Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(maukis2 @ 2012 03 15, 19:55)
oj tikrai taip mirksiukas.gif  biggrin.gif  bet siaip visada svajojau tureti 3vaikus..aisku po pirmo nestumo(lb stipri toksikoze buvo beveik 9men) sakiau, kad daugiau nescia but nebenoriu..bet va praejus kazkuriam laikui panorom ir antro lialiuko..sulauksim ateinant birzeli.
bet vat trecias jau rimciau, vyras lb nori pagrandukes mergytes blush2.gif  tai pasakiau, kad ne anksciau nei po 5 metu, kad pirmi du isaugtu 4u.gif

o antrą kartą irgi vėmei? aš taip bijau. tiek prisikankinau abu kartus. jei ne tas vėmimas dabar džiūgaučiau, bet, atrodo, tiksi mano paskutinės minutės doh.gif
ar antras irgi bus berniukas?
Atsakyti
mes irgi sakem po kokiu 5 metu lotuliukas.gif bet tarp mazylio ir viduriniuko bus tik 3 metu su 4 menesiukais tarpas lotuliukas.gif

o kas del vemimo, tai su abiem pirmais nestumais vemiau pirmus tris menesius istisai, net ligonines buvau su lasinem, o po pirmo menesio praktiskai kiekviena diena po karta su ponu tualetu bendravau lotuliukas.gif doh.gif

p va sitas nestumas nieko g.gif biski buvo tas toks mutinimo jausmas, bet nevemiau visai (pora kartu, kai buvau masitu apsinuodijus) smile.gif bet dar nezinau ar kitoks nestumas tanes mums sese ar busiu viena moteris pagerbta tarp vyru lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2012 03 15, 21:41)
mes irgi sakem po kokiu 5 metu  lotuliukas.gif  bet tarp mazylio ir viduriniuko bus tik 3 metu su 4 menesiukais tarpas  lotuliukas.gif 

mes irgi galvojom, kad va, išeis panelės į mokyklą, bus pats tas trečia ketvirtą organizuotis, o čia va kaip, vos du metai ir keli mėnesiai bus. biggrin.gif
Man dažniausiai tik zvimbiantys klausimai: "kaip aš susitvarkysiu su trim?"
"Kaip mažoji reaguos?"
Pirmoji dukrelė tikrai neapsidžiaugė, kai atsirado konkurentė - sesė, oi, kiek teko visko pereit ir dabar daugiau pešasi nei žaidžia kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 03 15, 22:46)
mes irgi galvojom, kad va, išeis panelės į mokyklą, bus pats tas trečia ketvirtą organizuotis, o čia va kaip, vos du metai ir keli mėnesiai bus.  biggrin.gif

o tarp musu vaiku kazkoks labai jau vienodas tarpas "nutiko" -3 metai ir beveik 2 menesiai doh.gif

As beje, irgi uosviams nesakysiu (jei vyras nores, pats pasakys) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 15, 21:30)
o antrą kartą irgi vėmei? aš taip bijau. tiek prisikankinau abu kartus. jei ne tas vėmimas dabar džiūgaučiau, bet, atrodo, tiksi mano paskutinės minutės doh.gif
ar antras irgi bus berniukas?

antras irgi berniukas. bet nevemiau, tik lygiai pirmas 12sav beveik nieko nevalgiau, nes lb pykino doh.gif o paskiau kaip ranka nueme pykinima, atsirado geras apetitas ir pns, tai pranasavo, kad turbut laukiuosi mergaites jei tokie skirtingi nestumai, bet va klydo pranasai biggrin.gif
o pirma nestuma prisimenu nlb maloniai, 9men vemimo kazkaip nelengva pamirst, bet lb tikejausi, kad antra karta bus lengviau ir taip man ir atsitiko, tai svajoju, kad trecia karta (kada nors jei tikrai isdrisiu) bus isvis lengva biggrin.gif
o siaip manau, kad jei jau norejom vaiku, tai 9 men reikia kenteti..pirma nestuma save raminau, kad tai tik 9 men..tai tik 9 men ir pvz is ju liko tik 5..tada tik4.. ir t.t blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 03 15, 16:54)
jau uošviams tai pati tikrai nepasakysiu schmoll.gif kai sužinojo, kad antro laukiuosi, sureagavo toli gražu nedžiugiai. ir įspėsiu vyrą, kad prie manęs nepasigirtų. nenoriu girdėt jų aimanų
Papildyta:
pastarąjį kartą ginė išeinant iš kabineto pasakė "tai lauksiu su trečiu". tai buvo prieš 1,5mėn bigsmile.gif

uošviams vyras pasakė biggrin.gif nemačiau poreikio jiems sakyti po to kai mano mama ne itin apsidžiaugė trečiuoju laukimu ax.gif nors vyras sakė, kad anyta apsidžaigė išgirdusi naujiena smile.gif

QUOTE(EEmama @ 2012 03 15, 20:41)
mes irgi sakem po kokiu 5 metu  bet tarp mazylio ir viduriniuko bus tik 3 metu su 4 menesiukais tarpas 

o kas del vemimo, tai su abiem pirmais nestumais vemiau pirmus tris menesius istisai, net ligonines buvau su lasinem, o po pirmo menesio praktiskai kiekviena diena po karta su ponu tualetu bendravau  lotuliukas.gif 
p va sitas nestumas nieko  biski buvo tas toks mutinimo jausmas, bet nevemiau visai (pora kartu, kai buvau masitu apsinuodijus)    bet dar nezinau ar kitoks nestumas tanes mums sese ar busiu viena moteris pagerbta tarp vyru  lotuliukas.gif

aš su pirmais dviem visai nevėmiau smile.gif tačiau dabar doh.gif davė pora dienų pailsėt, tai šiandien iš tualeto beveik neišeinu verysad.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2012 03 16, 09:56)
o tarp musu vaiku kazkoks labai jau vienodas tarpas "nutiko" -3 metai ir beveik 2 menesiai  doh.gif

As beje, irgi uosviams nesakysiu (jei vyras nores, pats pasakys)  smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(maukis2 @ 2012 03 16, 10:56)
antras irgi berniukas. bet nevemiau, tik lygiai pirmas 12sav beveik nieko nevalgiau, nes lb pykino doh.gif o paskiau kaip ranka nueme pykinima, atsirado geras apetitas ir pns, tai pranasavo, kad turbut laukiuosi mergaites jei tokie skirtingi nestumai, bet va klydo pranasai biggrin.gif
o pirma nestuma prisimenu nlb maloniai, 9men vemimo kazkaip nelengva pamirst, bet lb tikejausi, kad antra karta bus lengviau ir taip man ir atsitiko, tai svajoju, kad trecia karta (kada nors jei tikrai isdrisiu) bus isvis lengva  biggrin.gif
o siaip manau, kad jei jau norejom vaiku, tai 9 men reikia kenteti..pirma nestuma save raminau, kad tai tik 9 men..tai tik 9 men ir pvz is ju liko tik 5..tada tik4.. ir t.t  blush2.gif

manęs jau tas nebeguodžia, galvoju, kad net 7 mėn. liko doh.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas cool.gif
Manau, kad kažkada ir aš prisijungsiu prie jūsų ...klausimas, ar greitai. Kaip sako rusai- i xočitsa i kolitsa unsure.gif
Mano vaikams 6 ir 2 metai, pagalvojam su vyru ir apie pagranduką, bet vis neapsisprendžiam kada ....mąstom po kelių metų, bet tada jau ir į 36 metus būsim abu įkopę .... jau amžius šioks toks ....bijau, kad sveikata bus ne ta ir būsim aptingę ir jau nebesinorės su vystyklais terliotis (sąlyginis senovinis pasakymas- gi vystyklų beveik nebenaudojam).... bandau save drąsinti, kad anksčiau, bet .... vis svarstau apie materialinę bazę ir šiaip.... (kaip tik turiu rašyt disertaciją .....kaži ar suspėčiau su trijais vaikais)........
vienu žodžiu, seku jūsų pokalbius ir save drąsinu viduj....beje, jeigu duos likimas ar Dievas ...norėčiau ir ketvirto blush2.gif
beje, kurios esat vyresnio amžiaus, kaip apsisprendėt...mane labai drąsko viduje įvairūs jausmai, kad trečiasi (ketvirtasis) gimtų man jau esant netoli keturiasdešimtmečio .... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 17 kovo 2012 - 09:44
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2012 03 17, 10:41)
Labas rytas cool.gif
Manau, kad kažkada ir aš prisijungsiu prie jūsų ...klausimas, ar greitai. Kaip sako rusai- i xočitsa i kolitsa unsure.gif
Mano vaikams 6 ir 2 metai, pagalvojam su vyru ir apie pagranduką, bet vis neapsisprendžiam kada ....mąstom po kelių metų, bet tada jau ir į 36 metus būsim abu įkopę .... jau amžius šioks toks ....bijau, kad sveikata bus ne ta ir būsim aptingę ir jau nebesinorės su vystyklais terliotis (sąlyginis senovinis pasakymas- gi vystyklų beveik nebenaudojam).... bandau save drąsinti, kad anksčiau, bet .... vis svarstau apie materialinę bazę ir šiaip.... (kaip tik turiu rašyt disertaciją .....kaži ar suspėčiau su trijais vaikais)........
vienu žodžiu, seku jūsų pokalbius ir save drąsinu viduj....beje, jeigu duos likimas ar Dievas ...norėčiau ir ketvirto blush2.gif
beje, kurios esat vyresnio amžiaus, kaip apsisprendėt...mane labai drąsko viduje įvairūs jausmai, kad trečiasi (ketvirtasis) gimtų man jau esant netoli keturiasdešimtmečio .... g.gif

as tai kaip tik ir kopiu i tuos 36 metus ax.gif del sveikatos - net nezinau, gal ir sunkiau, nei bunant 25, pirmojo susilaukiau 29 mirksiukas.gif antrojo 32, tad laiko disertacijai buvo iki tol rolleyes.gif
bet as manau, kad tas vaiku kiekis labai netrukdo disertacijos rasyti, svarbu, kad pati to noretum ir vyras palaikytu 4u.gif pazistu bent keleta, kurios butent treciojo sulaukusios disertacija rase.
del finansu - mano supratimu, ir su vienu galima kazko bijoti. Cia greiciau vel apsisprendimo klausimas, nes baimiu ir nerimo visada buvo, yra ir bus. Tiesa pasakius, mes taip pat svarstem, kaip bus su finansine puse, nes daugiau lyg ir nepradesim uzdirbti, o leisti sau irgi maziau neprasesim noreti, bet kol mes taip svarstem, Dievulis uz mus nusprende, kad visko mums uztenka ir kad dar su vienu zmogumi pasidalinsime ax.gif Net palengvejo, kai nebesvarstai siu klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2012 03 16, 15:16)
uošviams vyras pasakė  biggrin.gif nemačiau poreikio jiems sakyti po to kai mano mama ne itin apsidžiaugė trečiuoju laukimu  ax.gif nors vyras sakė, kad anyta apsidžaigė išgirdusi naujiena  smile.gif
aš su pirmais dviem visai nevėmiau  smile.gif  tačiau dabar  doh.gif davė pora dienų pailsėt, tai šiandien iš tualeto beveik neišeinu  verysad.gif
thumbup.gif
manęs jau tas nebeguodžia, galvoju, kad net 7 mėn. liko  doh.gif  ax.gif

dar menesiuka palaukit, daugumai lb sunkios buna pirmos 12sav, o veliau lengviau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2012 03 17, 10:41)
Labas rytas cool.gif

svarbu noras 4u.gif mano teta trecia vaika pagimde budama 36 biggrin.gif ir ka db vyresniajam 18, vidurinukui 16, o pagrandukui 4 biggrin.gif
antra teta pagimde ne trecia vaika, bet antra mergyte 37 smile.gif ar db vyresniajam 19, o mazutei 5 smile.gif svarbu, kad dar pati jaustumet, kad galit, o viskas kita ne taip svarbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 17, 13:30)
dar menesiuka palaukit, daugumai lb sunkios buna pirmos 12sav, o veliau lengviau 4u.gif
Papildyta:

tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif
aš visada galvojau, kad sulaukus 32 metu reikia anuku laukt o ne savus gimdyt blush2.gif o aš čia trečio laukiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2012 03 17, 16:00)
tikiuosi, kad taip ir bus  smile.gif
aš visada galvojau, kad sulaukus 32 metu reikia anuku laukt o ne savus gimdyt  blush2.gif  o aš čia trečio laukiuos  doh.gif

kokiu anuku?! 4u.gif taip sakant jums dar gimdyt ir gimdyt jei tik sveikata leidzia ir noto yra mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 18, 00:05)
kokiu anuku?! 4u.gif  taip sakant jums dar gimdyt ir gimdyt jei tik sveikata leidzia ir noto yra mirksiukas.gif  thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif dabar moterys tik pirmus vaikučius susilaukia gerokai po 30m. metų tad jums tikrai ne anūkai dar tūrėtų rūpėti mirksiukas.gif
Sveikinimai trešnei 4u.gif
Atsakyti