Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

QUOTE(juodcke @ 2007 02 10, 17:10)
Čia gal ir ne į temą paklausiu, bet aš girdėjau, kad ilgą laiką vatojant KT vėliau būna sunku pastoti. Ar tai tiesa? Gal kažkas susidūrė su tuo? Pradėjau baimintis nes KT vartoju jau 5 metai. Ačiū už atsakymą.

taip tiesa 4u.gif
Atsakyti
Nu tikiuosi tom kuriom nebuvo ir neatsiranda, nes man pries vartojima nebuvo, tai ir metus nenoreciau kad atsirastu smile.gif
Sian va susirgau po 31 d. kai meciau gert tai dabar kenciu vel baisius skausmus, kaip ir pries kt vartojima, prigeriau nuskausminamuju ir vos pasedziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodcke @ 2007 02 10, 18:10)
Čia gal ir ne į temą paklausiu, bet aš girdėjau, kad ilgą laiką vatojant KT vėliau būna sunku pastoti. Ar tai tiesa? Gal kažkas susidūrė su tuo? Pradėjau baimintis nes KT vartoju jau 5 metai. Ačiū už atsakymą.

mano pazystamu patirtis ka kita rodo, vos tik nustojusios gerti kontraceptikus is kart prikibo nestuke.gif . Ir suprask kaip nori g.gif
Atsakyti
Man taip pat, po KT nebuvo sunku pastoti, jokių problemų.Tik gydytoja liepė mėnesį palaukt, kol sulauksiu natūralių mėnesinių.
Atsakyti
o as gal cia dabar jau ne i tema...bet man KT pasalinis poveikis tikrai nekoks buvo...kraujavau vietoj vienos savaites tris, o kita nekraujavau...jauciausi tragiskai....o daba jau menesi vis bijau pradet kitas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 02 12, 13:08)
Nu tikiuosi tom kuriom nebuvo ir neatsiranda, nes man pries vartojima nebuvo, tai ir metus nenoreciau kad atsirastu smile.gif
Sian va susirgau po 31 d. kai meciau gert tai dabar kenciu vel baisius skausmus, kaip ir pries kt vartojima, prigeriau nuskausminamuju ir vos pasedziu verysad.gif

> ar bandei nakvisu alieju pagerti? Man padejo ir KT nebereikejo gert
Atsakyti
man nuo KT pienlige pasikartojanti buvo 4-5 menesius is eiles verysad.gif ir visas tas priezastis usdejus, noras myletis dingo visai doh.gif . Kai nustojau gerti KT viskas susitvarke. Dabar geriu nakvisu alieju nuo pms ir ciklo reguliavimui agnucaston.
Atsakyti
beveik 2 metus isnaudojau kontraceptini pleistra, bet pries koki menesi meciau....galvoju geriau bus, bet pakolkas,tai to gerumo nejauciu-apie savaite veluoja menesines, labai jautrus speneliai pasidare ir dar koki kg priaugau(nors daugiau tikrai nevalgiau nei paprastai)-tai jau galvojau gal kas negerai, pasidariau testuka, bet neigiamas..teks laukt dar...

tiesa, vasara menesiui teko nutraukt pleistriuko klijavima, bet tada kaip ir labai kazko blogo nepasireiske... g.gif
Atsakyti
Niu man apie KT "geri" ir nauda sveikatai pasako tai, kad Japonijoje jas vartoja tik 9 procentai is ivairiai besisauganciu moteru. Tokiu dariniu is kuriu jos sudarytos gamtoje nera. Pati geriau jas tris savaites, jauciau kad kazkas netaip, ir nuolatinis kraujavimas, neatrode labai normalu, kaip teigia kaikurie KT gamintojai.
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2007 02 05, 20:47)
mane irgi spuogai užpuolė nustojus gert..gali tept netept kremais nepadės juk iš vidaus eina blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O del spuogu, tai galiu pasakyti, is savo kampo. Pastojus ju tikrai laaabai sumazejo, oda kazkaip pagrazejo. Girdejau is kitu moteru, kad buvusi riebi ir spuoguota oda po antro gimdymo taip susilygino ir issausejo, kad net zymes neliko, jog kazkada ju galejo buti.
Atsakyti
Prieš gerus trim metus naudojau, nebuvo jokių šalutnių poveikių, jaučiausi puikiai.Plaukutas sumažėjęs, mėnesinės regulerios, jokių skausmų, mylėtins noras net buvo padidėjęs.Tik nustojus gert atsirado galvos skausmai susiję su mėnesinėmis, sako kad dėl pakitusio hormonų kiekio.Bet iki šiol tie gavos skausmai nesibaigia doh.gif Prieš pradedant naudot KT išvis nežinojau ką reikškia kai skaudą galvą.
Atsakyti
QUOTE(juodcke @ 2007 02 10, 18:10)

As irgi uzkibau is karto, na sulaukiau mm po KT.Tik gaila kad nestuke.gif baigesi nelaimingai verysad.gif Dabar bandom vel. KT geriau 5metus
Atsakyti
KT geriau 4 metus ir is karto uzkibau smile.gif, cia gal kaip kam smile.gif
Atsakyti