Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(jot.ka @ 2012 10 08, 16:29)
pas jus kas nors tokio pranešančio apie nėštumą buvo?

Gandrai po mašina lindo lotuliukas.gif Skraidė aplink dideliausiais būriais, po kiemą vaikščiojo ko niekada nebūdavo blink.gif
Atsakyti
aha biggrin.gif , kai dar nežinojau, kad laukiuosi šio, su pussesere važinėjom po Rusnę, tai taip vienas prasklendė, kad žadėjau jos klaust ar nesilaukia smile.gif, bet paskui pasirodė kad jis man laiškelį nešė smile.gif
Atsakyti
Aš tik kai pradėjau lauktis visur mačiau po tris gandriukus lizduose tupint iki laukimosi neatkreipdavau dėmesio. Vėliau man mama pradėjo rodyti gandrus aplink namus besisukiojančius, tada dar nebuvau jai pasisakiusi, supratau, kad tie gandrai jau įspėjo mano mamą 4u.gif
Atsakyti
laba nestuke.gif
Paskaitinėjau, kas aį ne viena tokia, kuriai staigmena buvo trečias nėštumas... Jau planavau kaip pradėsiu eit į darbą, ir va turim staigmeną, nekur dar neisiu smile.gif Namuose dar pora metų... Abu pirmieji gimė vienas po kito, 2m skirtumas ir trečias nepanoro gimt po didesnės pertraukos...
Galvojau apie trečią, bet ne taip greit, gal po kokių 5-6m, kad spėčiau išeit iš namų, ir va kas iš tų planų... smile.gif
Atsakyti
Mano viena draugė taip ir keturis susigimdė tiesa po pirmojo buvo grįžusi į darbą dviems mėnesiams smile.gif Tai juokėmės, kad ji niekada negali išgerti, nes arba laukiasi arba maitina... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu, tema atgijo. Atsirado ir daugiau trečiukų netyčiukų.

QUOTE(Mimukas @ 2012 10 07, 20:03)

Mimukai, žiūriu pas tave panaši situacija kaip pas mane - tarp pirmo ir antro vaiko didelis skirtumas, o trečias pametinukas. Kažkaip baiminuosi dėl vyriausiojo, jis visads bus labaiu atskirai, vienas, nei tie du mažiai. Nors brolį labai labai myli, o apie trečią dar nieko nežino, bet kai jie pauugs, jam jau paauglystė ant nosies.

QUOTE(Mimukas @ 2012 10 08, 15:03)
Privalomos yra trys: 10 - 12 savaitę tikrina dėl Dauno sindromo sprando raukšlę, 18 - 20 sav. tikrina dėl apsigimimų, jei nori pasako lytį, ir tada 30 - 32 savaitę patikrina kaip vystosi organai, ar vaisius apsivertęs, įsistatęs ir t.t.

Man tos sprando raukšlės nei pernai nedarė, nei dabar. Iš vis aš labai nerimauju, man jau dvidešimta savaitė prasidėjo, o judesių nejaučiu, juk su trečiu jie daug anksčiau pasijaučia, o čia nieko. Echo buvo numatyta 17 spalio, bet neiškenčiau ir užsiregistravau rytojui, šiandien nežinau, kaip dieną išgyventi, panikuoju, kas jeika snegerai. Nors pradžia buvo labai jausminga, daug visokių emocijų, pergyvenimų, bet dabar nebgalėčiau pagalvoti, kad gali kažkas būti negerai.

QUOTE(jot.ka @ 2012 10 08, 15:29)
pas jus kas nors tokio pranešančio apie nėštumą buvo?

Aš visus savo tris nėštumus susapnavau, dar gerokaiprieš NT, bet po primo jau su kitais žinojau, jei sapnuoju- tai net nėra ko NT darytis.
Atsakyti
o aš turėjau nuoširdžiai pasinert į magistro studijas, galvojau gal ir kitam mieste...

bet dabar visai negaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teplė: 09 spalio 2012 - 11:26
QUOTE(bozeboze @ 2012 10 09, 11:14)

Man tos sprando raukšlės nei pernai nedarė, nei dabar. Iš vis aš labai nerimauju, man jau dvidešimta savaitė prasidėjo, o judesių nejaučiu, juk su trečiu jie daug anksčiau pasijaučia, o čia nieko. Echo buvo numatyta 17 spalio,  bet neiškenčiau ir užsiregistravau rytojui, šiandien nežinau, kaip dieną išgyventi, panikuoju, kas jeika snegerai. Nors pradžia buvo labai jausminga, daug visokių emocijų, pergyvenimų, bet dabar nebgalėčiau pagalvoti, kad gali kažkas būti negerai.

viskas bus gerai, bet labai gerai suprantu nerimą, o ar su antru judesius anksčiau pajutai ne su pirmu? nes tai nebūtinai taisyklė. Aš su antru taip jau irgi laukiau, kad nuo 16 savaitės jausiu, juk jau žinoma kas tas yr, bet sulaukiau lygiai kaip ir su pirmu, 18 savaičių ir kelios dienos. ir dabar manau kad greičiau nebus. prasineška, kaip tau sekėsi, viskas bus gerai .
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 09, 11:34)
viskas bus gerai, bet labai gerai suprantu nerimą, o ar su antru judesius anksčiau pajutai ne su pirmu? nes tai nebūtinai taisyklė. Aš su antru taip jau irgi laukiau, kad nuo 16 savaitės jausiu, juk jau žinoma kas tas yr, bet sulaukiau lygiai kaip ir su pirmu, 18 savaičių ir kelios dienos. ir dabar manau kad greičiau nebus. prasineška, kaip tau sekėsi, viskas bus gerai .

Jo su antru pamenu dar pilvo nesimatė, o spardėsi, tikrai iki 20 savaičių. Kaip to rytojaus sulaukti.
Atsakyti
QUOTE(bozeboze @ 2012 10 09, 13:54)
Jo su antru pamenu dar pilvo nesimatė, o spardėsi, tikrai iki 20 savaičių. Kaip to rytojaus sulaukti.

laikykis, galiu suprasti Tavo nerima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 08, 16:03)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mes pernai skridom į Egiptą, kai mažąjai buvo 4 mėn. Nėra geresnio laiko atostogoms, kai vaiką gali pati maitinti ir jis niekur papildomai nekainuoja. Kadangi šiemet gimdysiu lapkritį, tai kelionę planuojam pavasarį  thumbup.gif Mažoji jau paaugus ir tikiuosi toleruos kitos šalies maistą, o mažiukas gi dar mamos pienuką valgys. Beto bus labai pigu, nes už vaikus iki 2 m. mokėti nereikia  thumbup.gif

Ištikrųjų esam labiau namisėdos su vyru nei keliautojai, tad ilgai laukę dar palauksime, o su leliumi nesiryžčiau keliauti, visgi nepatogumų daugiau, nei keliaujant be leliaus, o ir maža kas nutiktų... schmoll.gif

QUOTE(bozeboze @ 2012 10 09, 12:54)

Viskas bus OK, ir aš taip manau, savo trečiąjį lelių irgi pajutau spardantis gal į 19 sav., t.y. prieš keletą dienų. Tuo labiau nesu tikra, kad man laikas apskaičiuotas labai tiksliai, kadangi pati nebeatsirenku, kada tiksliai galėjau užnėštėti. blush2.gif

Pagal visus aprašus yra norma judesius pajusti apie 20 sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 09, 13:51)
Ištikrųjų esam labiau namisėdos su vyru nei keliautojai, tad ilgai laukę dar palauksime, o su leliumi nesiryžčiau keliauti, visgi nepatogumų daugiau, nei keliaujant be leliaus, o ir maža kas nutiktų...  schmoll.gif

čia matyt nuo žmogaus temperamento viskas priklauso, man irgi su mažu vaiku atrodo būtų nedrąsu kažkur keliaut, bet pažįstu ne vieną porą, kurie mol atostogauja po gimdymo smile.gif, ir jiem tai visai tinka. visi mes be galo skirtingi.
Papildyta:
teple, tik dabar perkaičiau, kas pas tave avatare parašyta , taip patiko wub.gif
Atsakyti