bet mamos, kad susnekat kazkokius vejus, kalbat, kad tik kalbet. atrodo, paemei kaip koki daikta ir atidavei ar padovanojai. po tokiu dalyku dar paskui gyvent reikia
tai provokacija. pamastymui. realaii vaiko neikam konkreciam atiduoti negalima.
bet galima pagalvoti - ar galiu vaika atiduoti, ar ne? jei negaliu, kodel? juk jei svastomas aborto klausimas, tai galvojama, kad tas vaikas nereikalingas?
ar po aborto, ar po vaiko pagimdymo ir atidavimo - vis tiek gyvent reikia. rezultatas tas pats - vaiko neaugini.
tai provokacija. pamastymui. realaii vaiko neikam konkreciam atiduoti negalima.
bet galima pagalvoti - ar galiu vaika atiduoti, ar ne? jei negaliu, kodel? juk jei svastomas aborto klausimas, tai galvojama, kad tas vaikas nereikalingas?
ar po aborto, ar po vaiko pagimdymo ir atidavimo - vis tiek gyvent reikia. rezultatas tas pats - vaiko neaugini.
nu taip. bet pagimdzius, pajutus ta kudikeli sukyla visai kiti jausmai, gal ne kiti, bet daug daug stipresni motiniski. pilnai suprantu, kad lengviau atsisakyti vaiko, kol jis dar nematomas ir neapciuopiamas. bet, aisku, cia negali buti vienos taisykles- kai kurioms nieko nereiskia pagimdyti ir palikti kelis vaikus
rezultatas tas pats, bet situacijos visai skirtingos- atidavus, ko gero bandys uz kiek laiko ji susigrazinti vaika, na kai zinai, kad jis kazkur vaiksto, man atrodo, tai turetu buti nepakeliama, o susigrazinti ko gero nebeimanoma
Būtent šiandien man pasidarė žiauriai žiauriai pikta perskaičius dienos komentarus. Kai kurie komentarai "nužudė". Kodėl guluosi, jei nemyliu? Ar dar gali būti absurdiškesnis klausimas?? Nepatikėsit, taip BŪNA. O aš jau nebekalbu apie mylėtą vyrą, kurio seniai nematei... Mano žemas intelektas, kad užvedžiau tokią temą ir dėl to geriau man vaiko negimdyti??? Kas jūs per vienos, kad mane teistumėte už tai, kad aš abejoju ir ieškau atsakymų bet kur, kur tik įmanoma? Ar aš tikrai tokia idiotė atrodau, kad remčiausi TIK supermama.lt??? Išvis, į kai kuriuos komentarus nieko neatsakiau ir tolerantiškai nutylėjau. Bet, po velnių, ar jūs pažįstat mane, susidūrėt su mano situacija ne vien internete, kad galėtumėt mane moralizuoti, aiškinti kaip čia tas ar anas blogai? Ar neakivaizdu, kad aš suprantu, kas buvo blogai padaryta? Galima pagalvoti, kad visos iš dangaus ir šūdo nemala. Net koktu pagalvojus... Apskritai, kaip vienas protingas žmogus pasakė: "Geri sprendimai ir patirtis ateina iš klaidų". Taip kad žiūrėkit savo daržą. Aš šitą temą užvedžiau KONKREČIU PAVADINIMU, reiškia, kad prašau pagalbos tik tuo klausimu. Jei negalit padėt, nežinot, ką parašyt ar, galų gale, tik smalsu kaip kas, geriau nė nerašykit ir pamirškit. Jūs parašot komentarą ir einat toliau valgyt daryt, vaikų migdyt, o aš kiekvieną komentarą po 20 kartų perskaitau ir kiekvieną įsidedu į galvą, todėl rinkit žodžius(ypač skirta toms "superdamoms", kurios tik teisia). Išvis, aš net neabejoju, kad pasikapsčius po kiekvienos praeitį, būtų galima tokių klaidų klaidelių išknist, kad ojojoj... Tik šiai dienai ne jūs, o aš esu apie jas pasiryžusi šnekėti. Ir, nepaisant tų, nepabijosiu to žodžio, internetinių kalių, aš esu be galo dėkinga toms, KURIOS VIENAIP AR KITAIP ATSAKĖ Į KLAUSIMĄ, kurios stumė į priekį mąstyti, negaliu nepadėkoti ir toms, kurios parašė AŽ savo asmenines istorijas.
Kai kurios iš jūsų yra nuostabios moterys, lenkiuosi žemai. Visoms jums kuo nuoširdžiausiai norėčiau palinkėti stiprybės ir laimingo gyvenimo.
O dar vienos smalsumą galiu patenkinti: nėštumo testas teigiamas, 5dienį bus kraujo tyrimų rezultatai, 7dienį mano daktaras budi gimdymo namuose, todėl galės mane priimti.
O dar vienos smalsumą galiu patenkinti: nėštumo testas teigiamas, 5dienį bus kraujo tyrimų rezultatai, 7dienį mano daktaras budi gimdymo namuose, todėl galės mane priimti.
O gal palikime jos sprendima uz "kadro", ne musu SM neva damu smalsumui... Mergaite yra ne preparuojama varle. Kad ja tasyti is vienos puses i kita, kuri neva teisingiausia. ji turi savo tiesa, su ta tiesa ir gyvens.
Cia man?
As parasiau tai ka gavloju. Dedikuota ne tau, o SM, nes zmogus privalo tureti kazka savo, nedasakyto. Bet jei turi poreiki, nemano valioje drausti. Prasom, tai tavo pasirinkimas ka rasyti ko ne...
bet ta situacija ir bus tokia, kad tu nescia. nebent yra kokiu kitu simptomu, gresiancio persileidimo ir t.t. bet tau gal visus taskus sudelios echoskopija- daug moteru isvyde echoskopo ekrana, visam laikui pakeicia nuomone
autore neimk taip visko i sirdi sm taip jau buna- parasyi istorija busi sutarsyta. atsitolink kiek gali nuo tu komentaru ypac tu, kurios diskutavo apie tavo nesubrendima ir tave apgailejo. uz kiekvieno cia niko slepiasi moterys savaip suzeistos su pilnomis spintomis savu pakaruokliu.
Moonte, atsiprašau, aš perskaičiau tavo sakinį apie smalsumą lyg būtum parašius su ironija, kad maždaug "aceit jūs smalsios". Dabar supratau kitaip Papildyta: Ačiū, given444 sause, todėl ir laukiu echoskopo. Ir be to, 7dienį paaiškės, ar pati turėsiu priimti sprendimą, ar mano organizmas tą padarys.