Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(mamamo @ 2012 02 06, 18:04)
namie galima siut,galima manikiura daryt,kirpejos paslaugos..

Jei tai butu taip pelninga, jau buciau milijoniere 4u.gif

QUOTE(mazuulia @ 2012 02 08, 01:16)
Aš irgi buvau palūžus, depresija, pinigų gražus ir apvalus 0 kišenėje ir pasiryžau nesidaryti aborto, o gimdyti. Nesigailiu, nes esu pati laimingiausia MAMA pasalyje

Svarbiau, kad Jus laiminga mama ar kad vaikas butu laimingas?
Galit neatsakyt, retoriskai as cia. Mat daugelis mamu taip ir PEZI (cia jusu kulturiniu lygiu kalbu) apie mazus kudikelius kaip kokius pukuotus kaciukus. O gyvent vaikui. I mokykla eiti vaikui. Visuomenej (lietuviskoj, beje) gyventi vaikui...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 08, 11:56)
berzuna neturi vaiku turi labaaai daug laiko, taigi megeja po kiekviena sakini narpliot, kai uzsinori.

na jo toji moteriske gi labai jau "Dvasiskai turtinga" biggrin.gif (Skurdas gimdo skurdą © Dvasios skurdą - taip pat) matyt turi didesniu problemu gyvenime, kad viska taip sutirstintom ,tragiskom spalvom cia lieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2012 02 08, 13:23)
Galit neatsakyt, retoriskai as cia. Mat daugelis mamu taip ir PEZI (cia jusu kulturiniu lygiu kalbu) apie mazus kudikelius kaip kokius pukuotus kaciukus. O gyvent vaikui. I mokykla eiti vaikui. Visuomenej (lietuviskoj, beje) gyventi vaikui...

Prajuokinai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip aš esu laiminga mama ir mano vaikas laimingas. smile.gif Susiklostė taip viskas, kad turime pinigėlių jam aprūpinti ir vaikiukui nieko netrūksta ir nemanau, kad trūks. mirksiukas.gif
Taip visos apie juos kalba meiliai, nes jie yra tikrai meilūs. Dar būdama paauglystėje svajojau kada turėsiu šeimą ir vaiką. Vaikus dievinu nuo mažens. Vaikui augti ir į mokyklą eiti ? Taip. Tėvai pinigėlius užsidirbs, kai galės. mirksiukas.gif

Mane, kai tėvai pasigimdė neturėjo nė cento. Garaže gulėjo seni alaus buteliai, kur seneliai užtaupę buvo. Mano tėvai pėškom į vieną pusę su manimi eidavo po 10km, poto tiek pat atgal, kad galėtų priduoti butelius ir man išpirkti maistelį. O patys krupas ir bulves valgydavo. Ir ką ?? Ogi, kai jau atėjo laikas man eiti į darželį, tėvai gavo gerus darbus, išlipo iš skolų ir gyvenom tikrai gerai, nieko man netrūko ir t.t.
Tad nenusišnekėkit, kad reikės vaikui, augiti, eiti į mokyklą ir maždaug justi nepriteklių.
Ai man kraujas pradeda virti, kai taip žmonės šneka. Taip jūs gal gyvenote turtingai, buvote išlepinti, todėl taip ir sakote. Ką vaikas kitas prastesnis, kad neturės 'firminių' rūbų ?? Tikrai ne. cool.gif Ai žodžiu nesvarbu. Ir išviso nesuprantu ko komentuojate vienos kitas ? Turėtumėte bandyti padėti jaunai merginai, o ne kritikuoti viena kitas ir kabinėtis, bei bandyti parodyti 'aukštą' lygį. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuulia @ 2012 02 08, 15:35)
Prajuokinai.

"Lygi" kaip tik rodote Jus, nes as Jums ne "tujinu". 4u.gif

Atsiprasau visas, o ypac Autore, uz offtopika. Sitoje vietoje rasau taska. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 02 08, 13:56)
berzuna neturi vaiku turi labaaai daug laiko, taigi megeja po kiekviena sakini narpliot, kai uzsinori.

Chamizmo virsune. Nemanau, kad jusu eilineje izvalgoje is lempos, yra tiesos. Bet apspjaudyti zmogui pakako. Tulzies kiekio padidejimas akivaizdus.

Berzuna, as jus ispejau, nereaguokite, ignoruokite.

QUOTE(mamamo @ 2012 02 08, 15:30)
na jo toji moteriske gi labai jau "Dvasiskai turtinga"  biggrin.gif  (Skurdas gimdo skurdą © Dvasios skurdą - taip pat) matyt turi didesniu problemu gyvenime, kad viska taip sutirstintom ,tragiskom spalvom cia lieja  smile.gif

Be komentaru.
Atsakyti
QUOTE(Nekieno @ 2012 02 08, 13:23)
Jei tai butu taip pelninga, jau buciau milijoniere  4u.gif 

apie milijonus ir dideli pelna cia niekas nekalba smile.gif o del gyvenimo vaikui,tai kiek tokiu vaiku jau gyvena..tokiu tikrai buvo ir bus..o vaikas ne rytoj gims ir ne poryt i mokykla jau tures eit,yra laiko visam tam pasiruost smile.gif smile.gif
Atsakyti
autore, bukit stipri ir kantri smile.gif ne visi mamu postai skirti jums asmeniskai, tiksliau labai maza ju dalis skirta jums, nepriimkit visu i "dusia" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 08, 13:41)
Chamizmo virsune. Nemanau, kad jusu eilineje izvalgoje is lempos, yra tiesos. Bet apspjaudyti zmogui pakako. Tulzies kiekio padidejimas akivaizdus.

Berzuna, as jus ispejau, nereaguokite, ignoruokite.
Be komentaru.

na as tiesiog pasijutau mazumele "dvasiskai skurdi" po berzunos pasisakymu..tai taip ir gavosi,jeigu jau kabinetis prie zodziu.. ax.gif
Atsakyti
Paskaicius komentarus suvoki, jog Berzuna teisi. Skurdas pagimdo ne tik skurda, dvasini skurda, bet ir agresija. Liejasi per krastus.

Autore, nematau prasmes daugiau rasyti, noriu tik paprasyti, galvokite savo galva, nes tai bus jusu pasirinkimas, kuris itakos jusu gyvenima. Ne mano, ne kitu oponenciu, o jusu ir jis itakos jus ir jusu vaikuti. Bet kokiu atveju stiprybes jums, nes jos jums reikes.

Aborta jus atsiminsit visa gyvenima, karts nuo karto atsimindama, kiek galetu buti vaikui metu.
Atidavus vaika, jus slegs kaltes jausmas. Galimas variantas, kad uzauges vaikas jus suras, pasiteiraus kodel neauginote. Gal sugebesite su juo susidraugauti.
Jei pagimdysite ir apsisprestite ji auginti, turesti buti kovotaja ne vien uz save, bet uz savo vaika. Jus puikiai zinote ka jaucia dvasiskai apleistas vaikas, nelinkit to likimo savajam, juo rupinsites. Vaikai ne suniukai, jie mus lydi via gyvenima, nepriklausomai kiek jiems metu, jie lieka musu vaikais, su savo ligom, bedom, ydom, nesiklausymais, bet vis vien mylimais.

Nuosirdziai linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 08, 12:41)
Chamizmo virsune.

tebunie. o jus cia ka veikiat? nes vos kas, berzuna ginat, jei ka. ar moka ji uz advokatavima? biggrin.gif
pastaruoju ilgu postu berzuna izeide autore. tai autores tema, as autore uzsistojau. o jus -stojate uz berzuna. cia kas, ji, vargsele? as nemanau. cia berzunos tema? susikurkit tema ir ginkit viena kita, virtualios drauguzes smile.gif .
Atsakyti
Be komentaru.

Ar siam pasauly kas be nuodemes, sakyk?
Kodel gi be demes tik rodomes sakyk?
As blogas, o tu man uz tai piktu atmoki,
Ar nesame abu vienodi mes, sakyk?

Omaras Chajamas.

Sielos skurdas ir materija... Idomios sasajos, kas kam, kas kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 vasario 2012 - 19:42
QUOTE(mamamo @ 2012 02 08, 12:42)
vaikas ne rytoj gims ir ne poryt i mokykla jau tures eit,yra laiko visam tam pasiruost  smile.gif  smile.gif

butent. nes dauguma ant materijos pasinesusiu galvoja, kad nuo dabar iki gyvenimo pabaigos su netycia pradetu vaiku vien i dunga risiuos ir zole valgysiu. bigsmile.gif
Atsakyti