QUOTE (Kieliuke @ 2004 10 05, 20:00) |
Moteriskes patarkit.Vartoju KT 2 men.Apetitas zveriskas, miego noriu irgi nerealiai, krutine padidejus.Gal ![]() ![]() |
QUOTE (nerile @ 2004 09 28, 08:49) |
O man visai blogai- po puses metu vartojimo mano potencija lygi 0- visai nenoriu sekso ![]() |
QUOTE (Noa @ 2004 10 15, 20:36) |
Nu va man irgi dabar idomu... Geriu Mercilon. sake, mol, reikia pradet gert pirma menesiniu diena. Na as kaip zmogus kulturingas, taip ir padariau, ir geriu toliau saziningai pagal grafika. O kas iseina? Iseina, kad man, blyn, menesines jau 11 dienu ir pabaiga kazkaip nenusimato ![]() Kiek pamenu, tri-regol kai geriau, irgi taip buvo - taip ir prasirgau visa menesi ![]() Tfu i tokius kontraceptikus ir i poveikius tfu ![]() |
QUOTE (mamaLina @ 2004 09 29, 23:24) |
man nuo KT .... buvo prasideje nerealus galvos skausmai. Be to potencija buvo lygi nuliui. Nuolat kankino bloga nuotaika. Po vaikelio pries pora men. pradejau gert Diane 35. Uzejo nereali depresija. Is patirties zinojau, kad viskas del KT. Nustojau gert - viskas vel gerai. As dabar esu Amerikoj ir pries pora dienu vyras nuvede pas gydytoja pakalbet apie kontraceptines priemones, nes nebezinau ko griebtis. Tai ji pasake, kad depresija vienas is dazniausia pasitaikanciu salutiniu poveikiu. Tik visiem sunku patiket, kad nuolat liudna ir nesijauti laiminga del KT. Ir siaip jei kada pajusit, kad nesijauciat tokia laiminga kaip anksciau - pirmiausia nustokit gert KT ![]() |