Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ptashka @ 2012 03 08, 22:06)
Na ką gi, aš šiandien dar su vienu pirkiniu

user posted image

geriau jau vyras būtų apribojęs mano veiklos erdvę  biggrin.gif O tai užeini į Rimi grietinės... akys išsiskėčia į visas puses ir išeini ... be grietinės biggrin.gif

a irgi šituos sėjau ir dar Bajaja, bei Black cherry is tos pacios žemaūgių vazoninių serijos
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 09, 08:48)
Yra smile.gif Tik mūsų "vaistinėj" tabletės būna sėklų pavidale, ir jas reikia kišt ne burnon, o į žemę.. Sako, nuo šarabanų padeda, bet visiško pasveikimo nesulauksi... smile.gif

tai reiks šiandien gydytis lotuliukas.gif drinks_cheers.gif gal nors tam kartui apsveiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
pasirodau su savo palange thumbup.gif
[attachmentid=220258]
ir savo sekmadineio vakare sodintias pomidoriukais
[attachmentid=220259]
Su ta placia bleta aisku problema, ant palanges netelpa doh.gif Reikes dar kokiu deziu ieskoti, kad paaukstint ir liks greiciausiai ant stalo prie lango stoveti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 kovo 2012 - 08:51
grazus pomidorai, Tany smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 03 09, 08:07)
a irgi šituos sėjau ir dar Bajaja, bei Black cherry is tos pacios žemaūgių vazoninių serijos

o į kokio dydžio vazoniukus planuojat sodint šias tris veisles? aš irgi jas turiu pasisėjus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 09:02)
grazus pomidorai, Tany  smile.gif

Aciu tongue.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 09, 09:31)
o į kokio dydžio vazoniukus planuojat sodint šias tris veisles? aš irgi jas turiu pasisėjus.

ir man aktualu. Planavau lauke i didelius, bet dabar kai bus naujas siltnamis sakiau jame kabinsiu. Tai pakabinamas didelis negali buti, tai idomu kokio cia vazono min reikia. Pas mane Babaja.

O cia mano siltnamio schema jau pasidariau:
user posted image
langelis 10x10cm
Klausimas profam, ar geri atstumai?

i 
Sumažinta foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 kovo 2012 - 19:31
QUOTE(tany @ 2012 03 09, 08:51)
Labas rytas
pasirodau su savo palange  thumbup.gif
[attachmentid=220258]
[attachmentid=220259]
Su ta placia bleta aisku problema, ant palanges netelpa doh.gif Reikes dar kokiu deziu ieskoti, kad paaukstint ir liks greiciausiai ant stalo prie lango stoveti.

SAUNUS, GRAZUS POMIDORAI. NE TU VIENA JAU SUKI GALVA KUR REIKS KITUS PADET ,PAS MANE JAU DVIEM AUKSTAIS DABAR STOVI ,O DAR POMIDORU NESEJAU ,PASETI TIK ANKSTYVI KELI.MANO NEZINIUKAS JAU ZIEDYNA SUKROVE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TIK KAS TOLIAU BUS...
PAS MANE SIANDIEN DIDZIOJI DIENA ,SESIU POMIDORUS ,NORS KALENDORIUS NELABAI GERA SEJOS LAIKA RODO IR MENULIS NE TEN,BET AS ZADU I ZEME SET doh.gif g.gif verysad.gif

KAIP GRAZIAI JAU VISKA SUPLANAVAI,MAN TAIP IRGI KARTAIS ANT POPIERIAUS BUNA ,BET KAIP PRADEDU SODINT GAUNAS NE TAIP ,DAR IR I VIDURI PASODINU ,NU DAR BUTINAI SITO VIENA DAIGA REIK IR PAN. KAI SODINI MAZUS ATRODO, KAD VIETOS DAR YRA DAUG ,O PASKUI KAI PAAUGA ...

.O TAIP TARPAI TAI GERI 50CM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 09 kovo 2012 - 10:10
Na šiaip vazonų aukštis turi būti didesnis už plotį, reiktų jiems paieškoti tokių statesnių siauresnių vazonų. Taigi galvoju Bajaja ir Back Cherry augint 35 cm pločio (aukštis gal 40 cm), o Aztec 25 cm (aukštis gal 30 cm). Tiesiog neturiu pakankamai 35 cm vazonų...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 09, 10:06)
Na šiaip vazonų aukštis turi būti didesnis už plotį, reiktų jiems paieškoti tokių statesnių siauresnių vazonų. Taigi galvoju Bajaja ir Back Cherry augint 35 cm pločio (aukštis gal 40 cm), o Aztec 25 cm (aukštis gal 30 cm). Tiesiog neturiu pakankamai 35 cm vazonų...

o gal zinot babaja svyrantis ar ne? nes jei ne tai tada neis juos kabinti palubiai g.gif reikia man svyranciu kazkuo
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 09, 10:10)
o gal zinot babaja svyrantis ar ne? nes jei ne tai tada neis juos kabinti palubiai g.gif reikia man svyranciu kazkuo

Bajaja auginsiu tik šiemet, bet iš nuotraukų internetinių matau, kad svyrantis.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 09, 10:14)
Bajaja auginsiu tik šiemet, bet iš nuotraukų internetinių matau, kad svyrantis.

Tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 03 08, 20:33)
Šiandien mano pomidorų sėklos man pokštą iškretė. Grūdinau apie 2 savaites sėklas. Dieną būdavo kambary, o nakty šaldytuve. o šiandien išimu ir matau žaliuoja vos nenugriuvau. tai keletą sukaišiojau į žemę (kurių sėklų mažai turėjau). Tai net nežinau, ar iš jų bus kas nors gero g.gif

Aš irgi dvi savaites grūdinau ir rytoj planuoju sėt, bet kai šiandien apžiūrinėjau tai nieko tokio panašaus nepastebėjau g.gif Dar tiesa pasakius buvo dienų, kada pamiršdavau jas ištraukt iš šaldytuvo blush2.gif tai kiek daugiau yra prabuvę šaldytuve nei ištraukti kambario temperatūroje, bet labai tikiuosi, kad kažkaip nepakenkiau toms sėklytėms g.gif

QUOTE(tany @ 2012 03 09, 09:51)
Labas rytas
pasirodau su savo palange  thumbup.gif

Jau kokie dideli daigai bigsmile.gif bus ankstyvų derlius nemažas biggrin.gif maniškai tai vazoniniai nors ir anksčiau sėti ir išpikiuoti, bet anei kaip nenori sparčiau augti g.gif styro tokie mažiukai su pirmais lapeliais ir vsio unsure.gif

QUOTE(tany @ 2012 03 09, 10:58)
O cia mano siltnamio schema jau pasidariau:

o tas šiltnamis ne su dviem durimis? ar tos dėžės abipus durų bus? atstumai normaliai, gal kiek plačiau reikėtų, bet tilps, o antroj eilėj per vieną langelį paslink arčiau vidurio pusiau žemaūgius biggrin.gif Ir tuos pusiau žemaūgius gali tankiau susodont, kas 40 cm jeigu auginsi vienu stiebu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 09 kovo 2012 - 10:22