Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 00:11
QUOTE(Victorious @ 2011 12 30, 23:57)

ka paisaliojai? turbut mane sveikinai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 17:19)
ka  paisaliojai? turbut mane sveikinai? biggrin.gif

Net atsidusau karsta.gif biggrin.gif
Pamačiau, kad ne ten parašiau apie savo dvyniškus santykius su jaučiu gun_rifle.gif (perkėliau į vyrų jaučių temą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 20:04
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 18, 22:58)
na va, pasibaige musu santykiai su jauciu. per daug abu uzsispyre smile.gif

O tu ji myli ?
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 01 02, 05:40)
O tu ji myli ?

man jo reikia
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 18, 22:03)
kokie ryskiausi skirtumai?

Mano suprastas didziausias skirtumas tas - kad jautis gana kategoriskas, o zuvys megsta variacijas.. Jautis praktiskas, labiau materialistas, zuveles - svajokles ir fantazuotojos.. Kartais sie skirtumai papildo vieni kitus, o kartais veda link vienas kito nesupratimo g.gif

Man atrodo jauciai noretu, kad jiems visa laika butu pritariama, nesvarbu teisus jie, ar ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 10 sausio 2012 - 21:26
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 10, 21:24)

Man atrodo jauciai noretu, kad jiems visa laika butu pritariama, nesvarbu teisus jie, ar ne.

tikrai taip drinks_cheers.gif kartais ir patys supranta, akd situacija absurdiska, bet vis tiek JIS teisus bash.gif
Papildyta:
kadangi turiu patirties su 2 jauciais, kurie atsirado vienas po kito, tai is patirties galiu pasakyti, kad kadangi su 1 vis bandziau irodineti savo tiesas, principus ir t.t. - rezultatas - issiskyrem, su 2 nusprendziau imtis visiskai priesingos taktikos - pagyriu, pritariu, koks jis nerealiai protingas, gabus ir nuostabus, palaikau jo issakytas "tiesas" - na ir ka, rezultatas toks, kad pasauli gatavas pakloti po kojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 10, 22:38)
tikrai taip drinks_cheers.gif  kartais ir patys supranta, akd situacija absurdiska, bet vis tiek JIS teisus bash.gif
Papildyta:
kadangi turiu patirties su 2 jauciais, kurie atsirado vienas po kito, tai is patirties galiu pasakyti, kad kadangi su 1 vis bandziau irodineti savo tiesas, principus ir t.t. - rezultatas - issiskyrem, su 2 nusprendziau imtis visiskai priesingos taktikos -  pagyriu, pritariu, koks jis nerealiai protingas, gabus ir nuostabus, palaikau jo issakytas "tiesas" - na ir ka, rezultatas toks, kad pasauli gatavas pakloti po kojom smile.gif

silpnavaliai:)
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 10, 23:38)
silpnavaliai:)

tiesiog su silpnu EGO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 10, 23:38)
kadangi turiu patirties su 2 jauciais, kurie atsirado vienas po kito, tai is patirties galiu pasakyti, kad kadangi su 1 vis bandziau irodineti savo tiesas, principus ir t.t. - rezultatas - issiskyrem, su 2 nusprendziau imtis visiskai priesingos taktikos -  pagyriu, pritariu, koks jis nerealiai protingas, gabus ir nuostabus, palaikau jo issakytas "tiesas" - na ir ka, rezultatas toks, kad pasauli gatavas pakloti po kojom smile.gif

Che biggrin.gif
Bet kaip nuoboodu turėti būti... Tiek vienai, tiek kitaip pusei unsure.gif
Man tai patinka diskutuot, dalintis mintimis, net tokia savotiška opozicija kartais dėl įdomumo biggrin.gif

Aš irgi įrodinėjau savo tiesas ir principus - tas pats ir rezultatas lotuliukas.gif Jeigu būčiau su viskuo sutikus, tai senai užspausta ir virves suvytos lotuliukas.gif
Aš neįsivaizduojus savęs nuolankiai sutinkančios su viskuo pasakytu ir nuolat giriančios ir pataikaujančios bei nutylinčios mastau.gif Turi vykti gyvas įdomus įvairiapusiškas nuoširdus bendravimas ir gerą žodį man nėra sunku pasakyti, bet tai ne nuolatinis lindimas į sėdimąją unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2012 - 17:34
QUOTE(Victorious @ 2012 01 12, 17:13)
Turi vykti gyvas įdomus įvairiapusiškas nuoširdus bendravimas ir gerą žodį man nėra sunku pasakyti, bet tai ne nuolatinis lindimas į sėdimąją unsure.gif

tuomet jautis ne tau, o tu ne jauciams biggrin.gif jiems reikia palaikymo, o ne akiu draskymo ir nuolatines kovos su savo nuomones pirsimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 12 sausio 2012 - 18:35
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 20:35)
tuomet jautis ne tau, o tu ne jauciams biggrin.gif  jiems reikia palaikymo, o ne akiu draskymo ir nuolatines kovos su savo nuomones pirsimu biggrin.gif

Man tas antras sakinys irgi netinka biggrin.gif Pačiai irgi reikia palaikymo ir kitiems mėgstu jį suteikti, bet, sakyčiau, protingai ir pamatuotai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2012 - 18:49