Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 09, 10:15)
Aš irgi dvi savaites grūdinau ir rytoj planuoju sėt, bet kai šiandien apžiūrinėjau o tas šiltnamis ne su dviem durimis? ar tos dėžės abipus durų bus? atstumai normaliai, gal kiek plačiau reikėtų, bet tilps, o antroj eilėj per vieną langelį paslink arčiau vidurio pusiau žemaūgius biggrin.gif

su dviem, bet jie nebus naudojami, bent jau vaiksciuojimui. Nebent teks koki skersveji daryti, o taip manau neliesiu as ju isvis. Jie pritaikyti tuo atveju, jei kas darytu pertvara skirtingom kulturom ir vaiksciuotu atskirai i siltnami. Kadangi pas mane nebus pertvaru, uzteks man vieno uzejimo.

pataisiau:
 i 
Per didelė foto ištrinta - prašome sumažinti foto dydį iki 640 pikselių.

sakot taip geriau g.gif ? Nepermazas atstumas? Nes gaunasi vienodas. Ant tu pakeliu raso 50x80 ar 40x90 ir pan. O cia bus 60x60 mazdaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 10 kovo 2012 - 09:25
Tany, o bačkos viduj nestatysi?
Ai, ir kaip planuoji prieit prie kampinių pomidorų per tako gale patupdytus aukštaūgius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 kovo 2012 - 10:42
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 11:39)
Ai, ir kaip planuoji prieit prie kampinių pomidorų per tako gale patupdytus aukštaūgius?

geras pastebėjimas smile.gif aš tai dar tų dėžių atsisakyčiau, kažkaip gal daugiau pomidorų tilptų, juk tuos žemaūgius galima ir ne dėžėj augint ir vietos dar būtų kitiems pomidorams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 10:39)
Tany, o bačkos viduj nestatysi?

cia gale tie ankstyvi, kurios nesiu is siltnamio tik atsiras normaliu. Tai tikiuosi kad tie aukstaugiai nespes uzaugt iki to laiko, be to takas bus be lentu, tai gal bus kaip prilist per lisve. Kadangi bus dezese, tai bus mobilus tie ziemaugiai. reikalu esant bus sustumdyti kazkur, pagal situacija smile.gif

Backos nebus, bent jau siemet. Nes nebus automatines laistymo sistemos. Cia gal kada ateiti atsiras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 kovo 2012 - 10:51
QUOTE(lolita1960 @ 2012 03 09, 11:03)
SAUNUS, GRAZUS POMIDORAI. NE TU VIENA JAU SUKI GALVA KUR REIKS KITUS PADET ,PAS MANE JAU DVIEM AUKSTAIS DABAR STOVI ,O DAR POMIDORU NESEJAU ,PASETI TIK ANKSTYVI KELI.MANO NEZINIUKAS JAU ZIEDYNA SUKROVE thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif TIK KAS TOLIAU BUS...
PAS MANE SIANDIEN DIDZIOJI DIENA ,SESIU POMIDORUS ,NORS KALENDORIUS NELABAI GERA SEJOS LAIKA RODO IR MENULIS NE TEN,BET AS ZADU I ZEME SET doh.gif  g.gif  verysad.gif

KAIP GRAZIAI JAU VISKA SUPLANAVAI,MAN TAIP IRGI KARTAIS ANT POPIERIAUS BUNA ,BET KAIP PRADEDU SODINT GAUNAS NE TAIP ,DAR IR I VIDURI PASODINU ,NU DAR BUTINAI SITO VIENA DAIGA REIK IR PAN. KAI SODINI MAZUS ATRODO, KAD VIETOS DAR YRA DAUG ,O PASKUI KAI PAAUGA ...

.O TAIP TARPAI TAI GERI 50CM.

4u.gif Tiksliai , planuoti gerai , bet paskui... doh.gif o tai sakot geri tarpai ir aukštaūgiams 50 cm...o tai yra vielties tada , kad dar galiu kai ką pasėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 09, 10:44)
geras pastebėjimas smile.gif aš tai dar tų dėžių atsisakyčiau, kažkaip gal daugiau pomidorų tilptų, juk tuos žemaūgius galima ir ne dėžėj augint ir vietos dar būtų kitiems pomidorams g.gif

nu pomidoru gal man pakaks(nes cia praktiskai tik valgymui, as juokiu sulciu nespaudziu, padazu nedarau, kelis assorti nebent marinuosiu), dar laukiniu bus sode (eksperimentas). Nes reikes zaliu pomidoru misrainem, marinavimui. Raudomu marinuotu nelabai pas mus kas miegsta, labiau agurkas eina.
O kai ismesiu zemaugius, ka nors ten sodinsiu, dar nezianu ka, kad nesipjautu su pomidorais
Atsakyti
ax.gif o tai kada tu juos išmesi...pernai man iki rudens jie dar derėjo neblogai...betalux turėjau...aišku , aukštaūgiai tai tikrai žymiai ilgiau dera...bet ir anie vasarą visą būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 09 kovo 2012 - 11:04
QUOTE(tany @ 2012 03 09, 10:49)
cia gale tie ankstyvi, kurios nesiu is siltnamio tik atsiras normaliu. Tai tikiuosi kad tie aukstaugiai nespes uzaugt iki to laiko, be to takas bus be lentu, tai gal bus kaip prilist per lisve. Kadangi bus dezese, tai bus mobilus tie ziemaugiai. reikalu esant bus sustumdyti kazkur, pagal situacija smile.gif

Backos nebus, bent jau siemet. Nes nebus automatines laistymo sistemos. Cia gal kada ateiti atsiras smile.gif

Tiesa, kitą kartą mažesnės apimties failiuką dėk ir patikrink, ar neištampo psl. 4u.gif Mažulytis kompiuteris stengiasi viską sutalpint į ekraną ir tekstą tik su padidinimo lupa galėčiau įskaityt blush2.gif Turbūt čia ne man vienai taip ištampo 4u.gif

Na, ir jei gerai paskaičiavau, tai viena lysvė 110cm. Bus sunkoka antraplanius prižiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 11:04)
Turbūt čia ne man vienai taip ištampo  4u.gif

ne tik tau.. pas mane darbe labai pagyvenes kompas, tai as sito priesinuko isvis negaliu normaliai perziuret..
Atsakyti
4u.gif o man tai puikiai matosi...aš irgi panašiai sodinsiu...kitaip čia nelabai ką ir prigalvosi , tik galus gal paliksiu , taką iki galo , kas skersvėjai praeitų geriau ...ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 09, 11:03)
ax.gif o tai kada tu juos išmesi...pernai man iki rudens jie dar derėjo neblogai...betalux turėjau...aišku , aukštaūgiai tai tikrai žymiai ilgiau dera...bet ir anie vasarą visą būna...

nu kazkas anais metais rase kad isrove nesigailedami... kad serga tei Betaliuxai pirmieji... tai ir nusprendziau kad bus kol neprades rodyt kokiu ligos pozymiu, o tada keliaus lauk, kad neuzkrest kitu.

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 11:04)
Tiesa, kitą kartą mažesnės apimties failiuką dėk ir patikrink, ar neištampo psl.  4u.gif Mažulytis kompiuteris stengiasi viską sutalpint į ekraną ir tekstą tik su padidinimo lupa galėčiau įskaityt  blush2.gif Turbūt čia ne man vienai taip ištampo  4u.gif

Na, ir jei gerai paskaičiavau, tai viena lysvė 110cm. Bus sunkoka antraplanius prižiūrėt  g.gif

ok, desiu mazesnius failus. Dabar nebeleidzia keisti:(
O del lisves priziurejimo, tam ir dariau truputi sachmatu, kad neuztotu pirmieji, tai ten galesiu ant zemes koja deti ir listi(nebent sakot nepralysiu del tu arciau auganciu?)
O siaip ziuresim kaip bus kai sodinsim, visada plana galima bus pakoreguoti smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 kovo 2012 - 11:33
QUOTE(diuni @ 2012 03 09, 10:53)
4u.gif Tiksliai , planuoti gerai , bet paskui... doh.gif o tai sakot geri tarpai ir aukštaūgiams 50 cm...o tai yra vielties tada , kad dar galiu kai ką pasėt lotuliukas.gif

as tai kazkaip isivaizdavau kad aukstaugiam mazesni tarpai nei zemaugiam. Nes ziemaugiai gi i sonus auga, o auktaugiai i virsu g.gif
Atsakyti