Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

sveikos 4u.gif

as pomidorus sesiu jau ryt, negaliu sulaukti, kaip nagiukai niezti wub.gif
o Lolita, kodel sakai, kad negeras laikas seti, nes kiek ziurejau, ir pagal astrologinius kalendorius (menulius ir zenklus) ir pagal kitus sejos kalendorius, 9 ir 10 dienos labai geros sejai rolleyes.gif tad siandien pasesiu geles, ryt pomidorus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 09, 12:14)
sveikos 4u.gif

o Lolita, kodel sakai, kad negeras laikas seti, nes kiek ziurejau, ir pagal astrologinius kalendorius (menulius ir zenklus) ir pagal kitus sejos kalendorius, 9 ir 10 dienos labai geros sejai rolleyes.gif tad siandien pasesiu geles, ryt pomidorus wub.gif

tai paziurejau i SODU SPALVU kalendoriu ,tai ten nelabai gerai, nu jei pagal kita gerai - tada liuks, lekiu dirbuotis,o tai nuo ryto kaip i kosmosa ruosiuos ,gal vakarykstis sampis dar tebeveikia verysad.gif doh.gif g.gif kazko labai ilgai gaunas pasiruosimas...
Atsakyti
man reiketu irgi pusiau aukstaugiu dar pasodinti, bet siadnien tingiu kazkuo blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, as pas jus pagalbos noriu. Problema tokia, kad pasisejau keleta pomidoriuku pries pora savaiciu pabandymui, na jie man jau paugejo ir isleido tuos pirmus tikrus nedidukus lapelius. Dabar galvoju, ar gerai bus, jei juos dabar ispikiuosiu, nes veliau, nelabai tinkamas metas bus? O gal ir dabar netinkamas? g.gif Susipainiojau isviso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2012 03 09, 14:24)
Mergaites, as pas jus pagalbos noriu. Problema tokia, kad pasisejau keleta pomidoriuku pries pora savaiciu pabandymui, na jie man jau paugejo ir isleido tuos pirmus tikrus nedidukus lapelius. Dabar galvoju, ar gerai bus, jei juos dabar ispikiuosiu, nes veliau, nelabai tinkamas metas bus? O gal ir dabar netinkamas? g.gif Susipainiojau isviso doh.gif

jei noro yra, tai ir metas tinkamas. 4u.gif
Atsakyti
mane siandien, matyt, ikvepimas pagavo - pasejau visus likusius pomidorus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 09, 09:51)
Labas rytas
pasirodau su savo palange  thumbup.gif

bigsmile.gif tai cia jusu Bajaja kaip suprantu? per kiek laiko nuo sudygimo tokie sodinukai uzaugo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 14:39)
mane siandien, matyt, ikvepimas pagavo - pasejau visus likusius pomidorus  smile.gif

mane irgi ikvepimas pagavo, ale laikausi. seju viska kas pakliuvo- tik ne pomidorus. pati sau prisiekiau, kad be kovo vidurio nesesiu. pernai sejau kovo 11-16 ir i siltnami sodinau pusmetrinius isgaiselius doh.gif pas mane vos ne visi langai i pietus, silta sauleta- bambuko greiciu kaip pavaro doh.gif . o pavsariai lyg tycia kazkokie uzsitese- paskui neturiu kur ju det, vis dar salnos grasinas...du metus is eiles uzauginau peraugelius unsure.gif kazin kaip cia siemet pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 09, 13:14)
sveikos 4u.gif

as irgi ryt sesiu mirksiukas.gif
Raisa ir Roma VF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 03 09, 14:10)
mane irgi ikvepimas pagavo, ale laikausi. seju viska kas pakliuvo- tik ne pomidorus. pati sau prisiekiau, kad be kovo vidurio nesesiu.

kiek jau cia beliko iki to vidurio smile.gif Issilaikysi.
Atsakyti
Sveikos pomidorininkės. Turiu bėda -ryte pasižiurėjau ar nekišo pom.nosytės o pamačiau daug krutančių kažkokių vabaliukų .lygtai kaip voriukai ar musyčių. gerai be akinių neįžiurėjau reiks iš darbo akinius parsinešt ir vakare studijuot bet kiek mačiau tai ten gerai krutėjo tai kuo dabar reiks purkšt g.gif pasėta į Juknevičiaus firmos žemes .gal ir Jums kam nors tas buvo ir ką darėt
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 15:29)
kiek jau cia beliko iki to vidurio  smile.gif  Issilaikysi.

lengva pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti