Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Aš pasiryžau mesti KT - po 5 metų. Dabar antra savaitė kaip nevartoju. Iš tikro labai bijau, kad nesugrįžtų spuogai ar šiaip nebūtų kokių problemų. Nes vartojant Diane35 viskas tiesiog super, negaliu nei vieno blogo žodžio apie jas pasakyti. Tiesa, dabar toks keistas dalykas atsitiko, kad kelios dienos visai neslenka plaukai. Prieš tai irgi negaliu sakyti, kad labai slinko, na bet vistiek visur mėtydavosi smile.gif O dabar tai gal tik vienas plaukelis per dieną smile.gif Bet kad tik nepradėtų kokie ūsai augti blink.gif

Beje, gal yra tokių, kurioms baigus vartoti Diane35 nebekilo spuogai?
Papildyta:
QUOTE(cawx @ 2007 01 31, 20:41)
daugybe spuogu.ka daryti su jais?
ar pas dermatologa eiti,a rpas kosmetologa((niekad nedariau veido valymo pas kosmetologus..)

4u.gif

Aš jau iš anksto darausi visokias valomąsias kaukes, kad tik nebūtų jiems iš ko gamintis. Bet įtariu, kad tai gali nepadėti sad.gif Na bet prie KT vistiek nesugrįšiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 02 01, 17:27)
Beje, gal yra tokių, kurioms baigus vartoti Diane35 nebekilo spuogai?

Aš jau iš anksto darausi visokias valomąsias kaukes, kad tik nebūtų jiems iš ko gamintis. Bet įtariu, kad tai gali nepadėti sad.gif Na bet prie KT vistiek nesugrįšiu  schmoll.gif

Daryk ka nori is anksto, vis tiek sulauksi puokstem spuogu doh.gif Baisiausi giluminiai unsure.gif Sorry, bet tokia tiesa. Nuosirdziai linkiu to isvegt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 02, 01:34)
Daryk ka nori is anksto, vis tiek sulauksi puokstem spuogu doh.gif Baisiausi giluminiai unsure.gif  Sorry, bet tokia tiesa. Nuosirdziai linkiu to isvegt 4u.gif

Na man "puokštėm" nekildavo, būdavo 1-2, bet baisūs. Bet juk negali jie visą gyvenimą kilti? Siaubas kažkoks blink.gif
Atsakyti
As po Diane 35 sulaukiau spuogu. Net kakla isbere, ko anksciau nera buve blink.gif
Nu ir veida, aisku... Neaisku tik, gal tie spuogai tokie baisus, kad 6 m vartojant tabletes ju nebuvo ir tiesiog atpratau... Bet galiu tik paguosti, kad jie nera labai baisus ir veido valymas bei visokie kosmetologiniai tepaliukai puikiai padeda. Bet kitavertus, jei nor nestuke.gif , tai gali ir spuogus pakenteti ax.gif
Atsakyti
klausykit, metusiosios KT, kurioms buvo atsirade spuogu---
po kiek laiko tie nelemti spuogai sumazejo ar net gal visai isnyko????

as jau 4 men kamuojuosi su jais:(

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(savjera @ 2007 02 02, 12:17)
As po Diane 35 sulaukiau spuogu. Net kakla isbere, ko anksciau nera buve  blink.gif
Nu ir veida, aisku... Neaisku tik, gal tie spuogai tokie baisus, kad 6 m vartojant tabletes ju nebuvo ir tiesiog atpratau... Bet galiu tik paguosti, kad jie nera labai baisus ir veido valymas bei visokie kosmetologiniai tepaliukai puikiai padeda. Bet kitavertus, jei nor  nestuke.gif , tai gali ir spuogus pakenteti  ax.gif

QUOTE(cawx @ 2007 02 02, 18:17)
klausykit, metusiosios KT, kurioms buvo atsirade spuogu---
po kiek laiko tie nelemti spuogai sumazejo ar net gal visai isnyko????

as jau 4 men kamuojuosi su jais:(

4u.gif

Man kakla, krutine, nugara, smilkinius, o paskui ir visa veida, kaip sake kosmetologe - puokstem blink.gif Ties zandais giluminiai, atrodo randuku neisvengsiu verysad.gif doh.gif Kas menesi pas kosmetolge, dermatologe. Dariausi kraujo tyrimus, hormonu tyrimus... schmoll.gif
Man pirmieji pasirode metus KT po 6 men. Dabar jau praejo metai, vis keli grazuoliai pasirodo schmoll.gif Kol kas like pilna raudonu demeliu, jauciu keliu randeliu neisvengsiu cry.gif
Atsakyti
aha,man irgi kakla buvo isbere,ko gyvenime nera buve.buvau nustojus gert,padariau keliu menesiu pertruka,pradejau kitus gert ir kazkaip " ismete"
tai dabar galvoju jei geriau 35,o dabar 20,tai gal cia silpnesni hormonai,ir gal pasekmes bus netokios baisios?
ir kaip ten su vitaminais,kuriose yra hormonu? gal metus KT reik vitaminus pagert,kad tokio stipraus smugio nesijustu organizmui...nu ir koks biesas man liepe juos gert doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 02 03, 00:56)
aha,man irgi kakla buvo isbere,ko gyvenime nera buve.buvau nustojus gert,padariau keliu menesiu pertruka,pradejau kitus gert ir kazkaip " ismete"
tai dabar galvoju jei geriau 35,o dabar 20,tai gal cia silpnesni hormonai,ir gal pasekmes bus netokios baisios?
ir kaip ten su vitaminais,kuriose yra hormonu? gal metus KT reik vitaminus pagert,kad tokio stipraus smugio nesijustu organizmui...nu ir koks biesas man liepe juos gert doh.gif  doh.gif  doh.gif

As iskart nustojus gert KT ir dar dabar geriu nakvisos aliejaus kapsules smile.gif Apie vitaminus su hormonais nieko nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 03 vasario 2007 - 00:09
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 03, 01:06)
As iskart nustojus gert KT ir dar dabar geriu nakvisos aliejaus kapsules smile.gif Apie vitaminus su hormonais nieko nezinau  g.gif

o kuom jis ypatingas nakvisu aliejus?
Atsakyti
Na ką, buvo šiandien pas ginekologą pasitarti tuo klausimu - ką daryt, kad metus KT neatsirastų spuogų ir ar reikia gerti vitaminus - tai man pasakė, kad spuogai neišvengiamai atsiras ir nieko dėl to padaryti negalima, o vitaminų nereikia jokių... Vienintelė išeitis -pastoti, o jei nesiruošiat, tai geriau KT nemesti.

Dabar net galvoju, kodėl jis man juos skyrė, jei čia tokia baisybė... Spuogų nebuvo jau tiek ir daug, o dabar net nežinau ko tikėtis doh.gif

Jei kurios dar nepradėjot vartoti, tai geriau ir nepradėkit.
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 02 03, 15:47)
Na ką, buvo šiandien pas ginekologą pasitarti tuo klausimu - ką daryt, kad metus KT neatsirastų spuogų ir ar reikia gerti vitaminus - tai man pasakė, kad spuogai neišvengiamai atsiras ir nieko dėl to padaryti negalima, o vitaminų nereikia jokių... Vienintelė išeitis -pastoti, o jei nesiruošiat, tai geriau KT nemesti.

Dabar net galvoju, kodėl jis man juos skyrė, jei čia tokia baisybė... Spuogų nebuvo jau tiek ir daug, o dabar net nežinau ko tikėtis  doh.gif

Jei kurios dar nepradėjot vartoti, tai geriau ir nepradėkit.

nu zinai kazkokia nesamone,jei jei uzpultu daug,gal antibiotikai siek tiek padetu,na o jei pastosi,tai nei antibiotiku negalesi gert.o jei uzpultu daug,labai daug,tai per nervus ir persileidimas butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2007 01 31, 19:41)
nebegeriu 4 men.---menesines darosi skausmingesnes.
daugybe spuogu.ka daryti su jais?
ar pas dermatologa eiti,a rpas kosmetologa((niekad nedariau veido valymo pas kosmetologus..)

Labas, manau, kad kosmetologas tikrai neisgelbes - su siom bedom pades kovoti tik endokrinologas.. Kosmetologe tai tik ir padarys kosmetini "remonta", o esmes tai nepakeis..
Atsakyti