QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 17:19)
ka paisaliojai? turbut mane sveikinai? 

Net atsidusau

Pamačiau, kad ne ten parašiau apie savo dvyniškus santykius su jaučiu

QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 18, 22:58)
O tu ji myli ?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 18, 22:03)
kokie ryskiausi skirtumai?
Mano suprastas didziausias skirtumas tas - kad jautis gana kategoriskas, o zuvys megsta variacijas.. Jautis praktiskas, labiau materialistas, zuveles - svajokles ir fantazuotojos.. Kartais sie skirtumai papildo vieni kitus, o kartais veda link vienas kito nesupratimo

Man atrodo jauciai noretu, kad jiems visa laika butu pritariama, nesvarbu teisus jie, ar ne.
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 10, 21:24)
Man atrodo jauciai noretu, kad jiems visa laika butu pritariama, nesvarbu teisus jie, ar ne.
tikrai taip

Papildyta:
kadangi turiu patirties su 2 jauciais, kurie atsirado vienas po kito, tai is patirties galiu pasakyti, kad kadangi su 1 vis bandziau irodineti savo tiesas, principus ir t.t. - rezultatas - issiskyrem, su 2 nusprendziau imtis visiskai priesingos taktikos - pagyriu, pritariu, koks jis nerealiai protingas, gabus ir nuostabus, palaikau jo issakytas "tiesas" - na ir ka, rezultatas toks, kad pasauli gatavas pakloti po kojom

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 10, 22:38)
tikrai taip
kartais ir patys supranta, akd situacija absurdiska, bet vis tiek JIS teisus 
Papildyta:
kadangi turiu patirties su 2 jauciais, kurie atsirado vienas po kito, tai is patirties galiu pasakyti, kad kadangi su 1 vis bandziau irodineti savo tiesas, principus ir t.t. - rezultatas - issiskyrem, su 2 nusprendziau imtis visiskai priesingos taktikos - pagyriu, pritariu, koks jis nerealiai protingas, gabus ir nuostabus, palaikau jo issakytas "tiesas" - na ir ka, rezultatas toks, kad pasauli gatavas pakloti po kojom

Papildyta:

silpnavaliai:)
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 10, 23:38)

Che

Bet kaip nuoboodu turėti būti... Tiek vienai, tiek kitaip pusei

Man tai patinka diskutuot, dalintis mintimis, net tokia savotiška opozicija kartais dėl įdomumo

Aš irgi įrodinėjau savo tiesas ir principus - tas pats ir rezultatas

Aš neįsivaizduojus savęs nuolankiai sutinkančios su viskuo pasakytu ir nuolat giriančios ir pataikaujančios bei nutylinčios

QUOTE(Victorious @ 2012 01 12, 17:13)
Turi vykti gyvas įdomus įvairiapusiškas nuoširdus bendravimas ir gerą žodį man nėra sunku pasakyti, bet tai ne nuolatinis lindimas į sėdimąją 

tuomet jautis ne tau, o tu ne jauciams

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 20:35)
tuomet jautis ne tau, o tu ne jauciams
jiems reikia palaikymo, o ne akiu draskymo ir nuolatines kovos su savo nuomones pirsimu 

Man tas antras sakinys irgi netinka