Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(trešnė @ 2012 03 13, 11:50)
Aš ir kol kas niekam nesakau nors jau 9 savaitės  ax.gif galvoju, kad nėra ko skubėti, dar ir dėl to, kad šiuo metu jaučiuosi tragiškai, visą laiką pykina, vemiu  doh.gif

aš būtent dėl siaubingos savijautos pirmą nėštumą tiesiog negalėjau nuslėpti, nes vos nesulaukusi mmm jau vėmiau... Tai nežinau, kaip čia slėpti, na nebent užsidarai namie ir 12 savaičių su niekuo nesusitinki? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 08:17)
aš būtent dėl siaubingos savijautos pirmą nėštumą tiesiog negalėjau nuslėpti, nes vos nesulaukusi mmm jau vėmiau... Tai nežinau, kaip čia slėpti, na nebent užsidarai namie ir 12 savaičių su niekuo nesusitinki?  blush2.gif  g.gif

Bet tai jei vaikučiai namuose yra tai matys mamytės savijauta ir gali prasitarti savo draugams. rolleyes.gif Negi ir jų niekur neleis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 14 kovo 2012 - 08:54
QUOTE(Sky Cloud @ 2012 03 14, 09:53)
Bet tai jei vaikučiai namuose yra tai matys mamytės savijauta ir gali prasitarti savo draugams.  rolleyes.gif Negi ir jų niekur neleis?

mano 5-iamete dukra niekam nesake schmoll.gif , net mociutei smile.gif bet kai dar ir vaikams nebuvom pasake, tai ji manes paklause - mamyte, tau tikriausiai Roto virusas blink.gif lotuliukas.gif ir nejuokais susirupino vaikas... Teko pasakyti smile.gif bet ji partizaniskai tylejo, kol galu gale darzelyje aukletojai pasake, gal greiciau reik sakyti - pasigyre, bet man jau buvo 15 nestumo savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 08:17)
aš būtent dėl siaubingos savijautos pirmą nėštumą tiesiog negalėjau nuslėpti, nes vos nesulaukusi mmm jau vėmiau... Tai nežinau, kaip čia slėpti, na nebent užsidarai namie ir 12 savaičių su niekuo nesusitinki?  blush2.gif  g.gif

Man ne tik pavyko, tačiau neblogai sekasi toliau, tik, kad pilvas didėti jau pradėjo, tai jaučiu paslaptims beveik jau galas biggrin.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2012 03 14, 12:12)
mano 5-iamete dukra niekam nesake schmoll.gif , net mociutei smile.gif  bet kai dar ir vaikams nebuvom pasake, tai ji manes paklause - mamyte, tau tikriausiai Roto virusas  blink.gif  lotuliukas.gif ir nejuokais susirupino vaikas... Teko pasakyti  smile.gif bet ji partizaniskai tylejo, kol galu gale darzelyje aukletojai pasake, gal greiciau reik sakyti - pasigyre,  bet man jau buvo 15 nestumo savaite  smile.gif

Mano 11 metu sūnus iš karto paklausė ką turėsim brolį ar sesę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2012 03 14, 08:53)
Bet tai jei vaikučiai namuose yra tai matys mamytės savijauta ir gali prasitarti savo draugams.  rolleyes.gif Negi ir jų niekur neleis?

nežinau apie kurios mamytės vaikučius kalba, maniškiams dabar 2,5 metų ir metukai, tai aš kaip tik dažnai dukrytės paklausinėju, kas pilvelyje gyvena. Ji man sako, kad kalbėjo su mergyte, kad pas mus namuose gyvens mergytė blink.gif bigsmile.gif jei ir prasitars kam nors, tai manau palaikys vaiko svajonėmis ar fantazijomis, galų gale, mažiau nei už mėnesio visi visi jau žinos. Per Velykas pasakysim tiem, kas dar nežino.

QUOTE(trešnė @ 2012 03 14, 18:38)
Man ne tik pavyko, tačiau neblogai sekasi toliau, tik, kad pilvas didėti jau pradėjo, tai jaučiu paslaptims beveik jau galas  biggrin.gif
Mano 11 metu sūnus iš karto paklausė ką turėsim brolį ar sesę  ax.gif

turbūt taip blogai tau nebuvo smile.gif sveikinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2012 03 14, 19:38)
Man ne tik pavyko, tačiau neblogai sekasi toliau, tik, kad pilvas didėti jau pradėjo, tai jaučiu paslaptims beveik jau galas  biggrin.gif
Mano 11 metu sūnus iš karto paklausė ką turėsim brolį ar sesę  ax.gif

nu taip, ka cia i vata vyniosi, vyras tiesiai sviesiai ir paklause lotuliukas.gif
Atsakyti
labai dziugu kai seima lb gausi ir manau, kad vaikai tik puosia musu gyvenima:4u:
asmaniskai as db tik antra vaikuti nesioju, o treciam man reikes daug drasos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ieglius @ 2012 02 20, 18:40)
Man jau praėjo ta pirminė psichozė, kai buvau persigandus ir nežinojau, kur pulti.. Tiesa dar niekas nežino mano mažos paslapties, ir nežinau, sakyt kam iš anksto, ar laukti, kol patys pastebės?  Kaip Jūs manot ir darot?

tevams paasakem, kai buvom 10 sav, o bosams paskiau kai buvau 12 virs savaiciu, o visiems kitiems arba is pletku nugirsta, arba is vis nesakau, o kiek pazistamu yra kurie nieko net neitaria lotuliukas.gif

QUOTE(rutele77 @ 2012 02 27, 12:53)
Mano vyresneliai 11 ir 6 metu. Jiems dar nepranesem apie naujiena, nes dar ir nelabai kas matosi. Gal kas turi patirties, kaip idomiai pranest savo vaikams apie brolio ar seses laukima? Pasidalinkit 

o as iss kart vyrukams pasakiau kai suzinojom, vyresnelis labai saugo mane, kisa saldainius, kad tik valgyciau (kad leliuko plaukai butu grazus lotuliukas.gif ), o mazylis nereaguoja nesupranta gal, o gal nenori suprast g.gif

QUOTE(Skorpione @ 2012 02 27, 16:01)
.Karta esu patyrusi TAI ,bet tuomet tai buvo labai laukiamas - tai buvo labai didele netektis verysad.gif , o dabar net nezinau... unsure.gif Bet vis gi manau, jei Dievas taip sutvarke, kad butu trecias-pati negaliu atimt is jo to gyvenimo sanso...Lai gyvena...Juk kaip bebutu - tai ir sioks toks stebuklas - Nauja gyvybė...Gal praejus 20 metu, tik ir dėkosime gyvenimui, uz ši nuostabu stebukla wub.gif

cia mano isgyvenimus aprasei blush2.gif tokios pat mintys buvo apeme blush2.gif dabr geda prisiminti, bet buvo tokiu minciu ir kai pradejau kraujuoti, tik mintis buvo, kad tik ne per kaledas, kad nesugadinciau seimai svenciu blush2.gif kaip sakau labai geda tokiu minciu, bet jos tokios buvo pirminiam soke blush2.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2012 03 08, 15:24)
Jau užteko ir ginės reakcijos, ji buvo  tokia blink.gif 

nu "super" gine doh.gif mano tiek seimos gydytoja, tiek ginius, labai palaike, jie mane spade, kad reikia trecio, o as spyriojausi, uz tai kai seimos gydytoja dziaugesi, kai atejau su asarom akyse ir pasakiau "i'm pregnanat" doh.gif ta kart norejau svelniai triant uzvaziuot jai, bet susilaikiau lotuliukas.gif

QUOTE(moske_poske @ 2012 03 09, 11:59)
Truputi ne i tema paklausiu biggrin.gif kaip suaugusios moterys, turincios 2 vaikus pastoja neplanuotai? biggrin.gif  biggrin.gif

nu jo, neprisisnekek, as taip irgi sakiau iki trecio lotuliukas.gif taip, kad oi buk atsargi, ne visu moteru organizmai kaip laikrodukai smile.gif

o del visokiu minciu tik suzinojus, kad laukiesi naa manau daugeliui buvo kazkokiu panasiu, gaal negrynai apie ta krastutinuma, bet kazks buvo, daugelis pamasto, o ka toliau kaip isgyventi ka daryti ir t.t. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 20:46)
nežinau apie kurios mamytės vaikučius kalba, maniškiams dabar 2,5 metų ir metukai, tai aš kaip tik dažnai dukrytės paklausinėju, kas pilvelyje gyvena. Ji man sako, kad kalbėjo su mergyte, kad pas mus namuose gyvens mergytė  blink.gif  bigsmile.gif  jei ir prasitars kam nors, tai manau palaikys vaiko svajonėmis ar fantazijomis, galų gale, mažiau nei už mėnesio visi visi jau žinos. Per Velykas pasakysim tiem, kas dar nežino.
turbūt taip blogai tau nebuvo smile.gif sveikinu tongue.gif

Pavyko todėl, kaip tyčia mažai su kuo mačiausi, beveik visa laika sėdėjau namie ax.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2012 03 14, 22:06)
nu taip, ka cia i vata vyniosi, vyras tiesiai sviesiai ir paklause  lotuliukas.gif

maniškis kažkaip neprieštarauja man mirksiukas.gif
Atsakyti
jau uošviams tai pati tikrai nepasakysiu schmoll.gif kai sužinojo, kad antro laukiuosi, sureagavo toli gražu nedžiugiai. ir įspėsiu vyrą, kad prie manęs nepasigirtų. nenoriu girdėt jų aimanų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(EEmama @ 2012 03 15, 12:03)
nu "super" gine  doh.gif  mano tiek seimos gydytoja, tiek  ginius, labai palaike, jie mane spade, kad reikia trecio, o as spyriojausi, uz tai kai seimos gydytoja dziaugesi, kai atejau su asarom akyse ir pasakiau "i'm pregnanat"  doh.gif  ta kart norejau svelniai triant uzvaziuot jai, bet susilaikiau  lotuliukas.gif

pastarąjį kartą ginė išeinant iš kabineto pasakė "tai lauksiu su trečiu". tai buvo prieš 1,5mėn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 03 15, 00:06)
labai dziugu kai seima lb gausi ir manau, kad vaikai tik puosia musu gyvenima:4u:
asmaniskai as db tik antra vaikuti nesioju, o treciam man reikes daug drasos.. biggrin.gif

arba accident'o lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2012 03 15, 18:18)
arba accident'o  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj tikrai taip mirksiukas.gif biggrin.gif bet siaip visada svajojau tureti 3vaikus..aisku po pirmo nestumo(lb stipri toksikoze buvo beveik 9men) sakiau, kad daugiau nescia but nebenoriu..bet va praejus kazkuriam laikui panorom ir antro lialiuko..sulauksim ateinant birzeli.
bet vat trecias jau rimciau, vyras lb nori pagrandukes mergytes blush2.gif tai pasakiau, kad ne anksciau nei po 5 metu, kad pirmi du isaugtu 4u.gif
Atsakyti