Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

4u.gif sveikutes. Man gydytojas pasiule pabandyti pagerti LEPICOL,ir tikrai jis padeda,be jokiu skausmu pradejau eiti i WC su kiekviena diena,nors apie ji neraso ar galima vartoti nestuke.gif?vaistineje kaip pirkau tai sako,kad nestuke.gif negalima g.gif ??
Atsakyti
Aš po pirmo nėštumo irgi įsigyjau šitą "gėrį", bet jokių nepatogumų jis man nekėlė. O dabar, kad surietė doh.gif Atsirado keli nauji mazgeliai ir labai skausmingi. Tai jau guliu antra diena, iš lovos tik iki tuliko. Nusipirkau tepalo, bet nepadeda verysad.gif Ryt pirmadienis, rausiu į polikliniką, tikiuos neoperuos blink.gif Nu bet bjaurus skausmelis nesakykit.

Kažkurią operavo, gal galit papaskot kaip ten ta operacija vyksta? Nuskausmina?Ar labai nemaloni procedūra? Kiek laiko po to gyja?
Xux , nors tikiuos gal su žvakutėm ir tepaliukais dar išsiversiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2007 09 02, 12:36)
Aš po pirmo nėštumo irgi įsigyjau šitą "gėrį", bet jokių nepatogumų jis man nekėlė. O dabar, kad surietė doh.gif Atsirado keli nauji mazgeliai ir labai skausmingi. Tai jau guliu antra diena, iš lovos tik iki tuliko. Nusipirkau tepalo, bet nepadeda verysad.gif Ryt pirmadienis, rausiu į polikliniką, tikiuos neoperuos blink.gif Nu bet bjaurus skausmelis nesakykit.

Kažkurią operavo,  gal galit papaskot kaip ten ta operacija vyksta? Nuskausmina?Ar labai nemaloni procedūra? Kiek laiko po to gyja?
Xux , nors tikiuos gal su žvakutėm ir tepaliukais dar išsiversiu  verysad.gif

sita "gėrį" tai kas cia?cia apie "lepicol" g.gif ?
Atsakyti
Apie hemarojų blink.gif
Atsakyti
Šiaip tai Lepicol reklamuoja visi mamų žurnalai, tai gal ir galima. nors aš kai nuėjau į vaitinę ir paprašiau ko nors nuo užkietėjimo neštumo metu, tai lepicol nepasiūlė, nors jo dėžutė šalia pardavėjos stovėjo...
man tai taip pat nuo pirmo neštumo liko. Šiaip taip pat didelių problemų neturėjau, niekad neskaudėjo. O va dabar kai su viduriais visai probelmatiška pasidarė, su tokiu skausmu einu ir ne kasdien žinoma, tai kuo toliau tuo sunkiau...
O šiandien tai kaip plūstelėjo kraujas tai iš viso nebežinau ką daryti, ko griebtis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2007 09 02, 12:36)

Kažkurią operavo,  gal galit papaskot kaip ten ta operacija vyksta? Nuskausmina?Ar labai nemaloni procedūra? Kiek laiko po to gyja?
Xux , nors tikiuos gal su žvakutėm ir tepaliukais dar išsiversiu  verysad.gif

Siaip mano mamai operavo. Padare bendra narkoze, tai nieko nesijaute... tik po operacijos kazkiek laiko buvo sunkoka vaikscioti ir tiek
Atsakyti
Sveikos nelaimes drauges 4u.gif
Va as irgi jau savaite kankinuosi su pirma karta gyvenime tokia didele problema (anksciau turejau hemoroju, bet del uzkietejusiu viduriu ir po operacijos, bet mazgeliai buvo vidiniai), o dabar toksai nemenkas (na gal tik man taip atrodo - kokiu puses centimetro skersmens) atsirado isoreje. Visa laime, kad nekraujuoja, bet malonumas menkas - visos cia mane suprasit. Tai tepu proctoglywenol'io tepalu ir naudoju zvakutes (del zvakuciu emiau abejoti, nes mazgelis isoreje). Jauciu teks lekti i vaistine gamintis vaistinio tepaliuko, kurio receptas cia pateiktas, paprasyti azuolo zieves nuoviro ir dar uzsisaldyti medetku arbatos.
Atsakyti
Degora, man buvo vien mazgeliai išorėje, nei kraujavo, nei skaudėjo, nieko, tai man tas tepalas nelabai ką padėjo, o va vien nuo žvakučių viskas praėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 09 20, 12:55)
Degora, man buvo vien mazgeliai išorėje, nei kraujavo, nei skaudėjo, nieko, tai man tas tepalas nelabai ką padėjo, o va vien nuo žvakučių viskas praėjo  ax.gif

Nu tada reiks ir man jas panaudoti blink.gif - dabar man viskas kaip kad skestanciajam siaudas. O kazkieno patarimas del azuolo zieves nuovito thumbup.gif ir tikrai veikia, tik as ji sumaisau su ramuneliu nuoviru ir darau apsiplovimus - skausmas ir niezulys garantuotai nuimamas bent kelioms valandoms, o ir mazgelis (bijau prisikalbeti, bet...) atrodo mazeja.
Atsakyti
QUOTE(degora @ 2007 09 21, 12:34)
Nu tada reiks ir man jas panaudoti  blink.gif  - dabar man viskas kaip kad skestanciajam siaudas. O kazkieno patarimas del azuolo zieves nuovito  thumbup.gif  ir tikrai veikia, tik as ji sumaisau su ramuneliu nuoviru ir darau apsiplovimus - skausmas ir niezulys garantuotai nuimamas bent kelioms valandoms, o ir mazgelis (bijau prisikalbeti, bet...) atrodo mazeja.

čia man vaistininkė patarė su ąžuolo žievės nuoviru plaut, man ir padėjo thumbup.gif
šaunu, kad sveiksti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2007 09 14, 13:53)
Siaip mano mamai operavo. Padare bendra narkoze, tai nieko nesijaute... tik po operacijos kazkiek laiko buvo sunkoka vaikscioti ir tiek

kaip ir po gimdymo tongue.gif

QUOTE(Amry @ 2007 09 20, 11:55)
Degora, man buvo vien mazgeliai išorėje, nei kraujavo, nei skaudėjo, nieko, tai man tas tepalas nelabai ką padėjo, o va vien nuo žvakučių viskas praėjo  ax.gif

va ir man tas pats - tik išorėje, bet atsirado nėštumo pabaigoj ir po gimdymo padidėjo verysad.gif kokios žvakutės geros?

QUOTE(Amry @ 2007 09 21, 12:01)
čia man vaistininkė patarė su ąžuolo žievės nuoviru plaut, man ir padėjo  thumbup.gif
šaunu, kad sveiksti  thumbup.gif  4u.gif

o tos žievės vaistinėj yra pirkti? ar kokį ąžuolą nuskust tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 09 21, 14:11)
va ir man tas pats - tik išorėje, bet atsirado nėštumo pabaigoj ir po gimdymo padidėjo  verysad.gif kokios žvakutės geros?
o tos žievės vaistinėj yra pirkti? ar kokį ąžuolą nuskust  tongue.gif ?

Aš naudojau "hemorol", man padėjo mirksiukas.gif kartu tepiau ir kremu "procto-glyvenol"...
O ąžuolo žievės yra vaistinėj pirkt, iki 3Lt kainuoja mirksiukas.gif

pastebėjau, kad pirmas vaikas jau nebe pakeliui, o 4ios dienos kaip atėjęs ax.gif wub.gif Sveikinu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 21 rugsėjo 2007 - 13:29