QUOTE(teplė @ 2012 03 15, 16:54)
jau uošviams tai pati tikrai nepasakysiu

kai sužinojo, kad antro laukiuosi, sureagavo toli gražu nedžiugiai. ir įspėsiu vyrą, kad prie manęs nepasigirtų. nenoriu girdėt jų aimanų
Papildyta:
pastarąjį kartą ginė išeinant iš kabineto pasakė "tai lauksiu su trečiu". tai buvo prieš 1,5mėn
uošviams vyras pasakė

nemačiau poreikio jiems sakyti po to kai mano mama ne itin apsidžiaugė trečiuoju laukimu

nors vyras sakė, kad anyta apsidžaigė išgirdusi naujiena
QUOTE(EEmama @ 2012 03 15, 20:41)
mes irgi sakem po kokiu 5 metu bet tarp mazylio ir viduriniuko bus tik 3 metu su 4 menesiukais tarpas
o kas del vemimo, tai su abiem pirmais nestumais vemiau pirmus tris menesius istisai, net ligonines buvau su lasinem, o po pirmo menesio praktiskai kiekviena diena po karta su ponu tualetu bendravau
p va sitas nestumas nieko biski buvo tas toks mutinimo jausmas, bet nevemiau visai (pora kartu, kai buvau masitu apsinuodijus) bet dar nezinau ar kitoks nestumas tanes mums sese ar busiu viena moteris pagerbta tarp vyru
aš su pirmais dviem visai nevėmiau

tačiau dabar

davė pora dienų pailsėt, tai šiandien iš tualeto beveik neišeinu
QUOTE(RitaRazi @ 2012 03 16, 09:56)
o tarp musu vaiku kazkoks labai jau vienodas tarpas "nutiko" -3 metai ir beveik 2 menesiai
As beje, irgi uosviams nesakysiu (jei vyras nores, pats pasakys)
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 16, 10:56)
antras irgi berniukas. bet nevemiau, tik lygiai pirmas 12sav beveik nieko nevalgiau, nes lb pykino

o paskiau kaip ranka nueme pykinima, atsirado geras apetitas ir pns, tai pranasavo, kad turbut laukiuosi mergaites jei tokie skirtingi nestumai, bet va klydo pranasai
o pirma nestuma prisimenu nlb maloniai, 9men vemimo kazkaip nelengva pamirst, bet lb tikejausi, kad antra karta bus lengviau ir taip man ir atsitiko, tai svajoju, kad trecia karta (kada nors jei tikrai isdrisiu) bus isvis lengva
o siaip manau, kad jei jau norejom vaiku, tai 9 men reikia kenteti..pirma nestuma save raminau, kad tai tik 9 men..tai tik 9 men ir pvz is ju liko tik 5..tada tik4.. ir t.t
manęs jau tas nebeguodžia, galvoju, kad net 7 mėn. liko