Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ether @ 2012 02 14, 19:52)
Pakomentuokite plačiau - kodėl? Vis skaitau, kad hibridinių neverta, nes "nieko gero nebus", bet kažkas gi turi būti  biggrin.gif Žiū, gal koks super druper mega hibridas išaugtų  biggrin.gif

niekaip neišaugtų 4u.gif Vienok niekas nedraudžia pomidorus auginti kaip daugiametį augalą ir dauginti vegetatyviniu būdu, bus lygiai toks pats kaip ir iš pasėtos pirmos kartos hibridinės sėklos.
QUOTE(diuni @ 2012 02 14, 20:46)
bet tai įdomu visgi...reiktų pabandyt doh.gif  ax.gif

įdomu būtų savo hibridą padaryt, nei iš hibrido išspaust kažką wink.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2012 02 14, 21:13)
Bet tie googliniai vertėjai kai išverčia tai doh.gif  irnesakyk.gif  hihihi.gif

tai, kad nereikia nieko verst, pagal pavadinimą susirast aprašymą normalia kalba ir psio.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 14, 13:22)
Diena gal dar ir nieko, bet nuo 19.04 val mėnulis pereina į delčią  unsure.gif tai manau nieko gero  schmoll.gif

Kaip tik pasejau siandien dar papriku,kai baigiau seja buvo 19.02 lotuliukas.gif ziuresim kaip augs lotuliukas.gif
Atsakyti
Iliustracija ...
user posted image
Buvo spagečiai,dabar štai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 14 vasario 2012 - 22:51
QUOTE(saintlina @ 2012 02 14, 21:29)
taip, pirmas derlius, sako, panašus. Bet aš niekad nerenku hibridinių sėklų, noriu derliaus elitinio, o ne spėliot, kas gausis.

as niekada nerenku ax.gif

nu bet pernai pariveze kaimynka is ispanijos pomidoru seklu ( dirbo siltnamiuose) tai nezinau is kur ji ju gavo is pomidoro gal islupo g.gif sake juodi jie.... man dave daigiukus, nu bet paseti buvo gal geguzes men doh.gif kai jau sodinau saviskius, tai josios buvo 3 cm dydzio... taigi nieko doro nemaciau , uzaugo aigelis, stiebelis, pora pomidorciku ( nu ne pora daugiau) uzaugino ir paibaige kartu su kitais .... tai vat pomidorcikai tie juodieji stovi ant palanges iki dabar. sumasciau issiimt seklas ir pamegint laiku pasejus ziuret ka ten gausiu ... tik del idomumo... juodais pomidorais seima nesizavi, tikslaiu nevalgo niekas ... tai tik smalsumas ir tiek ...
Atsakyti
O man juodi patys skaniausi, nes yra saldžiausi. Juos visada pirmus valgau, jei yra pasirinkimas spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 02 15, 06:39)
O man juodi patys skaniausi, nes yra saldžiausi. Juos visada pirmus valgau, jei yra pasirinkimas spalvų.

Man irgi juodi skanesni, o paskui oranžiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 15, 00:23)
............ sumasciau issiimt seklas ir pamegint laiku pasejus ziuret ka ten gausiu ...  tik del idomumo... juodais pomidorais seima nesizavi, tikslaiu nevalgo niekas ... tai tik smalsumas  ir tiek ...

nežinau, kokius kaimynka parvežė, ir kas ten užaugs. Bet, man rodos, tai nebus tie pomidorai, kuriems pavyks reabilituoti juodųjų pomidorų vardą jūsų šeimos akyse. Jie iš pramoninio šiltnamio, skirti ilgam laikymui (jei iki šiol stovi), be to - jau dvi kartos nuo originalo.
Nuoširdžiai pasiūlyčiau pabandyti užsiauginti kelis Black russian. Tikrai laaabai skanūs juodieji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 15, 08:29)
nežinau, kokius kaimynka parvežė, ir kas ten užaugs. Bet, man rodos, tai nebus tie pomidorai, kuriems pavyks reabilituoti juodųjų pomidorų vardą jūsų šeimos akyse. Jie iš pramoninio šiltnamio, skirti ilgam laikymui (jei iki šiol stovi), be to - jau dvi kartos nuo originalo.
Nuoširdžiai pasiūlyčiau pabandyti užsiauginti kelis Black russian. Tikrai laaabai skanūs juodieji  wub.gif

O ar teko auginti de barao juodukus?
As šiemet nusipirkau. Dar nesu jų auginus. g.gif
Atsakyti
ne, aš De barao neauginau.
Atsakyti
kada dabar laikas seti ankstyvus pomidorus?
Atsakyti
Aš auginau De Barao Black. Nedideli slyvinio tipo pomidoriukai kekėse. Skanūs kaip ir dauguma juodų, bet man labiau patiko juodas mauras, tad šiemet rinksiuos šiuos. Slyviniai pomidorai labai gražiai žiūrisi stiklainiuose, ypač įvairių spalvų. Būtinai pabandykite De Barao black turėtų patikti.
Atsakyti
juodieji man neina burnon vien del savo spalvos blush2.gif gal ir skanus , bet kaip perlipti per save jei jis negrazus blush2.gif gal uzteks geltonu -raudonu, oranziniu .. laikas parodys GAL KADA NORS "uzaugsime" ir juodiems lotuliukas.gif

kada dabar galima seti ankstyvuka koki?
Atsakyti