QUOTE(Beržūna @ 2012 02 07, 13:42)
Ne viena pasisakiusi šioje temoje, autorę pavadino subrendusia asmenybe
ne, aš manau - kitaip
Ne viena čia pasisakiusi žino ir kitą gana panašią istoriją
ir visgi kokios šios istorijos skirtingos, ir kokia bedugnė skiria šias dvi merginas - nors pagal amžių skirtumas tik du metai.
Vienai klausimas - gimdyti ar ne - net netapo diskusijos ojektas, ji į sm atėjo ne tam, kad tampytų vaisiaus likimą/klausimą per anoniminius pasapaliojimus, ko, deja, nesuprato ir net nesistengė suprasti nemažai laimingų mamyčių, todėl nuolatos ir provokavo autorę sapalionių žingsniui
džiaugiuosi, kad ji vis tiek atsilaikė ir neįsileido į gimdymo/negimdymo apmąstymus forume.
Ir štai kita istorija - viešas turgus: kada, kas su kuo, dėl ko, kada pas daktarą, kas patiko, kas nepatiko... o ant prekystalio guli gyvybės/mirties, kito žmogaus klausimas. Gerai, autorė jauna ir visa kita bla bla bla... bet mes kas tokios esame?
Gerai, vaikas gimsta ir motinos klausia: tai kodėl tu mane gimdei? Ir koks atsakymas: na aš iškėliau šį klausimą forume, jis buvo viešai apsvarstytas
Kai autorė prabilo, kad norės į klubą, bet štai vaiko negalės palikti nakčiai, nes nebus kam prižiūrėti, man mintis buvo tik viena - be komentarų
Palik kūdikį be priežiūros nors minutei, o jei pasprinks? Palik ūgtelėjusi nors kelioms valandoms miegantį vieną: o jeigu nubus ir išsigąs - nes nėra mamos šalia? Jam mamos, o ne kaimynkos reikia
O gal tai yra niekis, gal vaikas išties tik diskusijos objektas?
Aš tokio suvokimo aplinkoje nenorėčiau gimti, geriau abortas
Skurdas gimdo skurdą © Dvasios skurdą - taip pat

Ne viena čia pasisakiusi žino ir kitą gana panašią istoriją

Vienai klausimas - gimdyti ar ne - net netapo diskusijos ojektas, ji į sm atėjo ne tam, kad tampytų vaisiaus likimą/klausimą per anoniminius pasapaliojimus, ko, deja, nesuprato ir net nesistengė suprasti nemažai laimingų mamyčių, todėl nuolatos ir provokavo autorę sapalionių žingsniui

Ir štai kita istorija - viešas turgus: kada, kas su kuo, dėl ko, kada pas daktarą, kas patiko, kas nepatiko... o ant prekystalio guli gyvybės/mirties, kito žmogaus klausimas. Gerai, autorė jauna ir visa kita bla bla bla... bet mes kas tokios esame?

Gerai, vaikas gimsta ir motinos klausia: tai kodėl tu mane gimdei? Ir koks atsakymas: na aš iškėliau šį klausimą forume, jis buvo viešai apsvarstytas

Kai autorė prabilo, kad norės į klubą, bet štai vaiko negalės palikti nakčiai, nes nebus kam prižiūrėti, man mintis buvo tik viena - be komentarų

Aš tokio suvokimo aplinkoje nenorėčiau gimti, geriau abortas

Skurdas gimdo skurdą © Dvasios skurdą - taip pat
Nežinau, ką daugiau pridėčiau čia