Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

Aciu merginos uz sveikimus... 4u.gif

Vyras tai labai laimingas,kad turint 2 dukras dabar turim ir sunu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 10, 14:23)
Man jau 33 sav. pilvukas apie 1 m. priaugau 10 kg Tikslesnius duomenis galėsiu pateikt pirmadienį po TA  ax.gif

blink.gif o aš +17kg ir metras per pilvą jau senokai buvo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2012 10 10, 15:31)
Vyras tai labai laimingas,kad turint 2 dukras dabar turim ir sunu  wub.gif

Aš taip ir pagalvojau, kad tėvelis tai bais laimingas turėtų būt wub.gif Tikiuosi ir mūsų gydytojai neapgauna ir aš galėsiu nudžiugint savo dviejų dukrų tėvelį sūneliu mirksiukas.gif
QUOTE(teplė @ 2012 10 10, 16:35)

Tu nepamiršk, kad aš kasdien sportuoju su savo mažąja zbitkute bigsmile.gif Su pirmu ir su antrąja tai priaugdavau po 25 kg per visą nėštumą, o dabar taip prisitampau, prisilakstau iš paskos, kad nėr kam ten augt doh.gif

O tiesa, merginos, man gydytojas per echo sakė, kad pas mane vandenų šį kartą vidutiniškai, tai nusipirkau vakar vaistinėj saldžiųjų pankolių sėklų arbatos rolleyes.gif Tai dabar pratinuosi kasdien po puodelį išgert. Prisiskaičiau, kad labai gerai laktacijai ir leliukui, kai gims mažiau pilvuką pūs wub.gif Dar nuo kitos savaitės pradėsiu gert aviečių lapų arbatą, sako minkština kaklelį ax.gif Kiek reikia nėštukei per dieną išgert skysčių?
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 10 10, 15:35)

AS siuo nestuke.gif priaugau 20 kg, po gimdymo -8 kg, tai liko dar 12 kg,bet matau, kad organizme dar daug skysciu susikaupe, tai manau 5 kg tikrai si men. turetu nukristi...o pasku jau ir nedaug lieka, tik reiks paistenkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimukas @ 2012 10 10, 12:23)
Mane taip pat kiekvieno apsilankymo metu matuoja, sveria, bet ant kėdės lipau tik tą kartą, kai atėjau patvirtinti nėštumo. Reiks kada vėl lipti, nes prieš pabaigą daro streptokoko tyrimą... O dėl matmenų, tai šįkart aš savęs nelaikau labai stora  biggrin.gif  bet kaip vakar paaiškėjo, čia tik man vienai taip atrodo  lotuliukas.gif Man jau 33 sav. pilvukas apie 1 m. priaugau 10 kg Tikslesnius duomenis galėsiu pateikt pirmadienį po TA  ax.gif

QUOTE(teplė @ 2012 10 10, 13:35)

o as pilvo nematavau, reiks pamegint smile.gif bet ir negalvojau, kad labai stora, kol draugai kurie seniai mate, vakar sako, kad baliona prarijau lotuliukas.gif
Atsakyti
saunuoles kas laukiat trecio ar net ketvirto kleckiuko 4u.gif pati turiu 3 ir tuo dziaugiuosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien buvau TA, tai jau šiandieną matavo ir pilvo apimtį ir aukštį, gal tik paaugusius matuoja g.gif pilvo apimtį reikia matuotis gulint, negi pilvo apimtis apie 30sav. siekia 1m? doh.gif

Pagal visus echoskopus perskaičiavo man gimdymo datą, kuri paankstėjo net 3 sav. thumbup.gif vasario 12d. Bet tai irgi gan realiatyvi data, nes nevesdavau M kalendoriaus ir niekaip neatgaminu galimos pradžios datos blush2.gif

Gal kas planuojate panašiu metu gimdyti berods Bebozes panašus laikas?

Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 11, 10:25)
Šiandien buvau TA, tai jau šiandieną matavo ir pilvo apimtį ir aukštį, gal tik paaugusius matuoja  g.gif  pilvo apimtį reikia matuotis gulint, negi pilvo apimtis apie 30sav.  siekia 1m?  doh.gif

Pagal visus echoskopus perskaičiavo man gimdymo datą, kuri paankstėjo net 3 sav.  thumbup.gif vasario 12d. Bet tai irgi gan realiatyvi data, nes nevesdavau M kalendoriaus ir niekaip neatgaminu galimos pradžios datos  blush2.gif

nėštumo kalendoriuje rašo, kad gimdos dugno aikštį matuoja nuo 20 davaitės. nu bet ir terminas svyruoja... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bz @ 2012 10 11, 08:25)
Šiandien buvau TA, tai jau šiandieną matavo ir pilvo apimtį ir aukštį, gal tik paaugusius matuoja  g.gif  pilvo apimtį reikia matuotis gulint, negi pilvo apimtis apie 30sav.  siekia 1m?  doh.gif

Pagal visus echoskopus perskaičiavo man gimdymo datą, kuri paankstėjo net 3 sav.  thumbup.gif vasario 12d. Bet tai irgi gan realiatyvi data, nes nevesdavau M kalendoriaus ir niekaip neatgaminu galimos pradžios datos  blush2.gif

php net 3sav paklaida bigsmile.gif as buciau norejus kad man data paankstintu 3 ar 6sav biggrin.gif
Atsakyti
Man trijų sav paklaida irgi gan nereali, dėl to aš sau tokia pilvota atrodžiau, pasirodo man daugiau sav. biggrin.gif ištikrųjų pradžioje man buvo paskaičiuota kovo 5d. pagal paskutines mėnesines, kurių niekaip neatsimeniau schmoll.gif ir kogero nusigrybavau sakydama...
Aš tai nelabai suprantu, kaip galima pagal echo nustaty titikslią datą, juk vos ne kelių mm skirtumas tarp savaičių. Gydytoja labiau remiasi tuo echo kur 8 sav. darė, o tada ginė ten skubėdama pažiūrėjo, net neatsimenu ar ji matavo tik nustatė, kad nėštumas gimdoje... g.gif
Geriausiai man datą suplanuos gydytoja pas kurią gimdysiu, pagal savo darbo grafiką pažiūrės ir pasakys :lotuliukas taip ir su pirmaisiais buvo... 4u.gif Aš nesuku dėl to galvos nes vistiek +/-2 sav. paklaida yra norma.
Nežinau kaip Jums nustatinėja tikslią datą, negi visos sąžiningai vedatės M kalendorių? Nes realiai kai ateina poreikis darytis NT jau po paskutinių mėnesinių būna praėje laiko, o po II iš to streso išvis nieko nebegalėjau atiminti, vyras taip pat, o mano dar M retesnės tai aš neimdavau į galvą kai jos pasirodydavo po 32-35 dienų.
Atsakyti
aš tai kalendorių vesdavau, paskui kol maitinaunereikėjo, nes jų nebuvo, o tarpas iki kito nėštumo kažkaip gaudavosi keli mėnesiai, bet kadangi kas 30-31 d, tai praktiškai visada žinojau, kad kiekvieno mėnėsio ta pati diena ir yra mmm pradžia. ir dar pas mane yra tokia regimoji atmintis, ar kaip ją įvardint smile.gif, atsimenu pagal įvykius, kas tuomet buvo, ką veikėm, ir pan, tai kažkaip man vis sutapdavo, kad lengvai prisimindavau:). man 6 savaitę darė echo ir nėtumo laikas sutapo su mmm, tai man dėl datos nėr klausimų.
Atsakyti
Tai vat ir aš visad pagal įvykius atsekdavau, todėl nebuvo poreikio rašytis kada tos mmm buvo, tuo labiau, kad MB dar geriau už mane atsimindavo lotuliukas.gif tačiau iš šoko ar steso pamačius II nieko nebegalėjau atsiminti lotuliukas.gif

Taipogi man nuo tų mmm kalendoriukų blogi atsiminimai, kai visa paauglystė prabėgo juos žymint doh.gif , nes buvo labai nereguliarios mmm prarasdavau daug kraujo ir gydymai buvo skiriami, temperatūras matuodavau išeinamojoje doh.gif tai dabar su tais mmm kalendoriais esu atsisveikinusi visiems laikams bigsmile.gif

Atsakyti