Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 12:11)
[CODE]
Nezinau nieko apie ANUSOL schmoll.gif
O as UK, netoli Londono biggrin.gif

Papildyta:
Parduodamas kiekvienoj vaistinej be recepto, tokia melyna tutele
Atsakyti
o man Hemoral vaistinėj nepardavė, pasakė vaistininkė, kad gali paskatinti gimdos susitraukimus. bet tas džiaugsmas kažkaip praėjo savaime be vaistų... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Man irgi hemorojus dar nuo pirmo vaiko , o dabar laukiuosi antrojo. Jau penki metai, kai buvau pas hirurga israse tepaliuka ir zvakuciu. Naudojau, bet taip ir neisgidau, man nieko neskauda ir nekraujoju. Daktaras sake, kad jeigu nepraeis reikes operuoti, bet kol kas diskomforto jokio nejauciu, tai neskubu su operacija
Atsakyti
QUOTE(Julla @ 2007 06 22, 13:28)
Sveikutes biggrin.gif
Man irgi hemorojus dar nuo pirmo vaiko , o dabar laukiuosi antrojo. Jau penki metai, kai buvau pas hirurga israse tepaliuka ir zvakuciu. Naudojau, bet taip ir neisgidau, man nieko neskauda ir nekraujoju. Daktaras sake, kad jeigu nepraeis reikes operuoti, bet kol kas diskomforto jokio nejauciu, tai neskubu su operacija

vat aš kažkur čia (gal kitoj temoj) skaičiau, kad po operacijos nežmoniški skausmai būna... doh.gif Aš ir jau taip susitaikiau, akd kol man tie gūzeliai nemaišo, lai būna.. g.gif
Atsakyti
sveikutes dar galiu patarti, labai padeda susisaldyti medetku arbata gabaliukuose ir kas vakara ar kai jauciat guzeli ikiskit puse to leduko istraukit ir vel ikiskit kad nenusaldytumete isanges odeles , labai padeda nes nuima guziukus, ir skausma.taip pat gerkite po sauksta kasdien alyvuogiu aliejaus jis padeda nuo viduriu kietejimo nereikia nei slyvu jokiu.
Atsakyti
schmoll.gif gaila.bet isbandziau tikrai labai daug vaistu ,bet niekas nebepadeda g.gif
Atsakyti
ar yra nestukiu,kuriom nestumo metu pasireiske hemorojus? ka darete? kaip gydytis?
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2007 08 06, 18:54)
ar yra nestukiu,kuriom nestumo metu pasireiske hemorojus? ka darete? kaip gydytis?

sveikute 4u.gif
toks yra tepaliukas lidoposterin ax.gif
ir stenkis, kad viduriukai butu laisvesni isgerk kokiu slyvu sulciu, nestenek smarkiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irise: 06 rugpjūčio 2007 - 17:07
man gydytoja dar ir žvakučių buvo išrašius ir tepaliuką.Gerai dar vyšnevskis,bet jo galima gauti tik iš rusijos kas parveža,bet l.gerai padeda ir skausmą nuima thumbup.gif
Atsakyti
atsirado ir pas mane i nestumo pabaiga unsure.gif zvakutes naudojau, sumazejo, ne toks skausmingas, bet vis tiek yra, turetu po nestumo praeiti unsure.gif su viduriukais vargstu irgi visa nestuma unsure.gif
Atsakyti
Jurgiukste,tik po gimdymo neužlaikyk ,stenkis išsituštinti,nes po gimdymo kaip tik gali pasireikšti ir tada tikrai bus skausmingiau.Tik neišsigąsk,man gydytoja tą patį sakė,bet nieko baisaus nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julla @ 2007 06 22, 13:28)
Sveikutes biggrin.gif

man irgi tokia pati situacija po pirmo nestumo kaip atsirado tai iki siol as jis turiu. naudoju krema su zvakutem, atrodo padeda, bet pokazkiek laiko atsinaujina. dabar laukiuosi antro, net nezinau ka reikes daryti jeigu paumes verysad.gif
Atsakyti