Įkraunama...
Įkraunama...

Nukentėjusioms nuo kontraceptinių tablečių

Man taip buvo nuo Logest doh.gif doh.gif tai viena men teistveriau ir meciau doh.gif
Atsakyti
Aš geriu Femina, man irgi paniežti vakare, kai nusirengiu, ypač šlaunis ax.gif bet tai nėra jau labai daug, aš geriu tik gydymo tikslais, o ne šiaip dėl apsaugos, tai nesuku galvos, ypač, kad jau geriu paskutinį mėnesį, o jei tu planuoji gerti ilgai, tai gal vertėtų pakeisti tas KT į kitas? g.gif
Atsakyti
As tai po KT turiu:
PER DAUG svorio( nu atrodau normaliai, bet būdavo daug geriau) blink.gif
LĖTINĘ KANDIDOZĘ (velnias, kaip niežti) g.gif

VALIO:dingo nervingumas, atsirado lytinis potraukis, pagerėjo šeimos tarpusavio bendravimas, nes mamytė ir žmonytė nebepsichuoja. Be to ,nebežiūriu į vyrą kaip į kokį iškrypėlį kuriam vis negana. 4u.gif

Tik va kad pasekmių liūdnų po KT tai ir negaliu atsikratyti. gal kas žino kaip butų galima tai padaryt?

Atsakyti
labas
ir man bedos po kt vartojimo, jau puse metu kaip be ju gyvenu bet organizmas dar netvarkoj.. yra ir geru pokyciu - vel norisi lytiskai santykiauti, nuotaikos pastovesnes. bet uztat menesines issiderino su kaupu.. veluoja labai labai, jau nezinau kiek pinigeliu isleidau testukams ax.gif geriau nakvisu aliejaus kapsules 3 men. nezinau tikiuosi su laiku gris viskas i savas vezes.. negalvojau kad tokios pasekmes bus. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš gėriau KT Cilest apie 3 metus. Irgi pastebėjau neigiamą įtaką - pirmiausia nukentėjo mano kojos - ir net smarkiai. Esu paveldėjus iš tėvų ne pačias geriausias venas, taigi, iki KT galedavau drąiai dėvėt net patį trumpiausią mini - jojos buvo sveikos ir gražius, bet pagėrus porą metų Kt pastebėjau, kad blauzdos nuolat patinsta, pabrinksta, tampa skausmingos ir sunkios.Kažkur atsitiktinai paskaičiau, kad KT gali neigiamai veikt kraujagysles, o kai paklausiau apie tai savo ginekologės - išgirtos supermamos forume labai, ji paskė, kad tai pasakos, kad KT čia nėkuo dėti..O dabar gyvenimas susiklostė taip, kad antra pusė - medikas, chirurgas, ir jis apžiūrėjęs mano kojytes pasakė, kad čia neabejotinai KT žala - juose esantis progesteronas kraujagysles labai žaloja ir apskritai liepė pamiršt visus KT..Sako, ką sako ginekologai, tą operuojantys chirurgai paneigt gali. Tai va, nukentėjo kojos..Dar ir plaukai - iš vešlių garbanų pasidarė tiesūs ir silpnesni, išplonėjo kažkaip, bet jau atsistato..

Atsakyti
Sveikutės,

Ir aš noriu prisijungti prie nukentėjusiųjų verysad.gif
pirma, visas suprantu ir uzjauciu 4u.gif
man padidėjo kūno svoris (+5kg) blink.gif ir nežinau kaip čia jų atsikratyt. Labai išsausėjo...aišku, kaip ir daugeliui dingo noras mylėtis...
On dar vienas dalykas, labai niežėdavo visą kūną blink.gif tai laimė ta, kad tik 4 mėn. jas gėriau, bet paskutinį tai ne visą ciklą išgėriau, nes jau užkniso, tai mečiau, bet va tų dienų nesulaukiu jau vėluoja 4 d. bet nėščia tikrai negaliu būt schmoll.gif ką dabar aryt? gal dar sulauksiu...mano tetai vėlavao 2 mėn. blink.gif kai baigė KT gert, net neįsivaizduoju.
Atsakyti
Vartojau KT apie 4 metus. Pašalinis poveikis - siaubingas galvos skausmas.
Atsakyti
sveikos likimo drauges,
as irgi nusprendžiau prisijungti prie Jūsų. Man po to kai nutariau mesti vartoti KT, sutriko visai ciklas, jau du menesiai nesergu, bet nesu nescia.
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 04 10, 13:09)
Vartojau KT apie 4 metus. Pašalinis poveikis - siaubingas galvos skausmas.

drinks_cheers.gif ziaurus galvos skausmai doh.gif
Atsakyti
Mano tai oda labai sumišrėjo. Vartojau KT 3 metus, ir prieš vartojant turėjau normalią odą, o dabar į dienos pabaigą jau blizga T zona doh.gif
Dar priaugau >5 kg svorio, kurių niekaip nepavyksta nusikratyti sporto salėje verysad.gif Ir galvos skausmus kenčiu. Bet pastarieji tai nežinau ar tikrai nuo KT - sunku tokius dalykus vienareikšmiškai teigti.
Nereguliarios mėnesinės manęs nebestebina, ir laukiu ne po kelias dienas, o savaitėm kol prasidės ax.gif Bet kažkodėl visviena būnu rami kad visviena kada nors sulauksiu, mat pasitikiu gumytėm tongue.gif
Papildyta:
Pamiršau parašyti kaip kovoju biggrin.gif Ogi susipažįstu su kosmetika skirta mišriai odai, kai skauda galvą geriu krūvą vaistų ir vaikštau pas gydytojus, sportuoju sporto salėje ir geriu vitaminus su nakvišų aliejumi.
Atsakyti
as nuo KT pasidariau irzli, pikta, sunku budavo susikaupti... be to, man pradejo visai dingti menesines. gydytoja patare nutraukti KT vartojima...tikiuosi, kad nutraukiau laiku, nes menesines atsirado su trenksmu, o ciklas 1 diena sutrumpejo.
geriau tas tabletes per prievarta, lyg nujausdama, kad netinka jos man... ir mano savijauta atitinkama buvo...
Atsakyti
QUOTE(zalia @ 2006 04 10, 13:40)
zinot, niekada negalvojau, kad taip hormonais galima pagadinti sveikata, ir dar savu noru ax.gif manau, kai jau blogai pasidaro, tai reikia nekenteti, gal pakeitus tabletes i kitas ar į pleistrą, žiedą susitvarko viskas,beje, isbandziau kokias 4 rūšis tablečių ir nuo visų tas pats.

Man nuo tableciu skaudedavo galva, bet pakeitus i zieda - praejo. Vartoju jau pusantru metu - galvos neskauda, svoris neauga ir myletis norisi. Svarbiausia, kad negalima tableciu rinktis tik paskaicius reklama, ar patarus vaistineje, reikia rimtai istradyti gydytoja, kodel tas ar kitas skiria, kokios hormonu dozes (pvz., zieda kiek zinau jos pacios maziausios) ir ko tiketis, taip pat pasakyti viska kuo buvai sirgusi. O del grybelio - tai yra vaistu: viena kapsule reikia isgerti karta per menesi keleta menesiu is eiles ir daugiau nebesikartoja. Patariama ir vyriski tokia pat kapsule pavaisinti.
Atsakyti