Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(Flegma @ 2012 02 11, 22:17)
As maciau, kaip nuo breketuka nuvala klijus. smile.gif

Nuo butent damon ? ar beligaturiu siaip ? as nuo paprastu geleiniu maciau, nes man paciai milijona kart buvo perklijave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 11, 20:47)
Kalbejau su ortodonte del tu perklijavimu, tai sake buna, kad reik ir kokius 3k. perklijuot nes kitaip neiseis pasukt reikiamai dantu. Yra vienos firmos beligaturiniai kuriuos galima nors ir simta kart perklijuot, paprasti geleziniai perklijuojami. O va damonai tai jei atklijuoji tai to pacio nebeuzklijuosi.

Nu tai viskas ok, bet uz ka imti pinigus? lyg as buciau pati ji nusilauzus ir pan unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 02 11, 21:17)
As maciau, kaip nuo breketuka nuvala klijus. smile.gif

ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 11, 22:26)
Nu tai viskas ok, bet uz ka imti pinigus? lyg as buciau pati ji nusilauzus ir pan unsure.gif

Nu is mane stai neimdavo uz tai pinigu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Pirmadienį po pietų ir mano mergina pasipuoš breketais. Ačiū, merginos, už patarimus mirksiukas.gif Nusprendėm beligatūrius dėt, nes paskaičius susidariau nuomonę, kad mažiau skauda su jais. Ir tai manau ji mus į kapus nuvarys su dejonėm. Ji jautri skausmui, o dar ir perdėt labai moka doh.gif Bet kaip nors.. blush2.gif Nori gražios šypsenos,tai teks ir pakentėt, ko dėl grožio nepadarysi smile.gif
Ryt pabandysiu įkalbėt, kad nusifotografuotume prisiminimui, kokie dantys buvo, pasirodysim ir Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 02 11, 22:51)
Sveikutės,
Pirmadienį po pietų ir mano mergina pasipuoš breketais. Ačiū, merginos, už patarimus  mirksiukas.gif  Nusprendėm beligatūrius dėt, nes paskaičius susidariau nuomonę, kad mažiau skauda su jais. Ir tai manau ji mus į kapus nuvarys su dejonėm. Ji jautri skausmui, o dar ir perdėt labai moka  doh.gif  Bet kaip nors.. blush2.gif Nori gražios šypsenos,tai teks ir pakentėt, ko dėl grožio nepadarysi  smile.gif 
Ryt pabandysiu įkalbėt, kad nusifotografuotume prisiminimui, kokie dantys buvo, pasirodysim ir Jums  mirksiukas.gif

Labai siulyciau pasifotkint smile.gif As va nesifotkinau ir labai gailiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 11, 22:26)

as isivaizduoju, kad jei tai gydymo eiga, tai ir ima uz perklijavima.. o jei gydytojos kalte, kad kreivai uzklijavo - tuomet neima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 11, 22:19)
Nuo butent damon ? ar beligaturiu siaip ? as nuo paprastu geleiniu maciau, nes man paciai milijona kart buvo perklijave smile.gif

Mana beligaturiniai. Metalinukus buva nurasken.

QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 11, 22:37)

Uzsideja apsauginius spikulus. I tokiu aparaciuku vali kaip i smeliuka( te ne smeliuks, bet kazkas panasaus) srove.

QUOTE(Vandenė @ 2012 02 11, 22:51)
Sveikutės,
Pirmadienį po pietų ir mano mergina pasipuoš breketais. Ačiū, merginos, už patarimus  mirksiukas.gif  Nusprendėm beligatūrius dėt, nes paskaičius susidariau nuomonę, kad mažiau skauda su jais. Ir tai manau ji mus į kapus nuvarys su dejonėm. Ji jautri skausmui, o dar ir perdėt labai moka  doh.gif  Bet kaip nors.. blush2.gif Nori gražios šypsenos,tai teks ir pakentėt, ko dėl grožio nepadarysi  smile.gif 
Ryt pabandysiu įkalbėt, kad nusifotografuotume prisiminimui, kokie dantys buvo, pasirodysim ir Jums  mirksiukas.gif

4u.gif O nusipotograpuot verta. As paskutiniu metu apsileidau kaip keuli i nenusipotograpuoju. Mana daktariki laiks nuo laika vos ne visais rakursai nupyskin.
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2012 02 11, 21:51)
Sveikutės,

Mano dukrai visai neskauda, net tą dieną, kai vielutę pakeičiA.
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2012 02 11, 23:24)
as isivaizduoju, kad jei tai gydymo eiga, tai ir ima uz perklijavima.. o jei gydytojos kalte, kad kreivai uzklijavo - tuomet neima  blush2.gif

Damusiene ima uz viska, palyginus kainas su D.L, jin plesia kaip reikiant, kazkokia nesamone kad nera nustatyta tiksliu kainu uz viska, kokia nori tokia sugalvoja doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Baigesi atostogos, darbai prasidejo ir vel nespeju as su jusu diskusijom biggrin.gif
Kiek pamenu, yra dvi merginos, kurios Kaune pas Buskiene gydosi. Butu idomu isgirsti ispudzius - kaipjums gydytoja? Kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
Pries pora dienu teko apsilankyti Kauno senamiescio klinikoj..Na grazu grazu ten...Bet jau personalas, ne duok dieve biggrin.gif
Atsakyti