QUOTE(ieglius @ 2012 02 20, 18:40)
Man jau praėjo ta pirminė psichozė, kai buvau persigandus ir nežinojau, kur pulti.. Tiesa dar niekas nežino mano mažos paslapties, ir nežinau, sakyt kam iš anksto, ar laukti, kol patys pastebės? Kaip Jūs manot ir darot?
tevams paasakem, kai buvom 10 sav, o bosams paskiau kai buvau 12 virs savaiciu, o visiems kitiems arba is pletku nugirsta, arba is vis nesakau, o kiek pazistamu yra kurie nieko net neitaria
QUOTE(rutele77 @ 2012 02 27, 12:53)
Mano vyresneliai 11 ir 6 metu. Jiems dar nepranesem apie naujiena, nes dar ir nelabai kas matosi. Gal kas turi patirties, kaip idomiai pranest savo vaikams apie brolio ar seses laukima? Pasidalinkit
o as iss kart vyrukams pasakiau kai suzinojom, vyresnelis labai saugo mane, kisa saldainius, kad tik valgyciau (kad leliuko plaukai butu grazus

), o mazylis nereaguoja nesupranta gal, o gal nenori suprast
QUOTE(Skorpione @ 2012 02 27, 16:01)
.Karta esu patyrusi TAI ,bet tuomet tai buvo labai laukiamas - tai buvo labai didele netektis

, o dabar net nezinau...

Bet vis gi manau, jei Dievas taip sutvarke, kad butu trecias-pati negaliu atimt is jo to gyvenimo sanso...Lai gyvena...Juk kaip bebutu - tai ir sioks toks stebuklas - Nauja gyvybė...Gal praejus 20 metu, tik ir dėkosime gyvenimui, uz ši nuostabu stebukla
cia mano isgyvenimus aprasei

tokios pat mintys buvo apeme

dabr geda prisiminti, bet buvo tokiu minciu ir kai pradejau kraujuoti, tik mintis buvo, kad tik ne per kaledas, kad nesugadinciau seimai svenciu

kaip sakau labai geda tokiu minciu, bet jos tokios buvo pirminiam soke
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 03 08, 15:24)
Jau užteko ir ginės reakcijos, ji buvo tokia
nu "super" gine

mano tiek seimos gydytoja, tiek ginius, labai palaike, jie mane spade, kad reikia trecio, o as spyriojausi, uz tai kai seimos gydytoja dziaugesi, kai atejau su asarom akyse ir pasakiau "i'm pregnanat"

ta kart norejau svelniai triant uzvaziuot jai, bet susilaikiau
QUOTE(moske_poske @ 2012 03 09, 11:59)
Truputi ne i tema paklausiu

kaip suaugusios moterys, turincios 2 vaikus pastoja neplanuotai?
nu jo, neprisisnekek, as taip irgi sakiau iki trecio

taip, kad oi buk atsargi, ne visu moteru organizmai kaip laikrodukai
o del visokiu minciu tik suzinojus, kad laukiesi naa manau daugeliui buvo kazkokiu panasiu, gaal negrynai apie ta krastutinuma, bet kazks buvo, daugelis pamasto, o ka toliau kaip isgyventi ka daryti ir t.t.