinta... verysad.gif ir isvis zmones labai atsainiai ziuri i gimdancias moteris...todel tenka daznai slepti nestuma, net nuo giminaiciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 05 spalio 2012 - 14:21
Esu ir aš susidūrusi su netolerancija nėščiosioms pati stengiuosi labai nesiafišuoti, o ypač kai dirbu tokį darbą kur dažniau vyrai sutinkami. Nebent stoviu nėščiųjų eilėje prie kasos biggrin.gif

Ir aš būčiau lėkusi nuo tokios gydytojos kuo toliau. Su pirmu nėštumu pabėgau nuo gydytojos su peliuko mauzerio akiniais, kuri atvirai papasakojo kad dvi nėščios mano kolegės pas ją lankosi blink.gif , o su antru nėštumu pabėgau nuo tos kuri buvo kaip tik parūkiusi ir man per konsultaciją sukilo šleikštulys... doh.gif . Maniškė gydytojos palyginus buvo auksinės biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 04, 13:23)
gelta aip tik uzsitesia maitinant mamos pieneliu, bet praeina...mum atrodo iki 8sav buvo...siunte gyd tyrimus darytis, bet atsisakiau, nes is galvytes en turi paimt kraujuka...praeis ir gelta... smile.gif

Jūs neteisi schmoll.gif . Teko man su 2 vaikais patirti užsitęsusias geltas ir jos abi buvo skirtingų rūšių.
Su pirmuoju sūnumi buvo nustatyta gelta motinos pienui. Vaikas buvo geltonas kaip Čingischanas. Teko ir ant lempų violetinėmis šviesomis pagulėti, ir maitinimą MP nutraukti. Bet šios geltos atveju vaikas priauga svorio normaliai. O mamytės, į kurios postą aš atsakiau, vaikutis priauga labai mažai svorio, tiksliau beveik nepriauga.
Su dukra pirmas 2 savaites buvo užsitęsusi gelta dėl nepakankamo pieno kiekio. Todėl jos svoris auga vos po kelis gramus per savaitę.

Su abiem vaikais buvome gydytojų priežiūroje ir čia ne mano sugalvotos teorijos 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 05, 15:13)
Smagu bendrauti su patyrusiomis visko mačiusiomis matytėmis, o taip pat tolerantiškomis ir gerbiančiomis kito nuomonę, tačiau aš negalėčiau nueiti pas gydytoją ir pasakyti, kad darysiu aborta, nežinau  doh.gif , jei ir nueičiau tai kogero neapsiverstų liežuvis  schmoll.gif .

Aš taip pat negalėčiau to padaryti doh.gif žinai kodėl? Aš tikiu, kad gyvenime viskas grįžta bumerangu... bet aš nesmerkiu ir tų mamų, kurios tai gali padaryti ir paskui su tuo susitaiko ir gyvena lengva širdimi.
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 10 05, 16:57)

Su abiem vaikais buvome gydytojų priežiūroje ir čia ne mano sugalvotos teorijos 4u.gif .

teorija, kuria surasiau as, taip pat pati nesugalvojau smile.gif , tad neverta gincytis... 4u.gif

o cia radau straipsniuka: http://www.pradzia.o...nos-pieno-gelta
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 04, 15:01)
Teplekaip su mūsų lenktynėm??? Kaip savijauta? Kada tavo terminas?

pirmauji biggrin.gif mano savijauta puiki, jokių spazmų, skausmų - trauksiu ilgai. lapkričio 28
Papildyta:
QUOTE(Valmiera @ 2012 10 05, 14:57)
Jūs neteisi schmoll.gif . Teko man su 2 vaikais patirti užsitęsusias geltas ir jos abi buvo skirtingų rūšių.
Su pirmuoju sūnumi buvo nustatyta gelta motinos pienui. Vaikas buvo geltonas kaip Čingischanas. Teko ir ant lempų violetinėmis šviesomis pagulėti, ir maitinimą MP nutraukti. Bet šios geltos atveju vaikas priauga svorio normaliai. O mamytės, į kurios postą aš atsakiau, vaikutis priauga labai mažai svorio, tiksliau beveik nepriauga.
Su dukra pirmas 2 savaites buvo užsitęsusi gelta dėl nepakankamo pieno kiekio. Todėl jos svoris auga vos po kelis gramus per savaitę.

o kaip baigėsi su žindymu abiem atvejais?
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 10 05, 14:20)
Jums gal ir neapsiverstu...bet zinokit, kai laukiausi antrosios dukreles, buvau jau 10sav nestume, nuejus pas gine, ji pati uzdave si klausima, gimdysit ar ne?
buvau soke, juk lelius tik 2as ir jau 10savaiteliu, tai begau kuo toliau nuo tokios vistos...likau iskaudinta... verysad.gif ir isvis zmones labai atsainiai ziuri i gimdancias moteris...todel tenka daznai slepti nestuma, net nuo giminaiciu...

košmaras. neverta gydytojos (norisi pasakyti ir moters) vardo. verčiau su tokia nesusidurti...
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 06, 10:32)
košmaras. neverta gydytojos (norisi pasakyti ir moters) vardo. verčiau su tokia nesusidurti...

Kam jūs tas gydytojas prie kryžiaus kalat biggrin.gif Taigi neparašyta nei vienai ant kaktos gimdys moteriškė ar ne. Žinoma, jeigu grubiai paklausia, tai kas kita, bet šiaip, manyčiau, nieko čia baisaus.
Atsakyti