Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Sveikutes. Si menesi pradejau gert Rigevidona. Gydytoja skyre ji ciklo sureguliavimui. Nors geriu dar tik tvi savaites, jauciuosi klaikiai. Kraujavimu ar tepliojimu nera, bet krutys istinusios ir baisiai skauda, taip, kad tik apie jas dabar ir galiu tegalvoti unsure.gif O ir nuotaika tokia, kad baisu zmonems akyse pasirodyti, tikru tikriausia depresija.
Ar esat dar kuri vartojusi sias KT (Rigevidon)? Ar irgi panasiai jautetes?
Atsakyti
As blogai nuo KT jauciausi kelis pirmus menesius, tada dar ir priaugau kelis nereikalingus kg sad.gif
Bet po to viskas susitvarke....Tiesa, kai blogai jauciausi jau kuri laika, nuejau pas gydytoja, pasiskundziau ir ji israse kitus KT pabandyti (sako, gal tau kiti labiau tiks, nes kiekvienam skirtingai). Pabandziau, patiko ir dabar jau 2 metus juos ir geriu wink.gif
Atsakyti
Baigus maitinti maziuka, zadejau pradet gerti KT, nes tie prezervatyvai seimoj doh.gif Bet paskaicius apie salutini poveiki visas noras atsoko. Tikras nuodas: galva, pilva, skauda, noro nera ir t.t. Moketi nemazus pinigus uz organizmo zalojima-kazkaip nebevilioja.Paauglystej, kad menesines susitvarkytu, ginekologe buvo Marvelono israsius tris savaites sirgau (ot ir "sureguliavo"), o po to triguba vitaminu doze geriau nuo issekimo.
Bet kaip tada saugotis?! Nera idealaus apsisaugojimo budo. Propaguodami naturalu apsisaugojimo buda susilaukem 2.gif
Atsakyti
kontraceptikus geriu 4 metai, poveikis salutinis atsirado diane-35 geriant 3 metus, pradejo spuogai pulti kraujavimas didelis..pakeiciau i kitus pirma menesi pykindavo bet taip ir turi but kol kunas pripranta..odos problema susitvarke. mano drauge geria 4 metai cilest jokio poveikio nepastebejo. o apskritai patariama kas 3 metai pailseti nuo kontraceptiku
Atsakyti
naudoju Logest pirmasias kontraceptines tabletes savo gyvenime. tik pora savaiciu, o pasalinis poveikis tiesiog nepakeliamas.. galvos skausmai neitiketini, teplioja rudom ishskyrom..nuotaika tai ishvis patyliu..pikta kaip vilkas ant visu.. amzinai zliumbiu del ko nors ir vyrui nebeduodu.. noras myletis pasitaiko itin retai... o dar prisidirbau.. pradejau gert atbletes nuo antros menesiniu dienos.. bet vat sesta diena nesulaukiau ir pasimylejau( na bent jau ne iki galo..) tai dabar pilvas taip keistai ishsiputes.. tai net nezinau ka galvot.... gal pastojau.. ot "gera" dovanele butu man, dvyliktokei.. sad.gif
Atsakyti
Va va Hypnotise, man lygiai tokie pat pozymiai. KT geriu, jau penketa metu, taciau Logesta geriu antra cikla, siaubas.....tokios savijautos, kokia as apturejau ir dar vis turiu, niekam nelinkeciau. Teplioja rudom isskyron jau antra cikla, issiblaskiusi nerealiai, taip dar nera buve, kad as pamirsciau 2d. isgerti tablete huh.gif pradejau nepasitiketi savimi, uzsiregistravau tinklapyje, kad man primintu, kuomet reikia gerti tablete. O nuotaikos! Varge...... gaila man savo diedo.... sad.gif verkiu ir verkiu..... apie seksa net kalbos nera.
Oi nezinau, kas man darosi, sirdute ir ta streikuoti pradejo...... 24metu, o savijauta, kaip senes. Oi kaip liudna........
Atsakyti
beveik du metus geriau diane35, tai ir ,,dziaugsmu" begalybe apturejau. visu pirma, tai noro nulis, apetitas nerealus, celiulitas irgi rodytis pradejo, is karto ant pilvo ,,barankos" ir is viso pilvas kazkoks ispustas buvo, toks jausmas kad nevirskina nieko sad.gif rugseji turejau isvaziuot 4 men i uzsieni tai meciau gert ir is karto dauguma reikalu susitvarke, nu tik noro neturejau su kuo patikrint:) pries griztant menesi pageriau - ir vel tas pats s---s. tai dabar abu apsisprendem - metu visam smile.gif ir labai tuo dziaugiuos. per pora dienu ir noras atsirado ir barankos dingineja. zinau, kas bus blogiau-kad pariebes veido oda ir gal spuogiukas koks iskils, bet man jau dzin tongue.gif
Atsakyti
man slyksciausias KT pasalinis poveikis buvo, kai totaliai dingo noras myletis...iki tol kazkaip tokiu problemu tikrai nebuvo...ir stai, naujas draugas (dabar jau vyras) mano gyvenime, ir noras dingsta mad.gif uzsipuoliau as savo vargseli, sakau nu cia tu visai kiba kazkoks, kad man taip nesinori...gerai, kad kantraus jo buta ir tuos priekaistus mano jis kazkaip istvere... tada nugirdau as is draugiu, kad ilga laika vartojant tos pat rusies KT, gali dingti potraukis. pakeiciau as KT, ir daug geriau pasidare smile.gif o kai visai meciau (nes 2.gif uzsimanem), grizo visi norai su kaupu biggrin.gif zodziu, kam tokios problemos, patarciau pabandyt nusipirkt kitos rusies KT. man tada padejo. jei negalit sau leist visai mest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 27 gruodžio 2004 - 15:06
Sveikos, ar tai tik sutapimas, ar tikrai nuo kontraceptikų gali pradėti slinkti plaukai. Jau trejetą mėnesių vartoju Logest ir tiek pat laiko plaukai labai slenka (o jie tokie ilgi, labai dėl to išgyvenu). Ką manot? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2005 08 16, 17:14)
Sveikos, ar tai tik sutapimas, ar tikrai nuo kontraceptikų gali pradėti slinkti plaukai. Jau trejetą mėnesių vartoju Logest ir tiek pat laiko plaukai labai slenka (o jie tokie ilgi, labai dėl to išgyvenu). Ką manot? sad.gif

Tikiu, kad gali. Pati iš pradžių nekreipiau dėmesio, bet po dviejų mėnesių KT vartojimo ir man atsinaujino slinkimas, kuris jau buvo praėjęs. O paskui žurnale skaičiau straipsnį apie plaukų slinkimo priežastis - KT vartojimas buvo paminėtas kaip viena iš galimų priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 08 22, 12:13)
Anot to gydytojų, viskas turėtų normalizuotis per kelis mėnesius, bet man kaip tik po kelių mėnesių ir pradėjo slinkti, tai ir nežinau, kur teisybė. O KT jau mečiau dėl kitų šalutinių poveikių ir bandau gelbėti plaukus.

g.gif Abejoju, kad per kelis mėnesius KT labai sukeltų plaukų slinkimą, šiaip tai nėra būdingas KT poveikis. Labiau plaukai gali slinkt dėl kažkokių medžiagų trūkumo. Šiaip kaip tik geriančiom KT, kaip ir nėščiom, mažiau plaukų iškrenta (jei nėra problemų su kitkuo), nes hormonai prailgina plauko gyvavimo ciklą, o vat po nėštumo, kaip ir nutraukus KT, gali iškrist daug plaukų.
Tik stiprūs KT, skiriami nuo plaukuotumo (pvz. Diane35) gali susilpnint ne tik nepageidaujamose vietose plaukus, bet ir ant galvos esančius.
Atsakyti
Labutis, mamytes! Pries keleta menesiu pradejau gerti Jarina. Neteplioja, gerai toleruoju, bet... kazkaip niezti kuna. Atrodo, kad milteliu nekeiciau, valgau ta pati maista, prausiuosi smile.gif, ciuzinys naujas...,bet niezti... ypac nakti... Tablete geriu 18:30. Gal susiduret su tokia problema? As visai pasimetusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaake: 27 kovo 2006 - 11:16