Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 03 09, 16:16)
Man tai pačiai porą kartų užklumpa smarkios abejonės ar teisingai pasielgiau pastodama: kai prasideda visi blogumai, nuotaikos šokinėjimai ir skrandžio veikla aukštyn kojom ir antrą kartą, kai užeina smarkiausi sąrėmiai per gimdymą  lotuliukas.gif

Ir dar kažkokia nepiktybiška baimė gimdyti.
Kaip jums?

Žinau, kad man vėl patologija į nėštumo galą, ligoninės, atsisakymas gimdymo skatinimo anksčiau laiko ir visokie kiti dalykai..
Bet pastojau tai tikėtai, net dieną žinau. Man įkyriai "zvimbė" tas leliukas ausyse, "prašėsi priimamas", nors atrodė, dar tikrai neatsigavau po antrojo, supratau, kad pastojau - iš karto po pasimylėjimo ir tokia mintis į galvą: "trečia mergaitė"  biggrin.gif

Ir as bijau gimdymo, nors pati labai to leliuko norejau smile.gif Atsigulu vakare i lova ir galvoju, kaip ten bus, kaip vel skaudes .... Man irgi ir silpna buna, ir skauda tai ten, tai ten, o mazas vaikas namie, negaliu atsigult ir gulet doh.gif Bet... smile.gif kaip ir jums, atrodo, kad tas leliukas po antrojo gimdymo tiesiog persekiojo mane (nors kam pasakau, tai turbut pagalvoja, kad man su protu negerai lotuliukas.gif , as tiesiog jauciau ji). Zinojau, kad tas leliukas pas mus ateis, tai geriau tegu ateina dabar, bus ir vaikams smagiau augti, kai panasus amzius, nors jau taip uzkniso namai, pabaigiau mokslus, o taip ir nepadirbau ne vienos dienos, eini eini namuose, visos dienos tokios pacios... ypac ziema... BET viska atpirks mano 3 spinduleliai, o tai yra svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2012 03 09, 13:59)
Truputi ne i tema paklausiu biggrin.gif kaip suaugusios moterys, turincios 2 vaikus pastoja neplanuotai? biggrin.gif  biggrin.gif

o va taip vat... swoon.gif ima ir pastoja ax.gif tongue.gif
as tai tikiu, kad planuojam mes, bet planas is tiesu ne musu smile.gif mirksiukas.gif
nesupyk, bet tu tukrai ne i tema paklausei, lyg mazute butum lotuliukas.gif

sveikos, visos mamos! Mes irgi treciojo laukiames, turetu rugpjucio pabaigoje ateiti. Didelis dziaugsmas, nors, tiesa, kazkoki barjera, greiciau primesta is salies, bet vis tiek tenka praeiti... smile.gif Dabar didziausias dukters klausimas - mamyte, kas - brolis ar sese?
Nesakem praktiskai niekam, kol nepasimate ir kol kas tiesiog nepaklause itares. Mano mama, pavyzdziui, buvusi pas mane visa savaite, mano jau besimatancio pilvo neizvelge doh.gif , tai mes ir nesakem kol kas smile.gif
visoms sveikatos ir ramaus (kiek tai imanoma doh.gif ) laukimo!!
Atsakyti
Mes irgi laukiame rugpjūčio pabaigoje trečio. Pakalbėdavome su vyru apie trečią vaiką, bet daugiau kaip apie galimybę įsivaikinti. Ir še tau - neteks įsivaikinti, turėsime savo biggrin.gif
Taigi tas trečias nei planuotas, nei neplanuotas.
Su neigiamom nuomonėm nesusidūrėm, visi džiaugiasi (tik abiejų mamos susirūpino, kad bus sunku). Tiesą sakant, niekada nesusidūriau ir su tokia nuomone, kad daugiavaikė šeima - tai asociali šeima.
Asmeniškai mums trečias vaikas iš esmės jokios finansinės naudos nepridės. Tik daržas bus už pusę kainos, na, ir PNPD turputį didesnis (paskaičiavau, kad pastarasis leis per metus sutaupyti "net" 360 lt!).
Dėl gimdymo visiškai ramu - be kalbų bus trečias cezario pjūvis.
Man didžiausią nerimą kelia tik tai, kad vidurinėlei bus tik tik suėję 2 metai, kai gims trečiasis. O ketinome nuo rudens į daržą leisti. Dabar nežinau, kaip teks daryti. Be to, nenoriu ligoninėje net 5 dienas gulėti, mėginsiu anksčiau išsiprašyti.
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2012 03 09, 12:59)
Truputi ne i tema paklausiu biggrin.gif kaip suaugusios moterys, turincios 2 vaikus pastoja neplanuotai? biggrin.gif  biggrin.gif

man kartais kyla klausimas ir kaip apskritai galima pastoti "netyčia". Bet gal tikrai būna moterų, kurios savo organizmo nepažįsta? blush2.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 03 09, 14:16)

Man tai pačiai porą kartų užklumpa smarkios abejonės ar teisingai pasielgiau pastodama: kai prasideda visi blogumai, nuotaikos šokinėjimai ir skrandžio veikla aukštyn kojom ir antrą kartą, kai užeina smarkiausi sąrėmiai per gimdymą  lotuliukas.gif

Ir dar kažkokia nepiktybiška baimė gimdyti.
Kaip jums?

Žinau, kad man vėl patologija į nėštumo galą, ligoninės, atsisakymas gimdymo skatinimo anksčiau laiko ir visokie kiti dalykai..
Bet pastojau tai tikėtai, net dieną žinau. Man įkyriai "zvimbė" tas leliukas ausyse, "prašėsi priimamas", nors atrodė, dar tikrai neatsigavau po antrojo, supratau, kad pastojau - iš karto po pasimylėjimo ir tokia mintis į galvą: "trečia mergaitė"  biggrin.gif

man jokios baimės nėra, nes visus savo vaikus kvietėmės su labai dideliu noru, "persekiojo" kaip tu sakai, jau seniausiai jie mus (nuo 16 metų ) wub.gif Visada su vyru sakėm, kad turėsim bent tris vaikus. Dabar gi nežinau, kaip bus po trečio, protas lyg sakytų "pailsėk", o širdis jau dabar plėšiasi, klausydama intuicijos, kad ir 2014 bus dar vienas. Tiksliau... "mačiau" keliskart, kad lyg dvynukai blink.gif kol kas nesupranta mano protas tokio vaizdelio, bet mes su vyru buvom nusprendę, kad būsim atviri gyvybei bent jau iki 5tojo blush2.gif Man SAUGOTIS neišeina, psichologiškai. KAdangi turėjom bėdų su pastojimu, tai jausmas širdyje, kad jei saugotumėmės, tai tarsi užkirstume kelią gyvybei ateiti, o juk NE MES sprendžiam, kada jai ateiti. Jei reikės, ateis iš pirmo karto, (kaip su antru mums), jei dar ne laikas- reikės laukti (kaip su pirma ir su trečiu).
Nors, gal nereikėjo rašyti čia savo nuomonės, matau, kad nelabai būsiu suprasta. Bet štai perskaičius Žarskaus "Aš iki gimimo" supratau, kad be galo daug tokių moterų kaip aš ir esu netgi labai normali blush2.gif 4u.gif rekomenduoju paskaityti neskaičiusioms.
Atsakyti
Loveco, džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių kaip jūs thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal galetumet prabalsoti mano temeleje

http://www.supermama...howtopic=823372

Kokios seimos pajamos leidzia planuoti trecia vaika?

Iskarto pasakysiu, kad nerasau jokio darbo, tiesiog bandom apsisprest ar galim sau leist dar viena vaikiuka ir ieskom realios patirties. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 03 09, 15:58)
o va taip vat... swoon.gif ima ir pastoja  ax.gif  tongue.gif
as tai tikiu, kad planuojam mes, bet planas is tiesu ne musu  smile.gif  mirksiukas.gif
nesupyk, bet tu tukrai ne i tema paklausei, lyg mazute butum  lotuliukas.gif

sveikos, visos mamos! Mes irgi treciojo laukiames, turetu rugpjucio pabaigoje ateiti. Didelis dziaugsmas, nors, tiesa, kazkoki barjera, greiciau primesta is salies, bet vis tiek tenka praeiti...  smile.gif Dabar didziausias dukters klausimas - mamyte, kas - brolis ar sese?
Nesakem praktiskai niekam, kol nepasimate ir kol kas tiesiog nepaklause itares. Mano mama, pavyzdziui, buvusi pas mane visa savaite, mano jau besimatancio pilvo neizvelge  doh.gif , tai mes ir nesakem kol kas smile.gif
visoms sveikatos ir ramaus (kiek tai imanoma  doh.gif ) laukimo!!

kaip sakoma mes planuojam o kazkas juokiasi mirksiukas.gif

as tureciau gimdyti rugsejo pradzioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija @ 2012 03 11, 16:26)
Sveikos  4u.gif Gal galetumet prabalsoti mano temeleje

http://www.supermama...howtopic=823372

Kokios seimos pajamos leidzia planuoti trecia vaika?

Iskarto pasakysiu, kad nerasau jokio darbo, tiesiog bandom apsisprest ar galim sau leist dar viena vaikiuka ir ieskom realios patirties. Aciu  4u.gif

bet juk pajamos- labai kintamas dalykas, ir ne jos lemia vaikų skaičių? g.gif blush2.gif
Po 10 metų galit abu likt bedarbiai, bet galit ir įsitvrirtinę būti gyvenime. Tačiau jau tada, ko gero, bus per vėlu gimdyti vaikus blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 09, 20:24)
Nors, gal nereikėjo rašyti čia savo nuomonės, matau, kad nelabai būsiu suprasta. Bet štai perskaičius Žarskaus "Aš iki gimimo" supratau, kad be galo daug tokių moterų kaip aš ir esu netgi labai normali  blush2.gif  4u.gif  rekomenduoju paskaityti neskaičiusioms.

Skaičiau tą knygą, patiko mintys apie dvasinį neštumą, kas man labai aiškiai apsireiškė. Tik man, kitaip nei jums, kol nepagimdau ir minimaliai neatsigaunu, kitas vaikas "nesiprašo priimamas" smile.gif
Vis dar niekam nesakau naujienos, nors ant liežuvio galo.
Gydytoja lyg tarp kitko perspėjo, kad dabar daug nesivystančių nėštumų, na, tai palauksiu 8 savaitės, kito echoskopo (čia jau kitą savaitę) ir bus aiškiau.
Atsakyti
juk visom skirtingai 4u.gif viskas puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 03 12, 10:03)
Skaičiau tą knygą, patiko mintys apie dvasinį neštumą, kas man labai aiškiai apsireiškė. Tik man, kitaip nei jums, kol nepagimdau ir minimaliai neatsigaunu, kitas vaikas "nesiprašo priimamas" smile.gif
Vis dar niekam nesakau naujienos, nors ant liežuvio galo.
Gydytoja lyg tarp kitko perspėjo, kad dabar daug nesivystančių nėštumų, na, tai palauksiu 8 savaitės, kito echoskopo (čia jau kitą savaitę) ir bus aiškiau.

Aš ir kol kas niekam nesakau nors jau 9 savaitės ax.gif galvoju, kad nėra ko skubėti, dar ir dėl to, kad šiuo metu jaučiuosi tragiškai, visą laiką pykina, vemiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 09, 19:24)
Nors, gal nereikėjo rašyti čia savo nuomonės, matau, kad nelabai būsiu suprasta. Bet štai perskaičius Žarskaus "Aš iki gimimo" supratau, kad be galo daug tokių moterų kaip aš ir esu netgi labai normali  blush2.gif  4u.gif  rekomenduoju paskaityti neskaičiusioms.

tikrai nemažai, bet vis tiek esi nenormali, ir labai gerai lotuliukas.gif
man irgi nesiseka saugotis pastaruosius 5 metus blush2.gif ir pirmoji ilgokai užtruko (15 mėn), kiek ašarų buvo pralieta, naktų nemiegota "o jeigu aš niekada nepastosiu?". tai dabar ir rezultatas: panašu, kad trečią kartą laukiuosi. gana netikėtai, bet labai labai svajotai
Atsakyti