Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

Victorious, nu pavarei cia traktata, kol viska perskaiciau.... wacko.gif karsta.gif
nu nerupi biggrin.gif bet tema apie jaucius, tai juos ir linksniuoju biggrin.gif

del zuvu diedu: neturejau niekada ir nenoreciau tureti schmoll.gif nes tai, ka jis sako, kad jam nuotaiku kaita - tai sprendziant pagal mus, moteris, tai yra grynu gryniausia tiesa, ryte nori matyti, vakare - jau nebenori rolleyes.gif tai jau salia saves tokio tikrai ne uz ka nenoreciau matyti, jauciu "nuskalpuociau" jau po savaites tokio bendravimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 12 sausio 2012 - 22:47
QUOTE(Victorious @ 2012 01 13, 00:18)
(Klausimas : ar jie bando tai daryti? g.gif)

Jautukai, manau, nelabai nori prisitaikyti prie kito, nes JU tiesa yra sventa. Bus taip, kaip Jautis pasakys. Uztat jam reikia nuolaidesnio, nuolankesnio zmogaus, arba lygiavercio, tik ne stipresnio g.gif
Atsakyti
man idomu, mano 1-asis jautis man parasys ar jau iki gyvenimo pabaigos sedes uzsisikes ir ijunges ignora g.gif dabar netgi raudona plyta nuolat ideda i skypa, nors anksciau visada budavo zalias, nes pasakiau, akd man patinka, kai jis buna zalias rolleyes.gif
Atsakyti
Su vyru zuvimis neteko artimai bendrauti, komentaru neturiu.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 13, 13:33)
man idomu, mano 1-asis jautis man parasys ar jau iki gyvenimo pabaigos sedes uzsisikes ir ijunges ignora g.gif 

Jautukai gan konkretus unsure.gif Jeigu Jus iprate po skyrybu dar bendrauti - ko gero, tai tik uzsispyrimas.. rolleyes.gif
Papildyta:
Be to, sakyciau, jie labai megsta iniciatyva, bet iniciatyva po skyrybu ko gero suprastu kaip nora toliau bendrauti - susigrazinti, atgaivinti buvusius santykius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 13 sausio 2012 - 11:53
tai jis gan konkreciai ir parase pirmas.. sveikinima su naujais lotuliukas.gif bet daugiau neraso, tyli bash.gif
Papildyta:
o pries tai, kaip parase, tai susipykom ir abu pratylejome 2 savaites rolleyes.gif tai nesuprantu, ar cia jis is mandagumo, ar cia jis tipo 1 zingsni zenge? g.gif tiesa, as ji pati dar pirma pasveikinau su kaledom tokiam stiliuj: nors ir nesikalbame, bet vis tiek tave sveikinu. tai gavau atsakyma: mes kalbames, cia tik tu su manim nesikalbi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 13, 14:02)
ir parase pirmas.. Papildyta:
ar cia jis is mandagumo, ar cia jis tipo 1 zingsni zenge? g.gif

As is savo jautuko suprasciau kaip pirma zingsni.. Na, neaiskios Jusu santykiu visos vingrybes g.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 13, 14:02)
mes kalbames, cia tik tu su manim nesikalbi blink.gif

O sita suprasciau kaip nora taikytis bigsmile.gif P
Na, as nepratus prie visokiu tokiu "zaidimu", kaip skaipo zenkliukai - plytos arba zalias...kaip ismetimai is draugu ar kontaktu.. Na, cia, kaip suprantu, is visokiu tokiu gestu reiktu spresti apie zmogaus nora/nenora bendrauti, ignoravima.. Na, tokie visokie ''zaidimeliai'' tongue.gif

Pas mus konkretu buna - taip arba ne.
Atsakyti
pas mus nebuvo konretu, nes labai paini situacija, reikalas tas, kad jis kitoj saly, tad viskas buvo taip trapu ir ne vienas nenorejo rezti is peties su taip arba ne, nors abu sakeme, kad taip ir tas jautesi.
as irgi tuos jo zingsnius suprasdavau, kaip nora taikytis ir 1 zingsni, ir atsakiau i juos, bet kad dabar tyli - tai man cia kosmosas ir nesuprantamas dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 13, 14:46)
bet kad dabar tyli - tai man cia kosmosas ir nesuprantamas dalykas g.gif

Gal laukia/tikisi daugiau iniciatyvos g.gif bigsmile.gif

///Jei nori - turesi, tik irodyk, kad nori/// reikia daug ideti: jautis megsta pavargti, bet megsta, kai ir kiti pasistengia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 13 sausio 2012 - 13:35
as jau negaliu perlipti per save daugiau, juk pasveikinau pirma su kaledom, nu kiek dar galima bash.gif jis mane nuvarys i kapus!!
beje, kalbuosi su 2 jauciu apie pirmaji, jo nuomone, vienareiksmiska: as esu kalta (o ko dar reikejo tiketis, negi jautis varys pries jauti? biggrin.gif
Atsakyti
Sakiau, jauciai kategoriski, beje, ir vyriskai solidarus.. smile.gif

O Jus juk su pirmuoju nutraukete santykius, ar juos norite atgaivinti? Juk turite kita g.gif
Jei nenorite atgaivinti, tai nezeminkite saves, palikite viska ramybeje...

(arba kazko nedaskaiciau, nesupratau) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 13 sausio 2012 - 14:29
noriu pirmojo, antrojo man nereikia, bet jis man yra puikus "irankis" suprasti jaucius mirksiukas.gif o pirmojo reikia nzn ar del, to kad tiesiog reikia, ar del to, kad "kaip taip gali buti, kad jis cia nemirsta del manes" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vietoj Jusu buciau tiesi sviesi su tuo, kurio man reikia - jautukas tikrai turetu ivertinti tvirta jusu apsiprendima ir drasa bei iniciatyva.
Gerai pagalvokite, ko is tiesu norite ir pirmyn wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 13 sausio 2012 - 14:40