QUOTE(Nekieno @ 2012 02 08, 13:23)
Svarbiau, kad Jus laiminga mama ar kad vaikas butu laimingas?
Galit neatsakyt, retoriskai as cia. Mat daugelis mamu taip ir PEZI
(cia jusu kulturiniu lygiu kalbu) apie mazus kudikelius kaip kokius pukuotus kaciukus. O gyvent vaikui. I mokykla eiti vaikui. Visuomenej (lietuviskoj, beje) gyventi vaikui...
Prajuokinai.
Taip aš esu laiminga mama ir mano vaikas laimingas.

Susiklostė taip viskas, kad turime pinigėlių jam aprūpinti ir vaikiukui nieko netrūksta ir nemanau, kad trūks.
Taip visos apie juos kalba meiliai, nes jie yra tikrai meilūs. Dar būdama paauglystėje svajojau kada turėsiu šeimą ir vaiką. Vaikus dievinu nuo mažens. Vaikui augti ir į mokyklą eiti ? Taip. Tėvai pinigėlius užsidirbs, kai galės.
Mane, kai tėvai pasigimdė neturėjo nė cento. Garaže gulėjo seni alaus buteliai, kur seneliai užtaupę buvo. Mano tėvai pėškom į vieną pusę su manimi eidavo po 10km, poto tiek pat atgal, kad galėtų priduoti butelius ir man išpirkti maistelį. O patys krupas ir bulves valgydavo. Ir ką ?? Ogi, kai jau atėjo laikas man eiti į darželį, tėvai gavo gerus darbus, išlipo iš skolų ir gyvenom tikrai gerai, nieko man netrūko ir t.t.
Tad nenusišnekėkit, kad reikės vaikui, augiti, eiti į mokyklą ir maždaug justi nepriteklių.
Ai man kraujas pradeda virti, kai taip žmonės šneka. Taip jūs gal gyvenote turtingai, buvote išlepinti, todėl taip ir sakote. Ką vaikas kitas prastesnis, kad neturės 'firminių' rūbų ?? Tikrai ne.

Ai žodžiu nesvarbu. Ir išviso nesuprantu ko komentuojate vienos kitas ? Turėtumėte bandyti padėti jaunai merginai, o ne kritikuoti viena kitas ir kabinėtis, bei bandyti parodyti 'aukštą' lygį.