Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Jolete @ 2009 12 05, 13:28)
Nepadėjo nei tepalai, nei žvakutės, gavau zuikio taukų per porą dienų akyse prašviesėjo.

As turiu zuikio tauku, jei nepades nieks,reiks imtis ju.

Siandien teko eit i WC... labai bijojau, bet siaip normaliai viskas buvo, jokio kraujo g.gif tik uzperstejo siek tiek. Dabar lyg geriau jau unsure.gif labai jau as cia asmeniskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 05, 16:43)
As turiu zuikio tauku, jei nepades nieks,reiks imtis ju.

[

Tai iš karto sakyčiau ir naudok zuikio taukus, daug geriau nei tepalai ar žvakutės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, is savo patirties pasakysiu, kad labai gerai gydo Ricinu aliejus. tik reikia nepatinget dazniau juo "pasitepliot". ir jei imanoma "giliau". tikrai liuks!!! thumbup.gif
Atsakyti
deja nuliudinsiu po gimdymo hemarojus nepraeina savaime,ji reikia isoperuota nes po to pastoviai kartojasi ir skauda,taip buvo mano pazystamai schmoll.gif
Papildyta:
deja nuliudinsiu po gimdymo hemarojus nepraeina savaime,ji reikia isoperuota nes po to pastoviai kartojasi ir skauda,taip buvo mano pazystamai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ledi. @ 2006 04 04, 20:10)
Sveikos, mamytes. Man jau 34 savaites. Atsirado hemorojus. Simptomai is pradziu buvo tokie: viduriu putimas, viduriu uzkietejimas, tustinantis pasirodydavo kraujas. O dabar dar blogiau, pasirode hemorojiniai mazgeliai isoreje.
Noreciau kad pasidalintumete patirtimi, gal kam nors taip pat buvo, ka darete ir ar po nestumo hemorojus isnyks?

deja nuliudinsiu,po nestumo savaime jis nepraeis,reikes issioperuoti,o jei nesirysi operacijai,tai bus pastovus skausmai,taip buvo mano pazystamai.
Atsakyti
Kad ir kaip bebūtų lūdna, bet ir aš įsipaišau į kenčiančių nuo šios bėdos būrį doh.gif Prieš pora svaičių pastebėjau pora mazgelių.. ir retkarčiais pasirodo kraujo.. bet nieko neskauda..Kol dar supratau, kas čia per liga... blush2.gif O atsirado man šis gėris po gimdymo, praėjus maždaug 1,5 mėn.. tai dbr kol dar visai viskas šviežia, sakau gal pavyks su kokiom tai žvakutėm išsigydyti ar zuikio taukais, kaip kažkas rekomendavo.. Man ir taip fobija ligoninėms ir gydytojams.. dar kažkam savo nuoga "uodega" rodyti ir leisti čiupinėt nepribrendau blink.gif Labai viliuosi, kad operacija nėra vienintelė išeitis 4u.gif
Atsakyti
Labai skauda hemoroju, nusipirkau Mastu S tepaliuka, ar padėjo kurei? per kiek laiko?
Atsakyti
Gal dar psterisan pabandyt tepaliuka schmoll.gif Nebežinau jau ko griebtis, ar dar palaukt gal Mastu tepaliukas padės unsure.gif
Atsakyti
Merginos, buvau rašiusi, kad man po nėštumo ne tik nepraėjo, bet išaugo iki 4 stadijos ir reikėjo operuoti. Nieko daugiau nebeliko... Vienoms praeina, kitoms ne. Jei po gimdymo pusmetį-metus nepraeis, tai geriau mauti pas daktarus, nes anksyvoj stadijoj galima ir be skalpelio pagydyti.

beje, man jokie vaistai nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi: 11 sausio 2010 - 12:34
QUOTE(Robi @ 2010 01 11, 11:27)
Merginos, buvau rašiusi, kad man po nėštumo ne tik nepraėjo, bet išaugo iki 4 stadijos ir reikėjo operuoti.  Nieko daugiau nebeliko... Vienoms praeina, kitoms ne. Jei po gimdymo pusmetį-metus nepraeis, tai geriau mauti pas daktarus, nes anksyvoj stadijoj galima ir be skalpelio pagydyti.

kol buvo tik mazgeliai dar gyvent galmėjo, o dabar tas skausmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 01 11, 13:33)
kol buvo tik mazgeliai dar gyvent galmėjo, o dabar tas skausmas  unsure.gif

Kaip aš viską suprantu. D koks skausmas, labai gerai prisimenu. Aš jau mazgelius turiu daugiau nei metai. Kol kas neskauda tai ir gyvenu. Jei pradeda perštėti kišu Mastu S žvakutę.... unsure.gif bet nepakeliamų skausmų nėra...Tik kai neščia buvau, kai jie tik atsirado, tai maniau, kad išprotėsiu.... verysad.gif
O operuotis dar nesinori...mažu dar leliuką kokį raitysim, tai vėl paskui viskas iš naujo...
Atsakyti
nusipirkau Posterisan tepaliuka, gal jis greičiau suveiks, bent jau skausma nuimtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 01 11, 17:04)
nusipirkau Posterisan tepaliuka, gal jis greičiau suveiks, bent jau skausma nuimtų  unsure.gif

Aš jau anksčiau rašiau, kad man dar labai padėjp LIOTON TEPALAS. tas kur venoms sutraukti. Tai skausmas nuo jo tik liovėsi, o taip nei sėdėti, nei miegoti, nei gulėti - tik verkiau ir verkiau.... panašiai tiek savaičių buvo kiek jums...kai buv tas gėris. Ir svarbiausia, kad vėl neužkietėtų viduriukai. mirksiukas.gif Tai slyvos, abrikosai - viskas tas ėjo į trąsą wub.gif
Atsakyti