Sveikos, žiūriu, tema atgijo. Atsirado ir daugiau trečiukų netyčiukų.
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 07, 20:03)
Mimukai, žiūriu pas tave panaši situacija kaip pas mane - tarp pirmo ir antro vaiko didelis skirtumas, o trečias pametinukas. Kažkaip baiminuosi dėl vyriausiojo, jis visads bus labaiu atskirai, vienas, nei tie du mažiai. Nors brolį labai labai myli, o apie trečią dar nieko nežino, bet kai jie pauugs, jam jau paauglystė ant nosies.
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 08, 15:03)
Privalomos yra trys: 10 - 12 savaitę tikrina dėl Dauno sindromo sprando raukšlę, 18 - 20 sav. tikrina dėl apsigimimų, jei nori pasako lytį, ir tada 30 - 32 savaitę patikrina kaip vystosi organai, ar vaisius apsivertęs, įsistatęs ir t.t.
Man tos sprando raukšlės nei pernai nedarė, nei dabar. Iš vis aš labai nerimauju, man jau dvidešimta savaitė prasidėjo, o judesių nejaučiu, juk su trečiu jie daug anksčiau pasijaučia, o čia nieko. Echo buvo numatyta 17 spalio, bet neiškenčiau ir užsiregistravau rytojui, šiandien nežinau, kaip dieną išgyventi, panikuoju, kas jeika snegerai. Nors pradžia buvo labai jausminga, daug visokių emocijų, pergyvenimų, bet dabar nebgalėčiau pagalvoti, kad gali kažkas būti negerai.
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 08, 15:29)
pas jus kas nors tokio pranešančio apie nėštumą buvo?
Aš visus savo tris nėštumus susapnavau, dar gerokaiprieš NT, bet po primo jau su kitais žinojau, jei sapnuoju- tai net nėra ko NT darytis.