Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(tanitausa @ 2007 01 25, 02:28)
o kas paskatina hemorojaus atsiradima? ar yra kazkokios priemones jo ishvengti?

daznas viduriu uzkietejimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liseklis @ 2007 01 25, 18:17)
Man hemorojus islindo gal kokia 30-35 sav.
O kas daresi po gymdymo tai net graudu prisimint, guzas buvo kiausinio dudzio o skausmas neapsakomas doh.gif
Dabar vel laukiosi turiu pora uzsilikusiu mazu mazgeliu verysad.gif
Labai bijau kad laukia vel tas pats
fear.gif

as irgi su siaubu laukiu, kas po gimdymo bus fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Parasysiu labai gero vaistinese gaminamo tepaliuko recepta, kad nebekiltu klausimu. Ji gavau is gydytojo.
Sudetis:
zinci oxydi 12.5
anaesthesini 3.0
natri hydracarb. 10.0
lanolini anh. 88.0
aq.destill. 37 ml
vaselini 125.0
Gydykites i sveikata!
Atsakyti
SVEIKOS MERGUZELES.
Girdejau daug is savo draugiu apie hemoroju.Net nezinojau kad jis gali jau atsirasti nestumo metu.

Visa ta laika daug svarsciau ar gymgyti paciai ,ar cezari daryti. Viena is priezasciu -buvo baime hemorojaus atsyradimo .Tipo stumimo metu daug sansu kad jis islys. schmoll.gif
O dabar dar pasiskaiciau ,kad ir nestumo metu buna,ta jau visai prigazdinot. blink.gif Man dabas 37 sav. -kol kas nieko nejauciu. Bet gymdyti dar labiau bijau. blush2.gif
Drauge po gimdymo operavosi ta prakeikta hemoroju.
Del viduriu uzketejimo -tai buvo pries nestuma.O dabar tai atvirksciai laisvi viduriai ir po keleta kartu i diana kalstau g.gif
Atsakyti
Nei nestumas, nei gimdymas, nera tiesioginiai hemorojaus sukelejai. Svarbiausia cia- mityba. O gimdymo metu- teisingas stumimas. Bijoti tikrai nereikia. Vaikai- gyvenimo dziaugsmas!
Atsakyti
man jau 27saw turiu hemoroju kraujo nera bet skauda buwau pas hirurga israse wajstukus atrodo padejo bet ar ilgam ginekologe pasake kad galima operuoti bijau kad napakienktu wajkialiuj nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
net nustebau, kiek temu daug yra apie sia liga forumiuke...
Man bedele tik tokia kol kas - mazgeliai ir uzkieteje viduriai..
Tai vaistinen vakar issiziojus begau. Dave vaistininke tepala procto-glyvenol (nestukem nuo 3io nestumo men galima vartot parasyta) ir patare pasidaryt nuovira is azuolu zieves arbatos ir praplaut ten. Zinokit arbatele tikrai sutraukia tuos mazgelius, jauciasi rolleyes.gif ir sn jau ziuriu mazgeliai mazeja, gal gi tfu tfu paciai pavyks issigydyt g.gif skaiciau vaistu lapely, kad jei per sav nepraeis, eit pas gydytoja.. Tai ir eisiu, a kas daryt lieka... Vilniuj zinau Zemaites g 21 yra klinika, ten dirba moteris gydytoja... Nepamenu kurioj temelej skaiciau, viena forumiete pasakojo, kad lankesi, labai geri atsiliepimai apie ta gyd ir kad kainavapziura, tyrimai 240 LT... Jei kam reikia - telefoniukas klinikos 8-52 335964 (gyd. koloproktologė Antonina Rusteikiene)... Varna as, kad internetinio psl adreso neuzsirasiau doh.gif bet manau per google galima rast.. Beje, rase, kad si gyd dar dirba Antakalnio poliklinikoj...
O kam del viduriu beda, tai vienos forumietes (nepamenu nick, sorry blush2.gif )receptukas labai geras yra :
400g dziovintu slyvu
200g dziovintu datuliu
200g dziovintu abrikosu
200g figu
200g medaus
vaisius malti mesmale ir gerai ismaisyti su medum. Viska i stiklaini suverst ir pires miega kasdien po valgomaji sauksta suvalgyt. Naudoti kas tris men (cia kaip suprataau, kad baigus viena stiklaini, kita gamintis tik po 3 men galima).
As vakar pasidariau, tik b figu (neradau parduotuvej), bet zinokit efektas thumbup.gif
Jau snd lakstau kaip zmogus i tualeta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 03 gegužės 2007 - 10:37
Labutis
Man hemorojus prasidėjo praeitą savaitę, viduriai nebuvo užkietėję, bet vis tiek mazgelis skausmingas iškilo... Po 4 dienų jis pratrūko, nemažai kraujo nutekėjo... Dabar jau beliko mažas šašiukas, net nežinau, ar dėl to kreiptis į gydytoją...
Atsakyti
Man taip pat atsirado hemorojaus požymiai: pradžioj pradėjo niežėti, po to atsirado toks skausmas lyg būtų nubrozdinta, o dabar išlindo mažas mazgelis. Čia perskaičiau, kad reikia pasidaryti ąžuolo žievės voneles. Ryt būtinai pabandysiu, nes labai nenoriu dabar vartoti jojių tepalų, o ypatingai eiti pas gydytoją. Tikiuosi, kad padės ax.gif
Atsakyti
Aš galų gale išsigydžiau thumbup.gif
O padėjo man žvakutės "hemorol", jos yra ir žolelių, bet padeda thumbup.gif
Ir nebrangios tikrai (aš mokėjau 6,60 Lt kažkur..)
Atsakyti
SVEIKOS MERGUZELES.
Girdejau daug is savo draugiu apie hemoroju.Net nezinojau kad jis gali jau atsirasti nestumo metu.

Visa ta laika daug svarsciau ar gymgyti paciai ,ar cezari daryti. Viena is priezasciu -buvo baime hemorojaus atsyradimo .Tipo stumimo metu daug sansu kad jis islys. 
O dabar dar pasiskaiciau ,kad ir nestumo metu buna,ta jau visai prigazdinot.  Man dabas 37 sav. -kol kas nieko nejauciu. Bet gymdyti dar labiau bijau. 
Drauge po gimdymo operavosi ta prakeikta hemoroju.

[CODE]
*****, as irgi taip bijau gimdyti cry.gif tiksliau bijau to stumimo del to prakeikto hemorojaus bijau.gif bijau, kad del sios baimes bijosiu stumti ir nepagimdysiu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 11, 19:46)
[CODE]
*****, as irgi taip bijau gimdyti cry.gif tiksliau bijau to stumimo del to prakeikto hemorojaus bijau.gif  bijau, kad del sios baimes bijosiu stumti ir nepagimdysiu scare.gif

Aš dar trigubai bijau, nes va tik baigiau kovot su šia bėda... O skaičiau, kad kas pireš gimdymą jį turėję, tai gimdymo metu ar esant nestuke.gif tas "gėris" su dviguba jėga grįžta... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš dar trigubai bijau, nes va tik baigiau kovot su šia bėda... O skaičiau, kad kas pireš gimdymą jį turėję, tai gimdymo metu ar esant  tas "gėris" su dviguba jėga grįžta... 

[CODE]
eik sau, nebegasdink, as irgi turejau pries nescia net budama ohmy.gif *****, gal gi negris ta dviguba jega g.gif ? nelabai noretusi prie visu pogimdyviniu malonumu dar ir sita tureti doh.gif gal galima kaip nors to isvengti? g.gif
Atsakyti