Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

aciu, Marokiete, uz padrasinima 4u.gif tik dabar pagalvojau, kad jeigu jam paciam manes reiketu, tai pats ir parasytu, o dabar sedi, skype plytom apsiklojes, akd tik n iekas pono netrukdytu rolleyes.gif
Atsakyti
Galbut uzsispyres tik ir laukia Jusu konkretumo rolleyes.gif

Atsakyti
taip, Marokiete, pats pasake, kad yra "siek tiek" uzsispyres rolleyes.gif bet ir pati nzn, ar jau pribrendau vel zengti ta 1 zingsni unsure.gif
Atsakyti
Linkiu ismintingai apsispresti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 13, 16:35)
Linkiu ismintingai apsispresti  thumbup.gif

vacation4.gif
Atsakyti
tyliai pasidziaugsiu su jumis smile.gif jautukas pats parase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 13, 22:47)
tyliai pasidziaugsiu su jumis smile.gif  jautukas pats parase smile.gif

Kartais verta islaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perry @ 2012 01 19, 22:22)
Kartais verta islaukti  smile.gif

drinks_cheers.gif pasirodo ir jie gali pazaboti savo isdiduma smile.gif
Papildyta:
Jautis pagal savo bendravima geriausiai tinka siam posakiui ir mano nuomone apie juos:
Dieve, duok išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušiu jį....!
Atsakyti
va va va - išminties ir kantrybės su jautukais mirksiukas.gif
Atsakyti
mano atradimas apie jaucius, kad jie vis tik moka nusileisti, kai to nori ir zengti ta pirmaji zingsni. galvojau gyvenime to nepadarys ir karunos nenuims.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 19, 23:50)
Papildyta:
Jautis pagal savo bendravima geriausiai tinka siam posakiui ir mano nuomone apie juos:
Dieve, duok išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušiu jį....!

Geras pasakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 20, 23:44)
... jie vis tik moka nusileisti, kai to nori ir zengti ta pirmaji zingsni.

Moka, bet tik tada, kai yra del ko - turiu omeny tik labai del svarbiu jam gyvenime dalyku: ivertintu, pripazintu, pasvertu.
Atsakyti