Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

Aciu mamytems uz sveikinimus wub.gif

Sveikinimai toms, kurios suzinojo ta jaudinancia zinia apie nauja gyvybe!

Bet kokia neigiama uzuomina suitikit su sypsena, pakelta galva, pasitikejimu ir pasididziavimu!

Ir neabejokit-jei dabar gailisi jusu, jau greit jums baltai pavydes wub.gif

Mes su tuo nesusidurem, Visi dziaugiasi su mumis, manau tai, kad seimoje planuojama daugiau vaiku, ne vienas net ne du, rodo, kad viskas seimoje gerai, kad susitvarko su esama situacija, ir su meile priims i savo seima kitus vaikucius wub.gif

Bent as niekad nesugalvociau uzjaust seimos, i kuria beldziasi nauja gyvybe wub.gif

Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(liji @ 2012 02 20, 18:31)
Kad laukiuosi trečio net minčių nebuvo blink.gif kai sužinojau net nežinojau ką ir daryt g.gif Vaikai 18 ir15 metų blush2.gif O aš nestuke.gif Nėštumas visai jau į pabaigą ir visi labai laukiam biggrin.gif

labai smagu....du dideli vaikai ir vienas leliukas....super manau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2012 02 21, 18:16)
Aš labai noriu prisijungti prie palaikančių trijų vaikų mamytes thumbup.gif O klausant "visuomenės" labai jau siauros tos "normalumo" ribos - "vienas vaikas ne vaikas, būtinai du ir būtinai porelė, kad skirtumas ne per didelis būtų ir pan." doh.gif
Tai kaip čia yra, kad du vaikai tai jau "minimum", o trys jau "per daug" unsure.gif

taip suformuota tu kuriems vaikai yra darbas o ne malonumas smile.gif manau kiekvienas pagal save turi formuoti normalumo savokas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2012 02 22, 09:35)
Vakar pamaciau savo 10 sav zirniuka, isejau tokia laiminga, kad tam jausmui nusakyti zodziu neturiu  wub.gif iki tos akimirkos, kazkaip keistai jauciausi, tas klausimas ne jau tikrai, vis sukdavosi galvoje. Dabar ramu, ramu ir del to, kad man brangiausi zmones labai dziaugiasi. Nezinau, net jauciuosi ypatinga... Vienu zodziu EUFORIJA  biggrin.gif

sveikinu,labai smagu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 02 21, 17:16)
Aš labai noriu prisijungti prie palaikančių trijų vaikų mamytes thumbup.gif O klausant "visuomenės" labai jau siauros tos "normalumo" ribos - "vienas vaikas ne vaikas, būtinai du ir būtinai porelė, kad skirtumas ne per didelis būtų ir pan." doh.gif
Tai kaip čia yra, kad du vaikai tai jau "minimum", o trys jau "per daug" unsure.gif

man visai nesvarbi aplinkinių nuomonė, aš net "nespjaunu" ir dėl ketvirto. Pas mus sūnūs auga norisi dukrytės. Bet ką Dievulis duos tą ir auginsim. Mylia mylia lelių
Atsakyti
sveikos daugiavaikiukes wub.gif
mes irgi daugiavaikiai,musu treciasis dabar sedi salia manes ir tarso banana smagiai burbuliuodamas wub.gif biggrin.gif ir esam nerealiai laimingi biggrin.gif
visi vaikiukai planuoti,aisku aplinkiniu reakcija buvo ,ka trecias,durna,bet visa tai sypsantis i akis ir sakant faina,sveikinu.dviveidziu pilna aplink mus,dzin,tegu sau masto ka nori,nei as su jais gyvenu,nei as jiem turiu teisintis,nei isvis bendraut.su mama nuo kiek save pamenu santykiai ne kokie,todel jos reakcija man buvo aiski,samoningai nesakem,nes burbejimai uzknisa cool.gif ir isvis nemanau,kad tevam yra kazkokia butinybe pasakyt,ypac kai santykiai ne kokie.o visokios tetulytes isvis nevertos demesio.
todel visos dvejojancios,bijancios,pasimetusios susiimkit i rankas ir dziakites sia laime wub.gif
svarbiausia,kad JUSU seima to zmogeliuko laukia,tureti daug vaiku ne geda,o dziaugsmas smile.gif
Atsakyti
Visoms labukas,

Laukiuosi treciosios savo atzaleles ir labai tuo dziaugiuosi smile.gif Su vyru planavom, dirbom ir turim rezultata biggrin.gif Niekaip nesuprantu, kaip likusi pas visus tokia nuomone, kad tureti 1-2 vaikus yra norma. Mano mama, jau kai laukiausi antrojo, traukiojo peciais ir stebejosi, kam man to reikia, tai dabar turbut visiskai liks nesupratusi. Vat ir nedristu su ja dalintis ta dziugia naujiena (pranesti vis tiek reikes). Mano vyresneliai 11 ir 6 metu. Jiems dar nepranesem apie naujiena, nes dar ir nelabai kas matosi. Gal kas turi patirties, kaip idomiai pranest savo vaikams apie brolio ar seses laukima? Pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
saviškiams pasakiau iš karto kai tik sužinojau...tiesiog tai buvo taip ilgai prašoma brolio ar sesės, kad norėjosi kuo greičiau nudžiuginti. Mano vyresnėliui balandį sueis 11m., o mažajam rugsėjį bus 8m. Tai jie dabar vis skaičiuoja, kiek mažiausiam bus metų, kai jiems bus po 18, 20, 25 biggrin.gif
Kol kas reakcijos tik teigiamos, tik viršininkė nusistebėjo labiau, bet iš esmės, tikėjausi daug baisesnės jos reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2012 02 15, 20:13)
Sveikutes " daugiavaikes"  biggrin.gif
As skaitau jusu pasakojimus, ir asaros rieda....

Siandien suzinojau, kad laukiuos treciojo ....Net nezinojau ar dziaugtis ar verkti...Zinau viena- kad tikrai jo neatsisakysiu schmoll.gif ...Vyras irgi ssoke - nors ir nepriestarauja....Kazkada dar svarstem - gal dar trecia pabandom, nes turim dvi dukras 8 m. ir 2,5 m....tai sakom gal sunu pabandom...bet paskui apsisprendem, kad gal uzteks mums ir dvieju panu...Bet...

O as dar rudeni isidejau brangia Mirenos spirale, kuri pries Naujuosius su mano mmm iskrito...taigi pastojau sausi...Organizmas padare savo - apgavo mane biggrin.gif  Dabar  mums 6 savaites wub.gif As siandien ji net per echo maciau  wub.gif Taigi, Dievo valia tureti greiciausiai mums ir tecia vaiktui, jei sekmingai isnesiosiu...Bet bijau kam ir as prasitarti, nes zinau, kad mano mamo reakcija tikrai nebus is maloniuju...Ir taip mano tevai labai padeda auginti tas dvejas mergaites, o cia dar trecias doh.gif ....
LAbai norisi kam pasiguosit, isgirsti padrasimu, palaikymo...Bet be vyro kol kas nelabai kam yra ir pasipasakoti...

Gal nors sioje internetineje erdveje galesim viena kita palaikyti, paguosti ir surasti jegu bei drasos issdidziai dziaugtis savo nestumu rolleyes.gif

Na čia beveik mano istorija, net vaikai to paties amžiaus. Vyresnėlė 2004 0204, jaunėlis 2009 07 31. Žodžiu kai nusprendėm, kad jau viskas, daugiau vaikų mums ne pagal kišenę, po to kai abu vaikus, pilna to žodžio prasme ,darėm, ir abiem atvejais pavyko tik po pusmečio, užteko vieno neatsargaus... ir siurprizas nestuke.gif .
Iš pradžių šokas, po to ašaros. Vyras iš pradžių apsidžiaugė, po to kai gerai pagalvojo, entuziazmas dingo. Nesu jauna, man 38, tai jau rizika, o kaip tyčia pastojimo metu vaistus nuo cistito naudojau, kokių pirmus 3mėn negalima, tai jau vien dėl to bijau. Na mano sveikata ne geležinė, bet gal atlaikytų, apie save mažiausiai galvoju, galvoju apie šeimą. Kaip išgyventi iš tų 70 ir40proc, jei ir iš 100 vos galus suduriam. Mano mama dar dirba, tai pinigais paremia, nes nors nesam juodadarbiai, bet iš lietuviškų algų vos pragyvenam. Mano pagrindinei auklei-mano tėvui -tuoj 70, tai neįsivaizduoju kokia bus jų reakcija ir kaip aš jiems į akis pažiūrėsiu. Butas ankštas, anadien pagalvojau ,kad mažių iš miegamojo reiks iškraustyti, o tada kilo klausimas kur? Apie didesnį butą galim tik pasvajot. Tai dar būtų nieko, bet vyras studijuoja, mokslai mokami. Vyresnėlė kultivuoja brangią sporto šaką, jai tai visas gyvenimas, nemanau kad apsidžiaugtų broliu ar sese, jei vardan to turės atsisakyti savo svajonės, sakyčiau būtų trauma visam gyvenimui. Tai ir nežinau, ką ir vardan ko turiu paaukoti, ką iš ko atimti. Pirmą kart gyvenime esu padėty be normalios išeities, kad ir ką nuspresim, sprendimas bus sunkus,kažkas bus ypač įskaudintas. Esu vienintelė šioje temoje svarstanti ar gimdyti, ir žinau kokios reakcijos sulauksiu, bet iš šalies žiūrint visada viskas paprasčiau atrodo. Žodžiu džiaugiuosi už tas, kurios jau surado jėgų priimti teisingą sprendimą ir yra laimingos nėštukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mozeryte @ 2012 02 27, 16:46)
Na čia beveik mano istorija, net vaikai to paties amžiaus. Vyresnėlė 2004 0204, jaunėlis 2009 07 31. Žodžiu kai nusprendėm, kad jau viskas, daugiau vaikų mums ne pagal kišenę, po to kai abu vaikus, pilna to žodžio prasme ,darėm, ir abiem atvejais pavyko tik po pusmečio, užteko vieno neatsargaus... ir siurprizas nestuke.gif .
Iš pradžių šokas, po to ašaros. Vyras iš pradžių apsidžiaugė, po to kai gerai pagalvojo, entuziazmas dingo. Nesu jauna, man 38, tai jau rizika, o kaip tyčia pastojimo metu vaistus nuo cistito naudojau, kokių pirmus 3mėn negalima, tai jau vien dėl to bijau. Na mano sveikata ne geležinė, bet gal atlaikytų, apie save mažiausiai galvoju, galvoju apie šeimą. Kaip išgyventi iš tų 70 ir40proc, jei ir iš 100 vos galus suduriam. Mano mama dar dirba, tai pinigais paremia, nes nors nesam juodadarbiai, bet iš lietuviškų algų vos pragyvenam. Mano pagrindinei auklei-mano tėvui -tuoj 70, tai neįsivaizduoju kokia bus jų reakcija ir kaip aš jiems į akis pažiūrėsiu. Butas ankštas, anadien pagalvojau ,kad mažių iš miegamojo reiks iškraustyti, o tada kilo klausimas kur? Apie didesnį butą galim tik pasvajot. Tai dar būtų nieko, bet vyras studijuoja, mokslai mokami. Vyresnėlė kultivuoja brangią sporto šaką, jai tai visas gyvenimas, nemanau kad apsidžiaugtų broliu ar sese, jei vardan to turės atsisakyti savo svajonės, sakyčiau būtų trauma visam gyvenimui. Tai ir nežinau, ką ir vardan ko turiu paaukoti, ką iš ko atimti. Pirmą kart gyvenime esu padėty be normalios išeities, kad ir ką nuspresim, sprendimas bus sunkus,kažkas bus ypač įskaudintas. Esu vienintelė šioje temoje svarstanti ar gimdyti, ir žinau kokios reakcijos sulauksiu, bet iš šalies žiūrint visada viskas paprasčiau atrodo. Žodžiu džiaugiuosi už tas, kurios jau surado jėgų priimti teisingą sprendimą ir yra laimingos nėštukės 4u.gif

Stiprybes tau, nes zinau, kad tikrai sunku...

As jau kaip ir susitaikiau su ta mintim ,kad bus trecias...Bet pagalvojus apie ateiti , ypac apie tuos anturs metus is 40 % plius 3 vaikai doh.gif Zinau,kad isgyvensim, alkani neliksim....bet bus tikrai sunkiau...Nors dar tik du men. mano nestuke.gif , bet kartais irgi pagalvojju, jei ivyktu "nelaime", ar labai to gaileciausi.. blush2.gif .Karta esu patyrusi TAI ,bet tuomet tai buvo labai laukiamas - tai buvo labai didele netektis verysad.gif , o dabar net nezinau... unsure.gif Bet vis gi manau, jei Dievas taip sutvarke, kad butu trecias-pati negaliu atimt is jo to gyvenimo sanso...Lai gyvena...Juk kaip bebutu - tai ir sioks toks stebuklas - Nauja gyvybė...Gal praejus 20 metu, tik ir dėkosime gyvenimui, uz ši nuostabu stebukla wub.gif

Linkiu visoms stiprybės 4u.gif

P.S. Mes vis dar niekam nepasakem... blush2.gif bandysiu islaukti iki 12 sav. jei viskas bus gerai, tuomet teks prisipazinti, ka likimas iskrete biggrin.gif
Atsakyti
Mes visus savo vaikučius planavom, nepaisydami gydytojų "jums tik IVF". Todėl dabar, kai užkibo trečiasis pametinukas, mane užplūdo begalinė ramybė ir jokio streso dėl to, kas kaip kam pasirodys. Pirmiausia todėl, kad žinau, kaip sunkiai tuos vaikučius "pirkom", todėl vienodai rodo kitų nuomonė. Ypač tų, kurios turi netyčiuką/neturi vaikų ir aiškina, kaip man bus sunku, ir "ką aš sau galvojau". 4u.gif Skirtingos situacijos, skirtingos ir reakcijos, bet svarbiausia į jas nekreipti dėmesio smile.gif
Atsakyti
sveikutes daugiavaikes 4u.gif
laukiames ir mes 3, labai dziaugiames. Pirmam 7, antrai 2, trecio neplanavome, bet labai labai dziaugiames, ir tik galvojame kad viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2012 02 27, 20:16)
sveikutes daugiavaikes 4u.gif
laukiames ir mes 3, labai dziaugiames. Pirmam 7, antrai 2, trecio neplanavome, bet labai labai dziaugiames, ir tik galvojame kad viskas būtų gerai 4u.gif

sveikutes mamytes smile.gif ,mes irgi laukaimes 3io ,testa pasidariau ketvirtadieni.Buvo lengvas sokas,bet malonus,nes l.norejom leliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mozeryte @ 2012 02 27, 17:46)

4u.gif o as noreciau jus padrasinti, viskas bus gerai pamatysit, kur yra duonos kasnio 2 vaikuciams atsiras ir treciam, pati turiu geriausia drauge nuo vaikystes ji yra 3 vaikas, visa seimyna tetis mama, 3 vaikai ir mociute gyveno 1 k. bute, algos minimalios ir buvo dienu kad teveliai birzoje stovejo visaip, bet jos visos uzaugo baige aukstuosius, ir koks dziaugsmas kai jos visos suvaziuoja, as pati esu vienturte, ir zinokit visada jai pavydejau
mirksiukas.gif manau jus susitvarkysit, ....
sekmes jums
Atsakyti