na matai, jeigu nemoki valdyti jauciu - nieko nebus, o ivaldomi jie per svelnuma ir glostyma tuo paciu darant kaip tau reikia ir gaunant ko tau reikia. jiems nereikia lygiaverciu santykiu, jie nori buti auksciau - tame ir yra ju silpnybe, kas nesupranta - tas is iprocio diskutuoja, draskosi ir pan. ir kaip rezultatas nieko negauna

QUOTE(Victorious @ 2012 01 12, 19:13)
Kai siuos dalykus perpratau - kad nevalia rodyti savu ''tiesu'', principu ar pan., man taip pat pasirode nuobodoka, taciau zinojimas tam tikru zmogaus savybiu ir mokejimas naudotis tuo zinojimu - tikras menas

Gyvos ivairiapusiskos diskusijos tikrai gali vykti, bet pagyros zodziai jautukui tiesiog butini - koks darbstus, koks protingas, koks nagingas, koks wow (aisku, i diskusijos tema)

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 20:35)
jiems reikia palaikymo, o ne akiu draskymo ir nuolatines kovos su savo nuomones pirsimu 

Vat butent skirtingas nuomones mano pazistami jautukai suvokia kaip nuomoniu, o kartu ir zmoniu kova.. Jautis bus labai nelaimingas, jeigu jam nepritars savas zmogus.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 20:54)
... o ivaldomi jie per svelnuma ir glostyma, tuo paciu darant, kaip tau reikia, ir gaunant, ko tau reikia.
pritariu 100% bet to jiems zinoti nevalia

Papildyta:
Dar mintis apie palaikyma:
Jauciai, mano nuomone, stipresni uz zuveles, bet jiems labai reikia palaikymo. Zuvelems, kaip silpnesnems, taip pat be galo reikia palaikymo, taciau ju vaidmuo kaip aukos - kad gautu palaikyma, jos turi palaikyti jautuka, ir tik tuomet gaus atpilda is jaucio - jautis zuveles nesios ant ranku visa gyvenima

beje, del diskusiju: ne su vienu zmogus nesu tiek diskutavusi apie psichologija, santykius, zmones, bendravima, kiek su savo jauciu nr 2
vadinu ji mintyse savo asmeniniu psichoanalitiku, nes puikiai moka paaiskinti ne tik jauciu elgesi, bet ir padeda man issifruoti su savo loginiu mastymu mane pacia, bet kitus zmones. taip kad drasiai galiu sakyti, kad diskusijos su jauciais - vienos geriausiu 
Papildyta:
beje, jauciu puikioji savybe yra ta, kad jie moka mums graziai, aiskiai ir logiskai paaiskinti tai, ko mes, budamos tokios jausmingos, emocionalios ir "nezemiskos", kartais tiesiog nesuprantame, arba labai nesigiliname. ir tas liecia ne tik kokias nors situacijas, bet ir moka paaiskinti mums pacioms apie mus pacias

Papildyta:
beje, jauciu puikioji savybe yra ta, kad jie moka mums graziai, aiskiai ir logiskai paaiskinti tai, ko mes, budamos tokios jausmingos, emocionalios ir "nezemiskos", kartais tiesiog nesuprantame, arba labai nesigiliname. ir tas liecia ne tik kokias nors situacijas, bet ir moka paaiskinti mums pacioms apie mus pacias

mano nuomone, zuveles pernelyg daug gilinasi i viska. Vienai situacijai paaiskinti turi simtus budu, o jautis savo astriu tiksliu protu teigia vienintele aiskia logiska tiesa. Tikrai padeda zuvelems isplaukti is savo minciu labirintu, rasti tikriausia esme 
moka paaiskinti mums pacioms apie mus pacias
Tikrai moka, ir dar taip gerai jauciasi, kai aiskina, moko, mato, kad tai priimi, analizuoji, mokaisi

moka paaiskinti mums pacioms apie mus pacias

Tikrai moka, ir dar taip gerai jauciasi, kai aiskina, moko, mato, kad tai priimi, analizuoji, mokaisi

kas man dar jauciuose patinka, kad jiems +/- nupasakojus situacija, jie labai tiksliai i ja isijaucia ir duoda teisingas prognozes/komentarus, kazkaip kartais pagalvoju, kad jie moka skaityti zuvu susipainiojusias mintis 
Papildyta:
jie isvis svaigta beaiskindami
tiesiog turi igimta pedagogini issilavinima

Papildyta:
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 12, 20:27)
ir dar taip gerai jauciasi, kai aiskina, moko, mato, kad tai priimi, analizuoji, mokaisi 

jie isvis svaigta beaiskindami

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 22:35)
jie duoda teisingas prognozes/komentarus.. jie moka skaityti zuvu susipainiojusias mintis 

ir jie kiaurai permato kad ir nekalta mela

----------------------------------------------------------------------------------
siaip manyciau zuveles yra taikios.

QUOTE(Marokiete @ 2012 01 12, 20:51)
----------------------------------------------------------------------------------
Dabar ismokau valdyti kitaip, pamyniau nereikalingus principus.
kaip?
Papildyta:
vien tik del to, kad yra paranoikai

Papildyta:
Nezinau, gal Tigro metai nuleme - turiu kazkokio kovingumo, valdingumo, principingumo savyje, kurio iskart nesimato, o isryskeja palaipsniui.. Mano jautukas to siek tiek issigando, nes jis juk mano valdovas

ka jau kalbeti apie mane, as gimus gaidzio metais

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 22:59)
kaip?
Papildyta:
ir jiems melas, apgavystes, neistikimybes ir t.t. nuolat ir visur tik ir vaidenasi 
Papildyta:

Jiems to neaiskinant. Pagiri, paglostai - o darai taip, kaip tau reikia

neistikimybes tema jiems labai jautri, manau. Paranoja gali sukelti svetimas zvilgnis, zodis.. Pavydus jie, nors ne is karto tai parodo. Sakyciau ir istikimi.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 23:01)
Papildyta:
vadovavimas jauciaims kaip didziausia nepagarba
ir ju autoriteto menkinimas...
...nepagarba cia isvis ne prie ko
vadovavimas jauciaims kaip didziausia nepagarba

...nepagarba cia isvis ne prie ko

kitokia nuomone arba bandymas jiems pavadovauti - tikrai kaip autoriteto menkinimas suvokiamas

Cia vis dar diskutuotina tema pas mus - gal kada pavyks susvelninti jo nuomone sia tema

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 23:25)
visada turi biska zinoti: kur, kaip, su kuo, kodel ir kelinta
ebt man kazkaip netrukdo, nesunku pasakyti. tik nervuoja, kaip bando neva ant zodziu pagauti, nors pagrindo nera 

o, tikrai, ir pas mus taip. Man tai taip pat netrukdo.
Siek tiek (bet tik siek tiek) nepatinka kitas dalykas - nelabai nori daznai isleist viena kur nors - nes mato daug gresmiu...
bet vis tik gerieciai jautukai

Is tikruju sunkiai betikejau zodiakiniais zmoniu grupavimais, bet kuo daugiau knisiesi, tuo daugiau tiesos randi.
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 12, 21:51)
zinojimas tam tikru zmogaus savybiu ir mokejimas naudotis tuo zinojimu - tikras menas Tuomet tikrai visas pasauli bus paklotas po kojomis

Suprantu ir pritariu - čia kaip tam tikras asmenybės išbandymas, augimas ir mokėjimas prisitaikyti. (Klausimas : ar jie bando tai daryti?

Su vienu jaučiu buvo tokia situacija, kad daug bendravom ir įvairiomis temomis (bet tik išreikšdavau nuomonę ir vis kažka netinka, negerai, aš tokia kitokia

O su kitu jaučiu atvirai apsipykom. Jis pasakė apie mane kažką tookio, o aš ką apie jį galvoju gražia forma - išmetė iš kontaktų "Skype". Praėjo kelios savaites ir gerinasi dabar. Man keista, nes tikėjausi, kad po to pokalbio daugiau nebebendrausim

Ir dar visai į temą klausima dėl žuvų

Aš galvoju, kad tos problemos iškyla, nes aš esu pratusi po paskutinių santykių, jog man rodytų dėmesį, "šokinėti aplinkui", stengtųsi įtikti ir prisitaikyti - o čia priešingai

(Aš čia šiek tiek ne į temą, nes ne žuvis esu (dvynė), bet pasirodė aktuali diskusija

*Elgunai, matos, neberūpi jautukas visaii