Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

smile.gif+2012 10 06, 14:10-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2012 10 06, 14:10)
Kam jūs tas gydytojas prie kryžiaus kalat biggrin.gif  Taigi neparašyta nei vienai ant kaktos gimdys  moteriškė ar ne. Žinoma, jeigu grubiai paklausia, tai kas kita, bet šiaip, manyčiau, nieko čia baisaus.

ne gydytojos rūpestis. jai moteriai reikia, ji pati kreipiasi dėl to. geriau šia tema nesiplėskim mirksiukas.gif esu pakankamai kategoriška šiuo klausimu
Atsakyti
smile.gif+2012 10 06, 16:10-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2012 10 06, 16:10)
Kam jūs tas gydytojas prie kryžiaus kalat biggrin.gif  Taigi neparašyta nei vienai ant kaktos gimdys  moteriškė ar ne. Žinoma, jeigu grubiai paklausia, tai kas kita, bet šiaip, manyčiau, nieko čia baisaus.

man baisu buvo, nes nestumui jau buvo 10sav, plius nesu kokia asociale, kad tuoj uzdavinetu toki klausima...plius studentes 2sedejo, zodziu pasijauciau ne kaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 06, 10:32)
pirmauji biggrin.gif  mano savijauta puiki, jokių spazmų, skausmų - trauksiu ilgai. lapkričio 28

Ai tai ne tiek jau daug ir pirmauju smile.gif Mano gydytojas man suplanavo lapkričio 26, nes matai 25 d. sekmadienis ir jis nedirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 06, 16:37)
man baisu buvo, nes nestumui jau buvo 10sav, plius nesu kokia asociale, kad tuoj uzdavinetu toki klausima...plius studentes 2sedejo, zodziu pasijauciau ne kaip... doh.gif

Su pirmuoju teko besilaukiant kmuk pagulėti, tai man baisiausia buvo studentų būriai. Jaučiausi kaip bandomas kralikas doh.gif Dėl to ir nepasilikau ten gimdyti. Nors, sako, kai gimdai ne tie studentai galvoj būna, bet vistiek...
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 06, 09:32)
o kaip baigėsi su žindymu abiem atvejais?

Abiem atvejais su žindymu baigėsi gerai smile.gif .
Kol buvome su sūnumi ligoninėje, jis gaudavo mišinuką, o aš pieną nutraukinėjau. Žinoma, pienuko sumažėjo labai smarkiai, nes sūnus gimė 4,5 kg, o visi įtaisai ligoninėje nepritaikyti tokiems dideliems vaikams. Teko nuolatos supti, kad nors kiek ramiai pagulėtų ant tų lempų, ir ne visada galėjau nusitraukti pienuką. Bet grįžę namo atstatėme pieno gamybą ir sūnų maitinau beveik iki metų.
Dukra irgi gimė 4,5 kg, buvo per mažai priešpienio ir pienukas labai iš lėto radosi, todėl buvo visa pageltusi. Net po parašu iš GN išėjome. Grįžus namo viskas susitvarkė. Pieno fabrikėlis užsikūrė ir dukrą maitinau iki 1,3 m. Net košes ant savo pieno dariau.
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2012 10 07, 15:53)
Abiem atvejais su žindymu baigėsi gerai smile.gif .
Kol buvome su sūnumi ligoninėje, jis gaudavo mišinuką, o aš pieną nutraukinėjau. Žinoma, pienuko sumažėjo labai smarkiai, nes sūnus gimė 4,5 kg, o visi įtaisai ligoninėje nepritaikyti tokiems dideliems vaikams. Teko nuolatos supti, kad nors kiek ramiai pagulėtų ant tų lempų, ir ne visada galėjau nusitraukti pienuką. Bet grįžę namo atstatėme pieno gamybą ir sūnų maitinau beveik iki metų.
Dukra irgi gimė 4,5 kg, buvo per mažai priešpienio ir pienukas labai iš lėto radosi, todėl buvo visa pageltusi. Net po parašu iš GN išėjome. Grįžus namo viskas susitvarkė. Pieno fabrikėlis užsikūrė ir dukrą maitinau iki 1,3 m. Net košes ant savo pieno dariau.

super bigsmile.gif
tai dideli vaikai. tfu tfu tfu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 06, 21:07)
Ai tai ne tiek jau daug ir pirmauju smile.gif Mano gydytojas man suplanavo lapkričio 26, nes matai 25 d. sekmadienis ir jis nedirba  lotuliukas.gif

g.gif kaip čia taip? lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 07, 15:11-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2012 10 07, 15:11)
Su pirmuoju teko besilaukiant kmuk pagulėti, tai man baisiausia buvo studentų būriai. Jaučiausi kaip bandomas kralikas doh.gif  Dėl to ir nepasilikau ten gimdyti. Nors, sako, kai gimdai ne tie studentai galvoj būna, bet vistiek...

sveikos, aš visąlaik galvojau, kad niekad nenorėčiau, jog studentai ''ant manęs treniruotųsi'', o bet tačiau smile.gif, per gimdymą palatoje pamačiau keičiantis pamainoms itartinai daug žmonių, dalis išėjo, dalis liko. studentės ! bet man jau buvo taip dzin, o kažkaip praslydo žvilgsnis pro jas - akys didelės, prie sienos prisiplojusios biggrin.gif , net pagailo jų. na o paskui tos studentės jau pogimdyminiam skyriuj buvo, ir kaip malonu buvo, kai tik įėjusios į palatą sako, o čia gi MŪSŲ mažuliukas.

ir pas mus pasibeldė trečias, visai neplanuotas, netyčiukas, bet taip džiaugiuosi, vis atrodė, dabar jau turbūt nebeprisiruošim, namas nebaigtas, metai eina, jei dabar ne, tai vėliau jau tikrai ne...bet vis pagalvodavau, o kaip faina būtų, ir gandrų nuo stogo nevaikiau, tegu tupi smile.gif. matyt vaikai patys pasirenka, kada ir pas ką jiems ateit, todėl labai džiaugiuosi ir branginu šitą dovaną.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 07, 19:12)
g.gif  kaip čia taip? lotuliukas.gif

Vat taip vat va lotuliukas.gif pernai jis man taip pat suplanavo ir įrašė į knygelę darbo dieną gimdymui, bet aš pagimdžiau sekmadienį biggrin.gif Atėjo pirmadienį į darbą ir ant viso skyriaus užriko: "Tai ką ....ienė jau pagimdė???" blink.gif Toks susinepatenkinęs buvo lotuliukas.gif net bendraut nebenorėjo doh.gif
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 07, 19:59)
ir pas mus pasibeldė trečias, visai neplanuotas, netyčiukas, bet taip džiaugiuosi, vis atrodė, dabar jau turbūt nebeprisiruošim, namas nebaigtas, metai eina, jei dabar ne, tai vėliau jau tikrai ne...bet vis pagalvodavau, o kaip faina būtų, ir gandrų nuo stogo nevaikiau, tegu tupi smile.gif. matyt vaikai patys pasirenka, kada ir pas ką jiems ateit, todėl labai džiaugiuosi ir branginu šitą dovaną.

Valio clap.gif Džiaugiuosi už jus abu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 07, 20:03)

Valio  clap.gif Džiaugiuosi už jus abu  4u.gif

4u.gif , skaitau dabar visą temą nuo pradžių ir taip faina, taip smagu, tikrai geras jausmas, ir taip džiugu, kad yra daugiau tokių su pilnais namais pabiručių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 07, 21:10)
4u.gif , skaitau dabar visą temą nuo pradžių ir taip faina, taip smagu, tikrai geras jausmas, ir taip džiugu, kad yra daugiau tokių su pilnais namais pabiručių smile.gif

O aš svajoju kaip tie pabiručiai užaugs... tikiuosi atvažiuos pas tėvus senatvėj, susėsim prie didelio stalo sekmadieninių pietų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 07, 20:37)
O aš svajoju kaip tie pabiručiai užaugs... tikiuosi atvažiuos pas tėvus senatvėj, susėsim prie didelio stalo sekmadieninių pietų  biggrin.gif

o svajonės pildosi smile.gif. man kažkodėl dabar vizijose kaip visi trys eina į mokyklą biggrin.gif . nors dar tas laikas kai realiai nėštumo nejaučiu, bet ta trijulė jau vizijose šmėžuoja. kažkaip anksčiau, visąlaik mačiau viziją, stovi vežimėlis terasoje, bet va ūgtelėjo pirmas, tada antras vežimėlis stovėjo po obelim, nes tarsos vis dar nėr. tai galvoju, na vadinasi anūkų vežimėlis tikrai stovės terasoje. ir še tau smile.gif, sakau vyrui, jei jau tikrai nori kad būtų paskutinis, tai greičiau statyk terasą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 07, 21:37)
O aš svajoju kaip tie pabiručiai užaugs...

Kol nesilaukiau trečiojo, jau galvojau, kad mano pabiručiai jau užaugę lotuliukas.gif galėsime išvažiuoti atostogų, kurias nuo vestuvių planuojame, tačiau dabar ilgesnes atostogas planuosime vėl po kokių trijų metų lotuliukas.gif ,o jau būtume šį rudenį vykę kur į šiltus kraštus.

Žodžiu jau seniai patyriau, kad kai kažką pradedi planuoti, tai būtinai atsiras kažkas kas juos perplanuos mirksiukas.gif

Kaip smagu, kad mūsų mamyčių, besilaukiančių trečiojo, taip sparčiai daugėja thumbup.gif
Atsakyti