QUOTE(mama999 @ 2012 10 10, 11:49)
Sveikos mamytes, seniai jus skaitinejau, tai dabar gera pusvalandi jau skaitau
As papasakosiu apie savo apsilankymus pas gyd. Cia kazkuri rase,kad pilvo uzsieni nematuoja, tai va as gyvenu UK tai pas mus matuoja, kiekviena men. kai nueinu su centimetru pamatuoja, paziuri kaip sirdute plaka.
Skana pas mus daro du kartus, jai viskas gerai, jai kyla itarimu gali ir daugiau. Man dare tris kartus, nes per antra karta mano mazyle nenorejo parodyti lupyciu, man jie ziuri ar nera zuikio lupos. Per kiekviena apsilankyma paima slapima, kraujo tyrimus daro du kartus, pradzioj nestumo apie 12 sav, ir 28 sav. tikrina cukraus kieki. (gliukozes tyrimas) O daugiau lyg ir nieko, net ant kedes nesodina, dabar man 29 sav., niekad i vidu neziurejo. (gal ir Lietuvoj jau taip nedaro nezinau, bet kai laukiausi dukros pries 10 metu, tai kiekviena karta liepdavo lipt

)
Si karta as labai anksti pajutai judesius, net gyd. klausiau ar gali taip but, tai sake, kad dar anksti, bet as tikrai juos jutau.
O dabar gerai ji man paspardo, pilvas jau didelis, priaugau 10kg
O kaip jusu pilvukai gyvena? kiek priaugot, ka valgot? man tai vakare kai is darbo gryztu apetitas padideja, labai visko uzsimanau
Sveikinu naujokes, smagu , kad yra mamyciu kurios noretu ir daugiau negu trys vaikuciai
As tai jau daugiau nenoriu, galvoju, kad su situ nesuspesiu, nesusitvarkysiu.
Geros jums dienos
Mane taip pat kiekvieno apsilankymo metu matuoja, sveria, bet ant kėdės lipau tik tą kartą, kai atėjau patvirtinti nėštumo. Reiks kada vėl lipti, nes prieš pabaigą daro streptokoko tyrimą... O dėl matmenų, tai šįkart aš savęs nelaikau labai stora

bet kaip vakar paaiškėjo, čia tik man vienai taip atrodo

Man jau 33 sav. pilvukas apie 1 m. priaugau 10 kg Tikslesnius duomenis galėsiu pateikt pirmadienį po TA
QUOTE(Skorpione @ 2012 10 10, 12:57)
Noriu pranesti , kad jau susilaukiau ir as trecio...
Pagimdziau labai greitai, viskas truko tik 2,5 val.

ir stai jau ir as daugiavaike
Linkiu visoms neplanuotai pastojusioms su treciu, gerai pagalvoti, kad nepadaryti gyvenimo klaidos, del kurios paskui sirdy gal but visa laika nesiosite kirmineli
Vaikas tai ne liga, su juo kovoti nereikia, o tik reikia meiles,silumos,artumo...

o finansai, jei uztenka dviems vaikams, tikrai uzteks ir treciam
VALIOOOO

Sveikinimai dideliausi sulaukus sūnaus
Labai teisingi ir protingi tavo žodžiai