Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(Ann @ 2013 01 27, 00:39)
Sveikos, atrodo niekur nedingsiu ir būsiu daugiavaikė  ax.gif
Pirmas - neplanuotas, bet iš meilės, antra - labai labai planuota, labai labai laukta, o trečias - netyčiukas, bet iš meilės  lotuliukas.gif Va kokia kompanija.
Kažkaip sunkiai susigyvenu su tuo. Vyras laimingas, aš irgi - bet kaip kitiems pasakyti  g.gif
Pabandžiau: mama niekaip nesureagavo, brolienė - šiltai pasveikino, nes ir ji tris turi.
Kažkaip net į polikliniką baisu eiti - jaučiuosi kaip asociali, nes tikrai nei dirbu, nei darbo biržoj stoviu, bet pašalpų neprašau.
Pilvūzo paslėpti nebeišeis - nes su trečiu jis auga kaip ant mielių. Greit reiks pas vyro tėvus važiuoti - vat ten tai cirkas bus, gal man geriau ten ir nevažiuoti  lotuliukas.gif To kaimo inteligentams bus nelygis bendrauti su asocialais  lotuliukas.gif

Žinau, aš didelė mergaitė ir viskas bus gerai. Reiks labai pasistengti, kad aplinkiniai nemanytų, kad esam asocialūs. Kai vesiuos visus tris vaikus, stengsiuos gražiai aprengti (čia auksiniai vienos daugiavaikės žodžiai).

Tikiuosi priimsit į daugiavaikių kampelį  ax.gif  4u.gif

Labukas,
Nesinervink ir negalvok apie kitus, ką jie pasakys, ką pagalvos. Juk vaikai didžiausias džiaugsmas. Mano visa šeima, giminės ir draugai džiaugiasi, o jei kas ir nesidžiaugia tai to neparodo, nes aš pastoviai išsišiepus vaikštau, tai matyt neturi kitos išeities. Nekankina manęs jokie nuotaikų svyravimai, visada gerai nusiteikus laukiu savo mergytės. Stiprybės tau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Horo, smagu, kad jau susidraugavai su daugiavaikės statusu thumbup.gif

QUOTE(jurgutte76 @ 2013 01 28, 08:45)
Labukas,
Nesinervink ir negalvok apie kitus, ką jie pasakys, ką pagalvos. Juk vaikai didžiausias džiaugsmas. Mano visa šeima, giminės ir draugai džiaugiasi, o jei kas ir nesidžiaugia tai to neparodo, nes aš pastoviai išsišiepus vaikštau, tai matyt neturi kitos išeities. Nekankina manęs jokie nuotaikų svyravimai, visada gerai nusiteikus laukiu savo mergytės. Stiprybės tau.  4u.gif

Namuose ir aš vaikštau laiminga ir mb laimingas (vaikams dar nieko nesakiau), o už namų durų jau nebe taip drąsu. Na, turiu du mėnesius, per kuriuos tikrai visi sužinos, nes susitikus tikrai nepaslėpsiu - o tada jau atslūgs tas visas nerimas.
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 01 28, 09:56)
Sveikutės  4u.gif

Horo, smagu, kad jau susidraugavai su daugiavaikės statusu  thumbup.gif
Namuose ir aš vaikštau laiminga ir mb laimingas (vaikams dar nieko nesakiau), o už namų durų jau nebe taip drąsu. Na, turiu du mėnesius, per kuriuos tikrai visi sužinos, nes susitikus tikrai nepaslėpsiu - o tada jau atslūgs tas visas nerimas.

Sveika, pabandyk atsakyti sau, kodėl tave kankina tas nerimas?
Jus kažkas išlaiko?
Jei ne-tai tik jūsų su vyru reikalas kiek vaikų ir kada turėti smile.gif
Aš laukiuosi trečio ir visada žinojau, kad turėsiu 3, tik po antro norėjau pertraukėlės, nes pirmieji pametinukai mane kiek išvargino. Tai iš artimųjų sulaukiau palaikymo, bet šiaip iš aplinkos tai visko girdėjau.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2013 01 28, 10:39)
Sveika, pabandyk atsakyti sau, kodėl tave kankina tas nerimas?
Jus kažkas išlaiko?
Jei ne-tai tik jūsų su vyru reikalas kiek vaikų ir kada turėti smile.gif
Aš laukiuosi trečio ir visada žinojau, kad turėsiu 3, tik po antro norėjau pertraukėlės, nes pirmieji pametinukai mane kiek išvargino. Tai iš artimųjų sulaukiau palaikymo, bet šiaip iš aplinkos tai visko girdėjau.

Na abieji tėvai stengiasi kažkuo prisidėti, vieni tėvai anūkams ekologiškos mėsytės, kiti ekologiškų daržovyčių užaugina. Kartais ir pinigą kokį duoda. Bet išlaikyti mūsų nereikia. Ir vaikų mūsų auginti nereikia.
Na kaip nors susitvarkysiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas mielosios 4u.gif
ilgai čia buvo tylu... net pasiilgau trečiukų/ (-ių) wub.gif
Labai sveikinu naujas mamytes 4u.gif

QUOTE(Ann @ 2013 01 26, 23:39)
1. Žinau, aš didelė mergaitė ir viskas bus gerai.
2. Reiks labai pasistengti, kad aplinkiniai nemanytų, kad esam asocialūs. Kai vesiuos visus tris vaikus, stengsiuos gražiai aprengti (čia auksiniai vienos daugiavaikės žodžiai).
3. Tikiuosi priimsit į daugiavaikių kampelį  ax.gif  4u.gif

1. 100 proc. drinks_cheers.gif
2. Man labai patiko vienos narės postas apie tai, kad dabar būti daugiavaike yra MADINGA mirksiukas.gif Bent mano aplinkoje yra labai labai daug šeimų auginančių 3 vaikučius, tad tai nėra iš piršto laužta. Geriau būk madinga, nei asociali 4u.gif
3. Tikrai priimsim ir padėsim atsikratyt to nesąmoningo asocialumo komplekso laugh.gif
QUOTE(166cm @ 2013 01 27, 00:00)
turiu tris vaikus, man 24 metai, niekada niekur nesu dirbusi, vyras išlaiko, bet niekada man nešovė galvon, kad esu asocialė ar kas nors mane tokia laiko. žmonės šypsosi, žavisi ir giria. kur nueinu, visur teigiamos emocijos. tad tas ne pirmą kartą girdimas stereotipas "aš turiu tris vaikus, tai reik įrodyti, kad nesu asocialė, nes mane kažkas gali tokia palaikyti" man atrodo visiškai klaidingas

mes esam, kas esam, o aplinkinių mintys yra tik jų mintys ir mūsų neliečia

ir dar. galvojau bus labai sunku su trim. tai dabar 4m, 2m, ir 2mėn vaikams, o aš dabar nė neabejoju, kad kiek vėliau galėsim dar pora susilaukt. tikra laimė

Aš tavim žaviuosi. Pasirodo tau tiek nedaug metų, o visi postai su toooookia patirtim, ramybe ir uždegimu 4u.gif
QUOTE(Horo @ 2013 01 27, 12:30)
Ir aš mielai prisijungčiau į Jūsų būrį 4u.gif

Ei ei kokios čia niūrios gaidelės??? Nieko nėra gražiau už nėščią moterį nestuke.gif be to ne kiekvienai ta laimė duota. Jei mažylis pasirinko tave, vadinasi tu turi tuo didžiuotis, o ne gėdytis mirksiukas.gif Nosytę aukštyn ir pirmyn pas gydytoją, į visuomenę su atstatytu pilvuku į priekį 4u.gif

Mamytės, galvokit apie tai, kad tokia laimė gal jau paskutinė kartą jus aplankė... Būkit švytinčios ir besidžiaugiančios savo nėštumais, laukit savo stebukliukų su šypsena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimukas: 28 sausio 2013 - 14:49
QUOTE(Mimukas @ 2013 01 28, 14:48)
Labas mielosios  4u.gif
ilgai čia buvo tylu... net pasiilgau trečiukų/ (-ių)  wub.gif
Labai sveikinu naujas mamytes  4u.gif

Mamytės, galvokit apie tai, kad tokia laimė gal jau paskutinė kartą jus aplankė... Būkit švytinčios ir besidžiaugiančios savo nėštumais, laukit savo stebukliukų su šypsena  wub.gif

Labai ačiū už šiltus žodžius wub.gif

Noriu paklausti ar trečias nėštumas kažkuo skiriasi nuo pirmųjų. Pvz man kažkaip nenormaliai didelis pilvas palyginus su antruoju (nes pirmo nebeatsimenu).
O jeigu kas gimdė trečią - ar lengviau, trumpiau, greičiau - ar čia įvairiai būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 01 28, 15:34)
Labai ačiū už šiltus žodžius  wub.gif

Noriu paklausti ar trečias nėštumas kažkuo skiriasi nuo pirmųjų. Pvz man kažkaip nenormaliai didelis pilvas palyginus su antruoju (nes pirmo nebeatsimenu).
O jeigu kas gimdė trečią - ar lengviau, trumpiau, greičiau - ar čia įvairiai būna  ax.gif

Labas, manau cia ivairiai buna, bet man gimdymas tai buvo labai lengvas. As antra labai sunkiai gimdziau, tai trecio bijojau, galvojau, kad vel labai skaudes, plysiu visa, bet viskas ivyko labai greitai. I ligonine nuvaziavau 9.20 o 9.38 jau gime dukryte.
Pilvas ir man greit uzaugo doh.gif
Lengvo vaiksciojimo ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
166cm šaunuolė tikrai, thumbup.gif smagu jūsų šeimynėlėje wub.gif

Horo aukščiau nosytę, viskas turi susitvarkyti,kitaip ir būt negali, linkiu stiprybės ir kantrybės ir sveikatytės, svarbu mažulėlis dabar nestuke.gif

Ann iš kur tokios mintys- asociali doh.gif kodėl? kam save taip vadinti ir kankinti.... aš nei sekundei taip nepagalvojau bigsmile.gif juk tokia dovana po širdim-tai svarbiausia nestuke.gif
O dėl pilvuko,tai tikrai auga su kiekviena valanda lotuliukas.gif man prasidėjo 17 savaitė,o atrodo kaip kokių 6-7 mėnesių blink.gif tai mastau,kas bus toliau blush2.gif vasarą jau nebepaeisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2013 01 28, 18:08)
Labas, manau cia ivairiai buna, bet man gimdymas tai buvo labai lengvas. As antra labai sunkiai gimdziau, tai trecio bijojau, galvojau, kad vel labai skaudes, plysiu visa, bet viskas ivyko labai greitai. I ligonine nuvaziavau 9.20 o 9.38 jau gime dukryte.
Pilvas ir man greit uzaugo doh.gif
Lengvo vaiksciojimo ir lengvo gimdymo 4u.gif

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Girdėjau kalbas, kad su trečiu geriau nedelsti, prasidėjo sąrėmiai ir važiuoti, nes viskas daug greičiau vyksta.
Jau dabar kaip pagreitintam kine - nespėjau testo pasidaryti, o jau spec. kelnių teko ieškoti doh.gif Gal pagimdyti suspėsiu nuvažiuoti lotuliukas.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 01 28, 18:12)

Ann      iš kur tokios mintys- asociali  doh.gif  kodėl? kam save taip vadinti ir kankinti.... aš nei sekundei taip nepagalvojau  bigsmile.gif  juk tokia dovana po širdim-tai svarbiausia  nestuke.gif 
  O dėl pilvuko,tai tikrai auga su kiekviena valanda  lotuliukas.gif  man prasidėjo 17 savaitė,o atrodo kaip kokių 6-7 mėnesių  blink.gif  tai mastau,kas bus toliau  blush2.gif  vasarą jau nebepaeisiu  lotuliukas.gif

Va pvz. Vilniuje darželiui gauti daugiavaikės turi pirmenybę - tai kaip gražiai tėveliai ir mamytės atsiliepia apie daugiavaikes doh.gif doh.gif doh.gif jau geriau ir neskaityti. Tai va kai turėsiu tris vaikus tikrai eisiu į savivaldybę, kad pagreitintų darželį dukrai - tik patyliukais, nes kiti tėvai gali ir apstumdyti lotuliukas.gif
Čia juokais. Bet iš tikrųjų visuomenė labai įdomiai priima sąvoką daugiavaikė šeima - tai asociali, tai girtų darbas, prisigeria - vaikų prisidaro, gyvena iš pašalpų ir t.t. Na tai va iš kur tos mintys ax.gif

Na man dabar 12 sav., o atrodau, kaip 20 sav. - jau kas toliau bus neprognozuoju blink.gif Koks ten drakoniukas sėdi, kad taip greit pilvą pūčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 01 28, 23:37)
Na man dabar 12 sav., o atrodau, kaip 20 sav. - jau kas toliau bus neprognozuoju  blink.gif Koks ten drakoniukas sėdi, kad taip greit pilvą pūčia  g.gif

mirksiukas.gif o toliau sustos taip augęs. Aš 10sav. taaaip atrodžiau, kad maniau būsiu tankas, ne moteris. Bet va 23sav. ir jau žmonės ima ir paklausia-tai kur tas tavo pilvas? blink.gif nors man jis akivaizdus. Ir gydytoja sakė, kad pati norma. Tiesiog manau gimda, pilvo raiščiai lengvai pasiduoda augimui, tai jis staigiai ir išlenda, bet paskui auga normaliai.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 01 29, 00:37)
Ačiū už palinkėjimus  4u.gif
Girdėjau kalbas, kad su trečiu geriau nedelsti, prasidėjo sąrėmiai ir važiuoti, nes viskas daug greičiau vyksta.
Jau dabar kaip pagreitintam kine - nespėjau testo pasidaryti, o jau spec. kelnių teko ieškoti  doh.gif Gal pagimdyti suspėsiu nuvažiuoti  lotuliukas.gif
Va pvz. Vilniuje darželiui gauti daugiavaikės turi pirmenybę - tai kaip gražiai tėveliai ir mamytės atsiliepia apie daugiavaikes  doh.gif  doh.gif  doh.gif jau geriau ir neskaityti. Tai va kai turėsiu tris vaikus tikrai eisiu į savivaldybę, kad pagreitintų  darželį dukrai - tik patyliukais, nes kiti tėvai gali ir apstumdyti  lotuliukas.gif
Čia juokais. Bet iš tikrųjų visuomenė labai įdomiai priima sąvoką daugiavaikė šeima - tai asociali, tai girtų darbas, prisigeria - vaikų prisidaro, gyvena iš pašalpų ir t.t.  Na tai va iš kur tos mintys  ax.gif

Na man dabar 12 sav., o atrodau, kaip 20 sav. - jau kas toliau bus neprognozuoju  blink.gif Koks ten drakoniukas sėdi, kad taip greit pilvą pūčia  g.gif

Ir man labai svoris auga, ir valgyt mažiau pradėjau, vistiek pučiuosi. Jau apie 11kg priaugau, o kas bus iki galo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutte76 @ 2013 01 29, 08:45)
Ir man labai svoris auga, ir valgyt mažiau pradėjau, vistiek pučiuosi. Jau apie 11kg priaugau, o kas bus iki galo?  g.gif

Aš kol kas tik 2 kg priaugau, bet ant pilvo apčiuopiu lašinukų tikrai ne 2 kg - o kokius 5 kg. Matyt šalta žiema, kad tokią šiltą apsaugą pilvinukas užsidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti