Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(bozeboze @ 2012 10 09, 12:14)
Mimukai, žiūriu pas tave panaši situacija kaip pas mane - tarp pirmo ir antro vaiko didelis skirtumas, o trečias pametinukas. Kažkaip baiminuosi dėl vyriausiojo, jis visads bus labaiu atskirai, vienas, nei tie du mažiai. Nors brolį labai labai myli, o apie trečią dar nieko nežino, bet kai jie pauugs, jam jau paauglystė ant nosies.

Maniškis tai nelabai džiaugėsi antrąja, bet kai sužinojo, kad turės dar ir brolį, tai labai džiaugiasi, žada krepšinį išmokyt žaist biggrin.gif Nors man tai labai juokinga biggrin.gif Juk, kai jis bus dvyliktokas, tai sesė tik į pirmą klasę ateis, o brolis paruošiamukas bus biggrin.gif Nors pas mus situacija kiek kitokia, mes dar vieną 13 m. sesę turim (vyro iš jo pirmos santuokos ir gyvena su mumis), tai jiems kartu gerai, turi su kuo apie mergas/ bernus pakalbėt biggrin.gif
Atsakyti
Ir kodel, kai as laukiausi trecio, tokios temos nebuvo, ech...Smagu cia pas Jus biggrin.gif
Noreciau ketvirto, bet bendraminciu tikriausiai nei su ziburiu nerasiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luzere: 09 spalio 2012 - 22:12
QUOTE(bozeboze @ 2012 10 09, 12:14)

Man tos sprando raukšlės nei pernai nedarė, nei dabar. Iš vis aš labai nerimauju, man jau dvidešimta savaitė prasidėjo, o judesių nejaučiu, juk su trečiu jie daug anksčiau pasijaučia, o čia nieko. Echo buvo numatyta 17 spalio,  bet neiškenčiau ir užsiregistravau rytojui, šiandien nežinau, kaip dieną išgyventi, panikuoju, kas jeika snegerai. Nors pradžia buvo labai jausminga, daug visokių emocijų, pergyvenimų, bet dabar nebgalėčiau pagalvoti, kad gali kažkas būti negerai.

Viskas gerai. mirksiukas.gif Aš su ketvirta judesius pajutau 22 savaitę nors, pamenu, irgi iš proto jau ėjau lotuliukas.gif dabar gal 17-ta sav. Kiekvienas vaikiukas ir nėštumas kitoks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 09, 18:54)
Maniškis tai nelabai džiaugėsi antrąja, bet kai sužinojo, kad turės dar ir brolį, tai labai džiaugiasi, žada krepšinį išmokyt žaist  biggrin.gif Nors man tai labai juokinga  biggrin.gif Juk, kai jis bus dvyliktokas, tai sesė tik į pirmą klasę ateis, o brolis paruošiamukas bus  biggrin.gif Nors pas mus situacija kiek kitokia, mes dar vieną 13 m. sesę turim (vyro iš jo pirmos santuokos ir gyvena su mumis), tai jiems kartu gerai, turi su kuo apie mergas/ bernus pakalbėt  biggrin.gif

Pas mane ta pati sitaucija- dvyliktokė sesė vedė pirmoką brolį į mokyklą per šventę wub.gif Na žinot, kai abiturientai veda mažiukus. Nuotraukos nepakartojamos, kai jie eina per tas pakeltas juostas, vaizdas taip pat wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(luzere @ 2012 10 09, 23:12)
Ir kodel, kai as laukiausi trecio, tokios temos nebuvo, ech...Smagu cia pas Jus biggrin.gif
Noreciau ketvirto, bet bendraminciu tikriausiai nei su ziburiu nerasiu schmoll.gif

Rasi, rasi mirksiukas.gif Va čia tokių ,,ligonių'' pilna, prisijunk lotuliukas.gif
http://www.supermama...?...3884&st=468
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 10 09, 23:12)

Gausią šeimyną planuojančiai mamytei geriau apsilankyti čia: http://www.supermama...hp?showforum=36
Vakar net susigraudinau pamačiusi mamos su penkiais pabiručiais nuotrauką smile.gif :http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=45234&st=408&p=58210677&#entry58210677 Man toks skaičius atrodo nerealiai... doh.gif

Papildyta:
Penketuko nuotraukos veikianti nuoroda: http://www.supermama...;#entry58210677
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2012 10 08, 11:56)
o tai jei gerai pamenu pilvą matuodavo ir pagal tai gimdos dugno aukštį berods nustatinėdavo, į kortelę rašydavo, dabar to nereikia? na suprantu, jei kaskart daro echoskopą, tai gal ir nereikia, o jei ne, tai kaip seka augimą, negi tai nesvarbu?

Sveikos mamytes, seniai jus skaitinejau, tai dabar gera pusvalandi jau skaitau smile.gif
As papasakosiu apie savo apsilankymus pas gyd. Cia kazkuri rase,kad pilvo uzsieni nematuoja, tai va as gyvenu UK tai pas mus matuoja, kiekviena men. kai nueinu su centimetru pamatuoja, paziuri kaip sirdute plaka.
Skana pas mus daro du kartus, jai viskas gerai, jai kyla itarimu gali ir daugiau. Man dare tris kartus, nes per antra karta mano mazyle nenorejo parodyti lupyciu, man jie ziuri ar nera zuikio lupos. Per kiekviena apsilankyma paima slapima, kraujo tyrimus daro du kartus, pradzioj nestumo apie 12 sav, ir 28 sav. tikrina cukraus kieki. (gliukozes tyrimas) O daugiau lyg ir nieko, net ant kedes nesodina, dabar man 29 sav., niekad i vidu neziurejo. (gal ir Lietuvoj jau taip nedaro nezinau, bet kai laukiausi dukros pries 10 metu, tai kiekviena karta liepdavo lipt doh.gif )
Si karta as labai anksti pajutai judesius, net gyd. klausiau ar gali taip but, tai sake, kad dar anksti, bet as tikrai juos jutau.
O dabar gerai ji man paspardo, pilvas jau didelis, priaugau 10kg doh.gif
O kaip jusu pilvukai gyvena? kiek priaugot, ka valgot? man tai vakare kai is darbo gryztu apetitas padideja, labai visko uzsimanau blush2.gif
Sveikinu naujokes, smagu , kad yra mamyciu kurios noretu ir daugiau negu trys vaikuciai thumbup.gif
As tai jau daugiau nenoriu, galvoju, kad su situ nesuspesiu, nesusitvarkysiu.
Geros jums dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama999: 10 spalio 2012 - 10:50
Ačiū visom palaikiusiom, grįžau iš ginės, paklausė su dopleriu, išgirdau širdelę, viskas gerai., Tai dabar ramiau ir man. Iki lyties echo dar savaitė.

QUOTE(Mimukas @ 2012 10 09, 17:54)
Maniškis tai nelabai džiaugėsi antrąja, bet kai sužinojo, kad turės dar ir brolį, tai labai džiaugiasi, žada krepšinį išmokyt žaist  biggrin.gif Nors man tai labai juokinga  biggrin.gif Juk, kai jis bus dvyliktokas, tai sesė tik į pirmą klasę ateis, o brolis paruošiamukas bus  biggrin.gif Nors pas mus situacija kiek kitokia, mes dar vieną 13 m. sesę turim (vyro iš jo pirmos santuokos ir gyvena su mumis), tai jiems kartu gerai, turi su kuo apie mergas/ bernus pakalbėt  biggrin.gif

Tai ir jūsų šeima didelė, nu gražu, kad sūnus taip gerai sutaria su įsesere. O krepšinį visgi vargu ar pamokys.... smile.gif

QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 10 09, 22:25)
Viskas gerai. mirksiukas.gif  Aš su ketvirta judesius pajutau 22 savaitę nors,

Pas mane ta pati sitaucija- dvyliktokė sesė vedė pirmoką brolį į mokyklą per šventę wub.gif  Na žinot, kai abiturientai veda mažiukus. Nuotraukos nepakartojamos, kai jie eina per tas pakeltas juostas, vaizdas taip pat wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

http://www.supermama...?...3884&st=468

Žaviuosi tokiom mamom. Labai gražu man didelė šeima, tada pagalvoju ,kad mūsų tas trečias tai visai nedaug. Tik jau amžius ir galimybės toliau nebeleis planuoti. Apsistosim ties trim. Ir tai jausiuosi jau truputį toliau statistinės lietuviškos šeimos,kur du vaikai, o dar jei berniukas ir mergaitė tai dažna šeima mano, kad čia jau tobula.

QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 10, 08:29)

Penketuko nuotraukos veikianti nuoroda: http://www.supermama...;#entry58210677

Nuostabu
Atsakyti
Noriu pranesti , kad jau susilaukiau ir as trecio...Ir esu be galo laiminga ziuredama i si maza leliuka wub.gif Jis toks mielas, toks grazus man... wub.gif Dabar kai prisimenu, koks buvo man sokas, kai suzinojau kad laukiuos ( tada buvo 6 sav.), net galvojau, gerai butu, jei koks persileidimas... blush2.gif Bet dabar dekoju Dievui, kad leliuka issaugojau wub.gif
Pagimdziau labai greitai, viskas truko tik 2,5 val. bigsmile.gif ir stai jau ir as daugiavaike biggrin.gif

Linkiu visoms neplanuotai pastojusioms su treciu, gerai pagalvoti, kad nepadaryti gyvenimo klaidos, del kurios paskui sirdy gal but visa laika nesiosite kirmineli 4u.gif

Vaikas tai ne liga, su juo kovoti nereikia, o tik reikia meiles,silumos,artumo... wub.gif o finansai, jei uztenka dviems vaikams, tikrai uzteks ir treciam smile.gif
Atsakyti
sveikinu skorpione, būkit visi laimingi dideliame šauniame būryje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozeboze @ 2012 10 10, 11:52)
Žaviuosi tokiom mamom. Labai gražu man didelė šeima, tada pagalvoju ,kad mūsų tas trečias tai visai nedaug.

Tikrai kai pagalvoji, trys vaikai yra visai nedaug, tad nėra čia ko mums stresuoti tongue.gif

QUOTE(Skorpione @ 2012 10 10, 12:57)
Noriu pranesti , kad jau susilaukiau ir as trecio...Ir esu be galo laiminga ziuredama  i si maza leliuka wub.gif Jis toks mielas, toks grazus man... wub.gif

Džiugu girdėti puikias žinias thumbup.gif . Linkiu Jums sveikatėlės, stiprybės daug šypsenų ir laimės wub.gif
Atsakyti
Skopione, sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2012 10 10, 09:57)
Noriu pranesti , kad jau susilaukiau ir as trecio...Ir esu be galo laiminga ziuredama  i si maza leliuka wub.gif Jis toks mielas, toks grazus man... wub.gif Dabar kai prisimenu, koks buvo man sokas, kai suzinojau kad laukiuos ( tada buvo 6 sav.), net galvojau, gerai butu, jei koks persileidimas... blush2.gif Bet dabar dekoju Dievui, kad leliuka issaugojau wub.gif
Pagimdziau labai greitai, viskas truko tik 2,5 val.  bigsmile.gif ir stai jau ir as daugiavaike  biggrin.gif

Linkiu visoms neplanuotai pastojusioms su treciu, gerai pagalvoti, kad nepadaryti gyvenimo klaidos, del kurios paskui sirdy gal but visa laika nesiosite kirmineli 4u.gif
Vaikas tai ne liga, su juo kovoti nereikia, o tik reikia meiles,silumos,artumo... wub.gif o finansai, jei uztenka dviems vaikams, tikrai uzteks ir treciam smile.gif

Sveikinu jusu seima su nauju seimos nariu 4u.gif aukit sveiki wub.gif
Graziai tu cia pasakei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2012 10 10, 11:49)
Sveikos mamytes, seniai jus skaitinejau, tai dabar gera pusvalandi jau skaitau smile.gif
As papasakosiu apie savo apsilankymus pas gyd. Cia kazkuri rase,kad pilvo uzsieni nematuoja, tai va as gyvenu UK tai pas mus matuoja, kiekviena men. kai nueinu su centimetru pamatuoja, paziuri kaip sirdute plaka.
Skana pas mus daro du kartus, jai viskas gerai, jai kyla itarimu gali ir daugiau. Man dare tris kartus, nes per antra karta mano mazyle nenorejo parodyti lupyciu, man jie ziuri ar nera zuikio lupos. Per kiekviena apsilankyma paima slapima, kraujo tyrimus daro du kartus, pradzioj nestumo apie 12 sav, ir 28 sav. tikrina cukraus kieki. (gliukozes tyrimas) O daugiau lyg ir nieko, net ant kedes nesodina, dabar man 29 sav., niekad i vidu neziurejo. (gal ir Lietuvoj jau taip nedaro nezinau, bet kai laukiausi dukros pries 10 metu, tai kiekviena karta liepdavo lipt doh.gif )
Si karta as labai anksti pajutai judesius, net gyd. klausiau ar gali taip but, tai sake, kad dar anksti, bet as tikrai juos jutau.
O dabar gerai ji man paspardo, pilvas jau didelis, priaugau 10kg doh.gif
O kaip jusu pilvukai gyvena? kiek priaugot, ka valgot? man tai vakare kai is darbo gryztu apetitas padideja, labai visko uzsimanau blush2.gif
Sveikinu naujokes, smagu , kad yra mamyciu kurios noretu ir daugiau negu trys vaikuciai thumbup.gif
As tai jau daugiau nenoriu, galvoju, kad su situ nesuspesiu, nesusitvarkysiu.
Geros jums dienos 4u.gif

Mane taip pat kiekvieno apsilankymo metu matuoja, sveria, bet ant kėdės lipau tik tą kartą, kai atėjau patvirtinti nėštumo. Reiks kada vėl lipti, nes prieš pabaigą daro streptokoko tyrimą... O dėl matmenų, tai šįkart aš savęs nelaikau labai stora biggrin.gif bet kaip vakar paaiškėjo, čia tik man vienai taip atrodo lotuliukas.gif Man jau 33 sav. pilvukas apie 1 m. priaugau 10 kg Tikslesnius duomenis galėsiu pateikt pirmadienį po TA ax.gif
QUOTE(Skorpione @ 2012 10 10, 12:57)
Noriu pranesti , kad jau susilaukiau ir as trecio...
Pagimdziau labai greitai, viskas truko tik 2,5 val.  bigsmile.gif ir stai jau ir as daugiavaike  biggrin.gif

VALIOOOO clap.gif Sveikinimai dideliausi sulaukus sūnaus 4u.gif
Labai teisingi ir protingi tavo žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti