Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(krevete6 @ 2007 06 12, 11:37)
[CODE]
eik sau, nebegasdink, as irgi turejau pries nescia net budama ohmy.gif  *****, gal gi negris ta dviguba jega g.gif ? nelabai noretusi prie visu pogimdyviniu malonumu dar ir sita tureti doh.gif  gal galima kaip nors to isvengti? g.gif

Nu aš skaičiau, kad tipo skausmingesnis, sunkesne forma atsikartoja... g.gif
Tai gal jei nėštumo metu netasiranda, po to tik neteisingai stumiant gali jis atsirast... g.gif
Aš kažką skaičiau, kad dažniausiai gimdymo metu atsiranda neteisingai stanginantis (nežinau, ar teisingai parašiau, gal kaip kitaip vadinas)... g.gif
A kad jau išvengt, tai pastoviai jau reik keist gyvenimo būdą, žiūrėt maistą, judėt ir t.t...
Atsakyti
Nu aš skaičiau, kad tipo skausmingesnis, sunkesne forma atsikartoja... 
Tai gal jei nėštumo metu netasiranda, po to tik neteisingai stumiant gali jis atsirast... 
Aš kažką skaičiau, kad dažniausiai gimdymo metu atsiranda neteisingai stanginantis (nežinau, ar teisingai parašiau, gal kaip kitaip vadinas)... 
A kad jau išvengt, tai pastoviai jau reik keist gyvenimo būdą, žiūrėt maistą, judėt ir t.t...

[CODE]
O kaip ismokti gerai stangintis? g.gif
Parasei berods teisingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 12, 11:52)
[CODE]
O kaip ismokti gerai stangintis? g.gif
Parasei berods teisingai thumbup.gif

Vat šitą ir aš norėčiau sužinot... g.gif
gal kokiuose kursuose nėščiosioms moko... g.gif logiškai mąstant, tai turėtų mokyt.. g.gif
Atsakyti
Vat šitą ir aš norėčiau sužinot... 
gal kokiuose kursuose nėščiosioms moko...  logiškai mąstant, tai turėtų mokyt..

[CODE]
as kaip tik pradejau kursus lankyti tongue.gif tik as uzsieni esu, paziuresim ar ka nors apie tai sakys g.gif gal reiks savo akuseres paklausti g.gif Nesinoretu su vaiku dar ka nors isgimdyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu va, kaip gerai kad suradau sia tema. As hemoroju pirma karta apturejau kai mano suneliui buvo 1.5m Skausmingas be galo buvo.. Nors neturejau problemu su uzkietejusiais viduriais. Bet kadangi vaikas buvo maziuliukas, gi nesiodavausi ji ant ranku .Tai ir buvo pagrindine priezastis hemorojaus atsiradimui. Kai issigydziau, po keliu metu vel 'uodegyte' islindo.. Butent panesiojus sunkumu. Taigi, zinau, kad kelti unkiai negaliu, nes...
Dabar laukiuosi antro leliuko, problemike atsirado apie 20 sav. Si karta neskausminga, gydytojas prirase tepaliuko, bet nieko jis man nepadeda.. tie mazgeliai taip ir yra. Galvoju kad reiks uzsiimti ligos demaskavimu po gimdymo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 12:02)
[CODE]
as kaip tik pradejau kursus lankyti  tongue.gif  tik as uzsieni esu, paziuresim ar ka nors apie tai sakys g.gif  gal reiks savo akuseres paklausti g.gif  Nesinoretu su vaiku dar ka nors isgimdyti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai ne tas, kad išgimdyt ką nors, bet aš įsivaizuoju, kaip sunku būtų.. Čia neišsimiegi per naktis, nuvargus ir plius da tokie "džiaugsmai" kankina doh.gif
Atsakyti
jei isgimdytum kokia venos atauga, tai ir turetum ta malonuma blink.gif as irgi pagalvoju, kad ir taip turesi rupesciu po gimdymo, o dar cia doh.gif man jau tie siuvimai tarpvietes baisiai skamba, o dar betruktu pono Hemorojaus.... Leliuku gi uzsiimt reiks.. oj smagu bus...
Aisku, irgi gerai darom, nusiteikiam cia baisiausiam biggrin.gif gal viskas mum bus gerai drinks_cheers.gif

Reikia tik issiaiskint kaip galima rizika sumazint umn.gif
Papildyta:
Niu va, kaip gerai kad suradau sia tema. As hemoroju pirma karta apturejau kai mano suneliui buvo 1.5m Skausmingas be galo buvo.. Nors neturejau problemu su uzkietejusiais viduriais. Bet kadangi vaikas buvo maziuliukas, gi nesiodavausi ji ant ranku .Tai ir buvo pagrindine priezastis hemorojaus atsiradimui. Kai issigydziau, po keliu metu vel 'uodegyte' islindo.. Butent panesiojus sunkumu. Taigi, zinau, kad kelti unkiai negaliu, nes...
Dabar laukiuosi antro leliuko, problemike atsirado apie 20 sav. Si karta neskausminga, gydytojas prirase tepaliuko, bet nieko jis man nepadeda.. tie mazgeliai taip ir yra. Galvoju kad reiks uzsiimti ligos demaskavimu po gimdymo

[CODE]
as kai turejau sita liga, tai issigydziau su kremu 'troxevazin'. tik matau, kad tu irgi ne lt, tai nezinau ar cia toks yra
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 13:28)
jei isgimdytum kokia venos atauga, tai ir turetum ta malonuma blink.gif  as irgi pagalvoju, kad ir taip turesi rupesciu po gimdymo, o dar cia doh.gif  man jau tie siuvimai tarpvietes baisiai skamba, o dar betruktu pono Hemorojaus.... Leliuku gi uzsiimt reiks.. oj smagu bus...
Aisku, irgi gerai darom, nusiteikiam cia baisiausiam biggrin.gif  gal viskas mum bus gerai drinks_cheers.gif

[

Tai man irgi baisiai vien plyšimai skamba, a čia dar išskaičiau apie antrą gimdymo "malonumą" doh.gif
drinks_cheers.gif tam, kad tikrai reik kiek įmanoma daugiau išsiaiškint apie tai, gal pavyks išvengt.. mirksiukas.gif O šiaip tai negerai tas neigiamas nusiteikimas, reik galvot, kad viskas bus ok, optimizmo reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai man irgi baisiai vien plyšimai skamba, a čia dar išskaičiau apie antrą gimdymo "malonumą" 
tam, kad tikrai reik kiek įmanoma daugiau išsiaiškint apie tai, gal pavyks išvengt..  O šiaip tai negerai tas neigiamas nusiteikimas, reik galvot, kad viskas bus ok, optimizmo reik

[CODE]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nugalesim mes ta bjaurybe biggrin.gif mirksiukas.gif
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 13:44)
[CODE]
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Nugalesim mes ta bjaurybe biggrin.gif  mirksiukas.gif
friends.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aišku nugalėsim friends.gif
tau linkiu, kad neatsirastų net ta bjaurybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 13, 10:28)
jei isgimdytum kokia venos atauga, tai ir turetum ta malonuma blink.gif  as irgi pagalvoju, kad ir taip turesi rupesciu po gimdymo, o dar cia doh.gif  man jau tie siuvimai tarpvietes baisiai skamba, o dar betruktu pono Hemorojaus.... Leliuku gi uzsiimt reiks.. oj smagu bus...
Aisku, irgi gerai darom, nusiteikiam cia baisiausiam biggrin.gif  gal viskas mum bus gerai drinks_cheers.gif

Papildyta:

[CODE]
as kai turejau sita liga, tai issigydziau su kremu 'troxevazin'. tik matau, kad tu irgi ne lt, tai nezinau ar cia toks yra

Man gyd skyre ANUSOL. O kokioj tu saly?
Atsakyti
Man gyd skyre ANUSOL. O kokioj tu saly?

[CODE]
Nezinau nieko apie ANUSOL schmoll.gif
O as UK, netoli Londono biggrin.gif
Atsakyti