Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiuosi trečio

QUOTE(maukis2 @ 2012 03 18, 00:05)
kokiu anuku?! 4u.gif  taip sakant jums dar gimdyt ir gimdyt jei tik sveikata leidzia ir noto yra mirksiukas.gif  thumbup.gif

tiesiog aš visą laiką taip galvojau ax.gif kai pasakiau savo ginek. savo nusistatymus, tai ji juoktis pradėjo blush2.gif matai tokio amžiaus kitos pirmus gimdo o aš trečia ax.gif
tačiau po trečio tai jau tikrai anūkų lauksiu biggrin.gif
Atsakyti
tresne, mano visos drauges tik nuo 33 triju susilaukiaq vaikuciu, as cia ju tarpe biski ne i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2012 03 20, 00:06)
tresne, mano visos drauges tik nuo 33 triju susilaukiaq vaikuciu, as cia ju tarpe biski ne i tema  lotuliukas.gif

Turiu pažįstamų kurios dar vėliau susilaukia vaikų, na, bet man aš manau užteks ir trijų mirksiukas.gif be to su amžiumi man nešiojimas vis sunkesnis, jau 10 sav. tačiau mane vis dar nerealiai pykina o klozetas dažniausiai matomas daiktas doh.gif
Atsakyti
Man sis nestumas ir sunkesnis pradzioj buvo, stipriai pykino, draugavau su wc, labai blogai buvo doh.gif Dabar jau neblogai jauciuosi. Bet pagalvoju, o jei ir gimdymas bus daug sunkesnis doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos šaunuolės mamytės...

na mano fronte ne ką kitaip buvo kai pasakėm kad laukiamės trečio kleckiuko...tai pirmi žodžiai iš uošvienės tai oi kaip bus sunku nes vieną mažiuką turėjom nepilnai metukų ir štai jau turim ir trečią wub.gif galiu pasakyt tiek -gyvenimą kuriam savo kokį norim ir kt pesimistinės nuomonės man niekada nerūpejo ..gal kad pati esu iš gausios šeimos ir mano tėveliai be galo apsidžiaugė kai pranešėm...beje visoje giminėje vienintelė esu su trimis leliais iš visų mūsų vaikų o esu kone jauniausia lotuliukas.gif

Kaip sakoma visų pinigų niekada neuždirbsi ... o jai užauginam tris mažylius manau užaugintumėmė ir ketvirtą apie kurį jau dažnai svajoju...

būkit drąsios ir visoms sveikatytės pilvinėjant wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukutis4 @ 2012 03 26, 12:54)
4u.gif Sveikos šaunuolės mamytės...

na mano fronte ne ką kitaip buvo kai pasakėm kad laukiamės trečio kleckiuko...tai pirmi žodžiai iš uošvienės tai oi kaip bus sunku nes vieną mažiuką turėjom nepilnai metukų ir štai jau turim ir trečią  wub.gif galiu pasakyt tiek -gyvenimą kuriam savo kokį norim ir kt pesimistinės nuomonės man niekada nerūpejo ..gal kad pati esu iš gausios šeimos ir mano tėveliai be galo apsidžiaugė kai pranešėm...beje visoje giminėje vienintelė esu su trimis leliais iš visų mūsų vaikų o esu kone jauniausia  lotuliukas.gif

Kaip sakoma visų pinigų niekada neuždirbsi ... o jai užauginam tris mažylius manau užaugintumėmė ir ketvirtą apie kurį jau dažnai svajoju...

būkit drąsios ir visoms sveikatytės pilvinėjant  wub.gif  wub.gif

Man trečias jau labai drąsu, nelabai save įsivaizduoju su trim vaikais blush2.gif o keturi thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš jau pagaliau pranešiau tiek svao tėvams, tiek vyro motinai. smile.gif Vyro mama apsidžiaugė, žinoma, paminėjo, kad gali būti sunkiau, bet butu faina, jei trečias vaikutis būtų berniukas, nes mano vyras šeimoje irgi buvo trečias - dvi seserys vyresnės pas jį... ax.gif
Mano tevų reakcijos buvo skirtingos: mama ziurejo issigandusiom akims, kaip cia dabar bus... unsure.gif O tetis apsidziauge, ir taip pat svajoja,kad butu trecias - berniukas... biggrin.gif
Kaip cia dabar padarius- kad trecias butu tikrai berniukas...juk ne nuo manes tai priklauso... doh.gif

O dukryte vyresnioji, vos neapsiverke is dziaugsmo, kad dar tures sese ar broli...Jai viskas gerai, kad tik butu wub.gif ..Tai kas vakara ateina paglostyti pilvuko, pabuciuoja...saldziu sapnu palinki...Taip malonu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 27 kovo 2012 - 10:40
QUOTE(Skorpione @ 2012 03 27, 10:38)
Na, aš jau pagaliau pranešiau tiek svao tėvams, tiek vyro motinai.  smile.gif Vyro mama apsidžiaugė, žinoma, paminėjo, kad gali būti sunkiau, bet butu faina, jei trečias vaikutis būtų berniukas, nes mano vyras šeimoje irgi buvo trečias - dvi seserys vyresnės pas jį... ax.gif
Mano tevų reakcijos buvo skirtingos: mama ziurejo issigandusiom akims, kaip cia dabar bus... unsure.gif O tetis apsidziauge, ir taip pat svajoja,kad butu trecias - berniukas... biggrin.gif
Kaip cia dabar padarius- kad trecias butu tikrai berniukas...juk ne nuo manes tai priklauso... doh.gif

O dukryte vyresnioji, vos neapsiverke is dziaugsmo, kad dar tures sese ar broli...Jai viskas gerai, kad tik butu  wub.gif ..Tai kas vakara ateina paglostyti pilvuko, pabuciuoja...saldziu sapnu palinki...Taip malonu  wub.gif

pas mane seneliai priešingai, mergaitės laukia mirksiukas.gif
o vyriausias sūnus ir tikisi sesės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2012 03 17, 09:41)
Labas rytas cool.gif
Manau, kad kažkada ir aš prisijungsiu prie jūsų ...klausimas, ar greitai. Kaip sako rusai- i xočitsa i kolitsa unsure.gif
Mano vaikams 6 ir 2 metai, pagalvojam su vyru ir apie pagranduką, bet vis neapsisprendžiam kada ....mąstom po kelių metų, bet tada jau ir į 36 metus būsim abu įkopę .... jau amžius šioks toks ....bijau, kad sveikata bus ne ta ir būsim aptingę ir jau nebesinorės su vystyklais terliotis (sąlyginis senovinis pasakymas- gi vystyklų beveik nebenaudojam).... bandau save drąsinti, kad anksčiau, bet .... vis svarstau apie materialinę bazę ir šiaip.... (kaip tik turiu rašyt disertaciją .....kaži ar suspėčiau su trijais vaikais)........
vienu žodžiu, seku jūsų pokalbius ir save drąsinu viduj....beje, jeigu duos likimas ar Dievas ...norėčiau ir ketvirto blush2.gif
beje, kurios esat vyresnio amžiaus, kaip apsisprendėt...mane labai drąsko viduje įvairūs jausmai, kad trečiasi (ketvirtasis) gimtų man jau esant netoli keturiasdešimtmečio .... g.gif

Man jau 39 ir planuosim trecia vaikeli. Jau pradejau gerti foline rugsti, pasitikrinau sveikata. Sveika, ciklas reguliarus. Manau, kad jau paskutinis sansas isokti i nuvaziuojanti traukini, todel reikia ilgai netempti gumos, o pradeti "gaminima" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2012 03 28, 15:24)
pas mane seneliai priešingai, mergaitės laukia  mirksiukas.gif
o vyriausias sūnus ir tikisi sesės  ax.gif

musu mergaite tikejosi seses, tai vakar, kai padare echoskopa, vaikas vos sugebejo savo nusivylima paslept... verysad.gif man jos TAAAAIP pagailo... Bet vakare, man vaziuojant i miesta, pabuciavo pilva ir pasake - atia, broliuk. wub.gif
Dabar su vyru jai vis sakom, kad ji bus vienintele ir mylimiausia musu dukryte.. wub.gif
O berniukas musu tai visai nesureagavo, kad broli tures, mazas dar -3 metu, jis labiau verzesi echoskopo sandara isnagrinet doh.gif vos vyras nulaike, kai bande pareikalaut daktares, kad rankas patrauktu ir jam netrukdytu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano 2010 m. kalėdos irgi buvo kupinos nerimo, kai sužinojau, kad laukiamės trečio vaikelio.
Kažkaip aplinkiniai sureagavo labai normaliai, tik man pačiai buvo sunku save įsivaizduoti trijų vaikų mama biggrin.gif
Dabar kai man ant kelių sėdi mano 7 mėnesių dukrytė, galiu drąsiai pasakyti, kad esu pati laimingiausia moteris turinti tris šaunius vaikus thumbup.gif
Atsakyti
O mes jau pranešėm savo vaikams, kad bus brolis ar sesė, tai vyresnėlis apsiverkė, "Kam?!, ir vėl bliaus naktimis", atrodo nuo brolio gimimo praėjo jau 6m., bet matyt nepasimiršo. O mažasis, tai nieko nesuprato, per daug nesigilino, tik pakomentavo, kad būtų gerai, jei iškart didelis gimtų, o ne leliukas biggrin.gif
Atsakyti