Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(given444 @ 2012 02 15, 17:54)
moonte, jus labai suagresyvejusi (sadizmai sadizmai, fanatizmai ir dvasios skurdai ant liezuvio galo). anksciau  to nebudavo, arba to neparodydavot.

tikrai keista, kad gelbedama kitus, galvojat - kad jie geriau butu negime. kazkoks totalus niurumas, nihilizmas. mastau apie motina terese, nenoriu jusu lyginti, bet jos bendruomene nebutu isplitusi po visa pasauli, jei ji, rankiodama kirminus ir valgydindama vargsa, ar paimta prie duru atnesta vaika-apraudotu, apdejuotu su zodziais: vargeli, vargeli, geriau taves cia nebutu. ir taip kassyk: darydama kaskart po gera darbeli, vis nepamirstu to priminti.
jos mintys kaip tik linkdavo sviesos link, ne viskas siam pasauly galima suvesti i materija ir saskaitu apmokejima. aisku, ji buvo tikinti, tas jai ir padejo nepulti i niurumo ir depresijos duobe stacia galva. antraip, ji po menesio butu baigusi savo veikla, uzraukusi bet kokiu vargsu gelbejimus.

mums tikrai padetu mastymo perkeitimas. ar noretumet (cia ne vien moontei),jei traukdamas kas jus is pelkes, rasto ar baisios situacijos, tarsteltu:geriau tu nebutum gimes?
o duoti tai suprasti is akiu ir poziurio zmogui, kuriam padedi, (ir taip kassyk)-meskos paslauga. mirties kulturos niurusis socialinis darbuotojas. o kas daugiau?

Sakot agresyvi... O gal bandau, agresyvius veiksmus nukreipti i save?

Va mane gali talzyti, moralizuoti apie mane, brangute. Ka dabar ir darai, bet man nuo to nei silta, nei salta. Mano tikslas pasiektas, sadistu zivlgsnis nukreiptas i mane.

As nesu socialinis darbuotoja, tik auginu, verciau jau isauginau globotinius. Ir kiekvienai pagimdziusai ir numetusiai vaika, kaip siuksle, motinai, as noreciau suteikti toki skausma, kuri jaucia, jaute, ir jaus jos vaikas, visa gyvenima. Mat jos isasugojo vaikui gyvybe, gyvenima kaciose, nezinomyje.

Ne mirties visuomene, o kur jus esate... Ach ir vel as kartojuosi, bet juk jus sadistai, jums gyvu zmoniu skausmas, sulauzyti gyvenimai, nemotais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 17:18
moonte, jus labai suagresyvejusi (sadizmai sadizmai, fanatizmai ir dvasios skurdai ant liezuvio galo). anksciau  to nebudavo, arba to neparodydavot.

Sita moterele tiesiog nesugeba suvokti, kad ir jauna mama pagimdziusi neplanuota vaika gali buti laiminga ir vaikelis taip pat. Ji tik kalba kad vaikas kentes, o mes sadistes tik dziaugsimes doh.gif Aiskeriage, ne kitaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 18:07)

As nesu socialinis darbuotoja, tik auginu, verciau jau isauginau globotinius. Ir kiekvienai pagimdziusai ir numetusiai vaika, kaip siuksle, motinai, as noreciau suteikti toki skausma, kuri jaucia, jaute, ir jausu jos vaikas, visa gyvenima. Mat jos isasugojo vaikui gyvybe, gyvenima kaciose, nezinomyje.

Jusu darbas yra parodyti vaikams, kad gyvenimas nuostabus, kad jie nuostabus neziurint i tai kad palikti. O ka darot jus? Sluostot asareles ir linkciojat galvele doh.gif Kas jus prileido prie tu vaiku? Mano drauge dirba savanore tik menesi laiko, bet ji jau gali pasakyti kokius talentus turi vaikuciai, juos skatina, jais zavisi...Budami su ja, jie tikrai negalvoja, jog jie kankinasi ar nelaimingi.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:11)
Sita moterele tiesiog nesugeba suvokti, kad ir jauna mama pagimdziusi neplanuota vaika gali buti laiminga ir vaikelis taip pat.  Ji tik kalba kad vaikas kentes, o mes sadistes tik dziaugsimes doh.gif  Aiskeriage, ne kitaip biggrin.gif

Sita moterele, niekad nelakste po kabokus, kai jos namuose yra vaikai reikalaujantys prieziuros. Nes mano poreikiai nera pirminiai, palyginus su vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 18:19)
Sita moterele, niekad nelakste po kabokus, kai jos namuose yra vaikai reikalaujantys prieziuros. Nes mano poreikiai nera pirminiai, palyginus su vaiko.

O, daugiau nieko pasakyti negalit? Jei visos mastytu taip kaip jus, tai kabokai bankrutuotu doh.gif
Kai nebera ka sakyt, pradedat nusisneket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:18)
Jusu darbas yra parodyti vaikams, kad gyvenimas nuostabus, kad jie nuostabus neziurint i tai kad palikti. O ka darot jus? Sluostot asareles ir linkciojat galvele  doh.gif Kas jus prileido prie tu vaiku? Mano drauge dirba savanore tik menesi laiko, bet ji jau gali pasakyti kokius talentus turi vaikuciai, juos skatina, jais zavisi...Budami su ja, jie tikrai negalvoja, jog jie kankinasi ar nelaimingi.

Mano vaikai jau suauge zmones, vieni baige studijas, kiti studijuoja. Yra puikus profesionalai, pilnavertes asmenybes. Turintiys savo namus, ta fazenda, kuri gvien444 tarp dantu veliasi. Jei as rasau apie isgamu pagimdytu vaiku ir numetu kaip siukles skausma, tai nereiskia, kad as juose ta skausma kultyvuoju. Ir be manes yra kas sadistiskai juos bando spardyti.

Bet niekas, girdit, niekas, negali zmogui grazinti jo dalies SAVASTIES, KURIA JIS YRA PRARADES AMZIAMS, NES BUVO NEREIKALINGAS TEVAM. Bet ne jusu smegenims tai suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 17:29
QUOTE(Moonte @ 2012 02 15, 18:24)
Mano vaikai jau suauge zmones, vieni baige studijas, kiti studijuoja. Yra puikus profesionalai, pilnavertes asmenybes. Turintiy savo namus, ta fazenda, kuri gvinen444 tarp dantu veliasi. Jei as rasau apie isgamas pagimdziusias vaikus ir numetusias kaip siukles, vaiku skausma, tai nereiskia, kad as juose ta skausma kultyvuoju. Bet niekas, gidit, niekas, negali zmogui grazinti jo dalies SAVASTIES, KURIA JIS YRA PRARADES AMZIAMS, NES BUVO NEREIKALINGAS TEVAM. Bet ne jusu smegenims tai suprasti.

Taip taip, butent del sios paryzkintos priezasties butinai reikia daryti aborta doh.gif Nes tik del sios priezasties zmogus negali buti laimingas. Jus suvokiate ka rasote?
Jums turbut net nesuvokiama kodel teisiama Viktorija Filiponenko, juk ji padare gera darba, vaiku nepaliko doh.gif
Atsakyti
tikrai keista, kad gelbedama kitus, galvojat - kad jie geriau butu negime. kazkoks totalus niurumas, nihilizmas. mastau apie motina terese, nenoriu jusu lyginti, bet jos bendruomene nebutu isplitusi po visa pasauli, jei ji, rankiodama kirminus ir valgydindama vargsa, ar paimta prie duru atnesta vaika-apraudotu, apdejuotu su zodziais: vargeli, vargeli, geriau taves cia nebutu. ir taip kassyk: darydama kaskart po gera darbeli, vis nepamirstu to priminti.
jos mintys kaip tik linkdavo sviesos link, ne viskas siam pasauly galima suvesti i materija ir saskaitu apmokejima. aisku, ji buvo tikinti, tas jai ir padejo nepulti i niurumo ir depresijos duobe stacia galva. antraip, ji po menesio butu baigusi savo veikla, uzraukusi bet kokiu vargsu gelbejimus.

Ar esate skaičiusi motinos Teresės apie tai, kaip jai kartais būdavo eiti savo pačios pasirinktu keliu ir kaip kartais ji suabejodavo savo pačios tikėjimu? Čia yra viena iš citatų:
"Where is my faith? Even deep down ... there is nothing but emptiness and darkness ... If there be God—please forgive me. When I try to raise my thoughts to Heaven, there is such convicting emptiness that those very thoughts return like sharp knives and hurt my very soul ... How painful is this unknown pain—I have no Faith. Repulsed, empty, no faith, no love, no zeal, ... What do I labor for? If there be no God, there can be no soul. If there be no soul then, Jesus, You also are not true"

Šaltinis: Teresa, Mother; Kolodiejchuk, Brian (2007). Mother Teresa: Come Be My Light. New York: Doubleday.

Čia tiesiog pamąstymui apie žmogiškų jausmų, tame tarpe ir abejonių, gilumą, ir kad ne visada jie būna optimistiški ir pas labiausiai pasišventusius. Kiekvienas yra žmogus, kiekvienas gali pajusti neviltį, ypač tie, kas su neviltimi susiduria diena iš dienos. Abejoja ir patys stipriausieji. Ne viskas šitame pasaulyje yra vienapusiška. O jei daugiau - vienareikšmiškų, plokščių ir visiškai aiškių dalykų ir situacijų yra itin mažai.
Atsakyti
Nu jau tikrai ne laikas po klubus ir kabakus lakstyti kai vaikiuka turi.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:31)
Taip taip, butent del sios paryzkintos priezasties butinai reikia daryti aborta doh.gif Nes tik del sios priezasties zmogus negali buti laimingas. Jus suvokiate ka rasote?
Jums turbut net nesuvokiama kodel teisiama Viktorija Filiponenko, juk ji padare gera darba, vaiku nepaliko doh.gif

Dekui, po sio posto galutinai suvokiau, kas sedi anapus ekrano. Mankurtas.

Vienas is mano vaikiuku yra laureatas, bet tai nieko nekecia. O kiek ju zuvo nezinomybeje, nes yra patranku, bordeliu mesa. Kuo jus skirates nuo Filiponenko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 vasario 2012 - 17:46
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 15, 18:24)
O, daugiau nieko pasakyti negalit? Jei visos mastytu taip kaip jus, tai kabokai bankrutuotu doh.gif
Kai nebera ka sakyt, pradedat nusisneket doh.gif

Kadangi jūs niekaip nesuvokiate, kas jums po nosimi parašyta, tai aš pabandysiu paprastai ir aiškiai išguldyti:

Moonte globojo/globoja kelis pamestinukus ir jau toli gražu nebe vienerius metus.
Tai nėra jos darbas, ji tą daro savo laisva valia ir niekieno neverčiama. Jai to daryti niekas neliepia.
Užuot postringavusi kaip blogai/gerai yra abortas realiame gyvenime, ji daro konkrečius gerus darbus konkretiems žmonėms.

Manau, kad jums iki Moontės gerų darbų - kaip pėstute iki Niujorko.

Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 02 15, 18:35)
Nu jau tikrai ne laikas po klubus ir kabakus lakstyti kai vaikiuka turi.

Kodel gi? Argumentuokit prasom...
As abu savo vaikus maitinau pati iki 1.5m., ar veliau neturiu teises iseiti su draugemis pasilinksminti? Budama jauna ir grazi? biggrin.gif Ar mano nuostabus vyras neturi teises pabuti su savo sunumis ir pasidaryti vyriska vakarone su filmais ir zaidimais? Kodel?

Mano asmeninis gyvenimas nesibaige su vaiku gimimu, turbut todel apie abortus ir negalvojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 15, 18:39)
Kadangi jūs niekaip nesuvokiate...

Dekui, Jadze aciuks.gif
Atsakyti