Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 12, 18:56)
Maciau senamiescio klinikoj dabar akcija ir konsultacija ortodonto nemokama smile.gif O siaip visur mokamos smile.gif

4u.gif Sioje? http://senamiescioseimosklinika.lt/
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 12, 20:03)
Gal jum ir neuzkliuvo. Bet pati atejau su baisiai gera nuotaika, kuria ten sugadino biggrin.gif

Gal neuzsokau ant tos turincios "puikia" nuotaika. As buau kazkur pries metus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 12, 20:19)
Kurią vietą tomografavai? Šiaip tomografija visur nepigi, pamenu, už viršutinės stuburo dalies tomografiją mokėjau 240 Lt prieš penketą metų, tai dabar tikrai brangiau...

Zandikaulio. Na man sake kad kainuos nepigiai 250, o kai atejau jau pabrange buvo biggrin.gif O poliklinikoj pas mus tai tik 130 kainuoja, bet ten nedare, nes sake po to kaunas vistiek prisikabina
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2012 02 12, 20:22)

Ne smile.gif Sitoj smile.gif http://www.stomatologijosklinika.lt/
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2012 02 12, 20:24)
Gal neuzsokau ant tos turincios "puikia" nuotaika. As buau kazkur pries metus.

Na gal gal smile.gif Nes as papuoliau ir ant odontologu ir ant tu dvieju administratoriu pikciurnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 12, 20:40)

Na gal gal smile.gif Nes as papuoliau ir ant odontologu ir ant tu dvieju administratoriu pikciurnu biggrin.gif

Ryskiai ant galvos is llovas iskrita.
Atsakyti
Sveikos, kolegės. Aš breketuota daugiau nei mėnesis (bet dar tik viršus...). Nesugebu su paprastu ir specialiu šepetėliais ir skalavimo skysčiu idealiai išsivalyti dantų. Mačiau, ankstesnėse temose ne kartą diskutavote apie waterpiką. Gal atsiras jį turinčių? Užduočiau porą klausimėlių, nes specialiai jam sukurta tema - apmirusi smile.gif
Atsakyti
Mano mergina taip atsakingai ruošias breketukams, kad net juokas ima smile.gif Leido net nufotografuot jos dantis, nors šiaip nuo fotiko bėga kaip velnias nuo kryžiaus doh.gif Žiūriu, kad nuotraukoj labai jau negražus tie mūsų dantukai, apačios centras labai pabėgęs, kažkaip net atkreipus į tai dėmesio nebuvau, labiau užkliūdavo nelygūs dantys. Ji info prisirinkus už mane daugiau smile.gif Užskaitė kažkur, kad galbūt negalės valgyt ryt vakare, gal skaudės, tai prašė paruošt pietus "stiprius" rytojui, kad prieš važiuojant pavalgytų (esmė tame, kad ji galėtų būt nevalgius "rimto" maisto n dienų,ji visad soti, valgyt nenori, užtenka kokios picos, bandelės ar dar kokio greito ir nesveiko maisto, o rytojui kepsnio paprašė) lotuliukas.gif Bet ir bijo. Labiausiai šiandien bijo, kad švepluos smile.gif Nu žodžiu, dar breketai nepriklijuoti, o jau kiek problemų, tai kas bus rytoj doh.gif
Ryt nusifotografuosim su breketukais, gal duosit albumo adresiuką ir slaptažodį, pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 12 vasario 2012 - 21:50
QUOTE(Vandenė @ 2012 02 12, 21:47)
Mano mergina taip atsakingai ruošias breketukams, kad net juokas ima  smile.gif  Leido net nufotografuot jos dantis, nors šiaip nuo fotiko bėga kaip velnias nuo kryžiaus  doh.gif Žiūriu, kad nuotraukoj labai jau negražus tie mūsų dantukai, apačios centras labai pabėgęs, kažkaip net atkreipus į tai dėmesio nebuvau, labiau užkliūdavo nelygūs dantys. Ji info prisirinkus už mane daugiau  smile.gif Užskaitė kažkur, kad galbūt negalės valgyt ryt vakare, gal skaudės, tai prašė paruošt pietus "stiprius" rytojui, kad prieš važiuojant pavalgytų (esmė tame, kad ji galėtų būt nevalgius "rimto" maisto n dienų,ji visad soti, valgyt nenori, užtenka kokios picos, bandelės ar dar kokio greito ir nesveiko maisto, o rytojui kepsnio paprašė)  lotuliukas.gif  Bet ir bijo. Labiausiai šiandien bijo, kad švepluos  smile.gif  Nu žodžiu, dar breketai nepriklijuoti, o jau kiek problemų, tai kas bus rytoj  doh.gif
Ryt nusifotografuosim su breketukais, gal duosit albumo adresiuką ir slaptažodį, pasirodysim  4u.gif

Kiek tavo dukrai metų? Manajai tuoj bus 9 m. Nei skauda, nei švepluoja, prie breketų priprato per kokias dvi dienas.
Kokia reali situacija, pamačiau tada, kai mums parodė tą baltą visų dantų modelį. Šiaip neatrodė, kad tie dantukai tokie kreivi...
Atsakyti
Mūsiškei 16 bus gegužę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 12, 22:54)
Kiek tavo dukrai metų? Manajai tuoj bus 9 m. Nei skauda, nei švepluoja, prie breketų priprato per kokias dvi dienas.
Kokia reali situacija, pamačiau tada, kai mums parodė tą baltą visų dantų modelį. Šiaip neatrodė, kad tie dantukai tokie kreivi...

Man atidave modeli pries ir po, tai tik tada ivertinau visa kosmara, nes tirai jau pamirsau kaip dantys pries tai atrode.
Papildyta:
QUOTE(Vandenė @ 2012 02 12, 23:03)
Mūsiškei 16 bus gegužę  mirksiukas.gif

Man buvo 16 kai dejo breketus. Iskart virsu ir apacia, tai jokio sveplavimo nebuvo. Pirmas dienas tikrai pamaude bet ne daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Na nežinia, kaip mano panai bus, kai ir apatinius breketus sudės...
Kol kas vienintelis rūpestis- dantų valymas. Esu siaubinga kontrolierė, ir šiandien grąžinau vonion ir pati dar kartą valiau dantis vieno danties šepetėliu ir siūlu...
Atsakyti
Vandene, viskas bus gerai! 4u.gif
Sveplavima nebuva. Valgiau viska, tik kaip nesavais kapliais.

Kramtuske, as per kuri tai vizita maciau vel sava eks dantis. Nusigandau kaip reikiant!
Atsakyti
Mano merginai irgi ant abiejų žandikaulių ryt klijuos.
Aš irgi sunkiai įsivaizduoju dantų valymą..bet tikiuosi gydytoja mums parodys, kaip tai daryti? g.gif
Atsakyti