Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 23:36)
Zinot, ka, gal jus man nenurodinekite ka daryti, o as jums nesakysiu, kur jums eiti...

O kas nepatiko poniai? Pati pritarete kazkuriame poste, kad taip manote!
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 14, 23:46)
O kas nepatiko poniai? Pati pritarete kazkuriame poste, kad taip manote!

O nuo kada tamsta jus esate telepate skaitanti mano mintis? AR zinanti ka as mastau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2012 - 22:56
QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 22:45)
Toks jau gyvenimas. Deja, jis ne visada yra sazinigas. Bet viena gerai, kad jis ne visada toks, yra prosvaistes. Tikekimes ir musu autorei su laiku, bus lengviau.

Tas tiesa, gal ir mano požiūrį tai kažkiek įtakoja - juk mano žinomi atvejai turi daugiau mažiau sėkmingą finalą ax.gif Viena mergina sykį sakė: žinok tai taip sukrečia smegenis, kad įgauni neįtikėtiną uoslę gyvenime, tarsi už peties stovėtų jau visas nugyventas amžius ax.gif
Kai iš patirties pasidarome deramas išvadas, kad ir kokia ta patirtis bebūtų, ji tampa turtu, o ne našta ax.gif
Atsakyti
Pagyvenusi, man baisiai knieti perskaityti jusu mintis. Matau, kad skaitote tema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 14, 21:04)
Labai lengva cia kai kurioms skelti moralus... Apeliuoti i autores sazine,ane? Ar del to jauciates geresnes? Uzsikeliat save ant pjedestalo,aukso dulkem pasipudruojat. Kur ta jusu auksta morale,jei sitaip kita zmogu i purvus murkdot?
Sprendima ji prieme,du artimi zmones ja palaiko tame sprendime. Koks jums skirtumas,koks tas sprendimas? Norit pasirodyti sventesnes? Ar aureoles galvos nespaudzia?
Mergaite tik 18 metu. Mociute apie 80... Manot ilgai ta mociute gales jai padeti? Gal jau mociutei reiks padeti greiciau.
Sakot reikia visom gimdyti,nes tiek daug geru zmoniu nori isivaikinti? Tai kodel,po velniu,pilni vaiku namai? Kiek pacios tu nelaimingu vaiku isgelbejot is valstybiniu istaigu?
Ar susiduret kuri,kai depresija serganti moteris pagimdo vaikeli,ir ta vaikeli reikia saugoti nuo mamos? Gerai,jei yra seimynyksciai,kuri gali vaiku pasirupinti. O kiek tokiu zusta nuo motinos rankos? Ar esat su tuo susidure?
Ir is vis,pasibarstykit galvas pelenais,sventesnes uz sventuosius...

drinks_cheers.gif

gal ir mano postas sulauks daug neigiamu atsiliepimu, bet pasakysiu ne savo, bet drauges istorija, labai panasia i sia..... mano drauge irgi padare aborta, net du, o kai atsistojo ant koju, istekejo, pagimde ir viskas pas ja gerai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 22:57)
Pagyvenusi, man baisiai knieti perskaityti jusu mintis. Matau, kad skaitote tema. 4u.gif

Skaito jau seniai, ir manlyg mėgino rašyti, bet... ax.gif man irgi smalsu būtų - minčių pasisemčiau...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 21:20)
1. Jus nsekiriat, vieno dalyko. Hipotetinis gemalas, kurio nematai ir vaikas kuris realiai salia taves stovi. Jei butu abortas to vaiko as nepazinociau, jo vietoje greciausiai butu kitas, kuriam reikalinga mano pagalba.

2. Jusu zinios pasenusios. Noreti ir galeti, si mergaite jau suvoke, jog tai ne tas pats.

3. Nelyginkite nelyginamus dalykus. Pameginkite aprepti mergaites relalija, ji viena, be palaikymo.

Viska as skiriu ir suvokiu. Nenoriu leistis i nesibaigiancias ir nieko neduodancias nei vienai pusei diskusijas su jumis. Tenorejau parasyti, kad man labai artimos Ether mintys. Jei buciau ta pasimetusi nescia mergaite, noreciau, kad mane suptu tokie zmones, kaip ji. Net jei finansiskai man niekas nepadetu auginti kudikio, man butu gera isgirsti raminanti, silta zodi, butu gera, jei kas ikveptu optimizmo ir tikejimo savimi. Tokie zmones kaip spinduliukai - kur pasirodo, ten kazkam praskaidrina diena.
Atsakyti
Beržūna, Moonte ir kitos, manau nebeverta gincytis, yra zmoniu kurie tam tikru dalyku niekada nesupras. Tikiuosiu temos nebeskaito sitos temos, nuosirdziai tikiuosiu. Tiesiog ne visi zmones moka gerbti kito zmogaus pasirinkima, ir suvokti, kad temos autore realiausiai is visu suvokia savo situacija ir yra pakankamai brandi nuspresti koks sprendimas yra geriausias.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 02 15, 00:00)
Viska as skiriu ir suvokiu. Nenoriu leistis i nesibaigiancias ir nieko neduodancias nei vienai pusei diskusijas su jumis. Tenorejau parasyti, kad man labai artimos Ether mintys. Jei buciau ta pasimetusi nescia mergaite, noreciau, kad mane suptu tokie zmones, kaip ji. Net jei finansiskai man niekas nepadetu auginti kudikio, man butu gera isgirsti raminanti, silta zodi, butu gera, jei kas ikveptu optimizmo ir tikejimo savimi. Tokie zmones kaip spinduliukai - kur pasirodo, ten kazkam praskaidrina diena.

Fata Morgana, iliuzija. Ne, gink die, nuo tokiu geradariu, kurie tik zodziais ne darbais padeda. Taip, geras zodis nekainuoja, jis neretai moraliskai palaiko, bet ir uzmigdo, uzliuluoja, prarandi realybes vertinima, pradei tiketis... Be realios pagalbos, tie zodziai visrta tusciazodziavimu, o toliau zmogu laukia pabudimas, kartus nusivilimas, piktis.

Na kiekvienas turim savus prioritetus ka rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2012 - 23:10
QUOTE(Elodie* @ 2012 02 15, 01:00)

Moralinis palaikymas aisku gerai, bet kai su pinigais nekas, tai padetis nepavydetina.... kodel dauguma seimu turi tik 1 vaika ?? nes lt tik garsiai saukiama apie parama, nors jos realiai nera, todel siais laikas visi viska labai gerai apgalvoja kas ir kaip.. nemanau, kad veina moraliniu palaikymu busi sotus.

O temos autorei noretusi palinketi stprybes ir sekmes 4u.gif nors diskusijos jau cia peraugo i asmenini lygi tarp forumieciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 14, 23:03)
Beržūna, Moonte ir kitos, manau nebeverta gincytis, yra zmoniu kurie tam tikru dalyku niekada nesupras. Tikiuosiu temos nebeskaito sitos temos, nuosirdziai tikiuosiu. Tiesiog ne visi zmones moka gerbti kito zmogaus pasirinkima, ir suvokti, kad temos autore realiausiai is visu suvokia savo situacija ir yra pakankamai brandi nuspresti koks sprendimas yra geriausias.

Galiu atsakyti tik už save ax.gif
Aš nemanau, net nesitikiu, jog įmanomą įtikinti kitą žmogų, kurio supratimas jam yra pasaulio aksioma. Tad ir čionais daugiau užsiimu danties traukimu nei argumentų dėstymu ax.gif
Ne, deja, neturiu vilties, jog autorė šios temos neskaitys, bet dar turiu vilties, jog ji sugebės iš šios patirties pasidaryti reikiamas išvadas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 15, 00:03)

Jus simta kartu teisi.
Palauksiu pagyvenusios minciu, gal parasys mirksiukas.gif Nes cia del to ir likau, maciau, kad bande rasyti. Deja, jau pabego, gal veliau gris.

Sia diena, nors ir komercine svente, visom, o ypac temos autorei, noreciau palinketi.

Myleti ir buti mylimom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2012 - 23:19