propagandos! tačiau jau negaliu nieko pakeisti!

bet paskaitykite mano istoriją...
Pradėjau nuo Logest, vartojau 3mėn., klaikiai kankinausi - galvos skausmas, prislėgta nuotaika, viso kūno kaitimas, mieguistumas... juk gydytoja įspėjo, kad is pradžių bus pašalinis poveikis...
Viskas baigėsi panikos atakomis ir depresija, nuo kurios gydžiausi apie metus. tai baisiausias periodas mano gyvenime, kai nenusigręžė tik patys artimiausi žmonės.
bet negana to! nesusiejau to su KT! ir užsispyrusiai bandžiau dar kartelį!
Pradėjau vartoti novynette, rekomenduotas gydytojos.
vartojau 1.5 metų - nuolat pykino ir dingo potraukis - jaučiausi kaip sausa medinė lenta, bet juk aš užsispyrusi!
galiausiai nusprendžiau nutraukti, kai mano draugės seseriai (21 metų Ugnelei, kuri vartojo nuo 16m. diagnozavo 2-3 stadijos kiaušidžių vėžį, kaip ir gydytojai pripažįsta puse lūpų - nuo KT).
ir ka? jau metus nesergu mėnesinėmis. apsiplaukavau, apsispuogavau. diagnozė po echoskopijos - policistinių kiaušidžių sindromas! norui pastoti - špyga panosėj!
IR NIEKAS MANĘS NEĮTIKINS, KAD TAI NE NUO KONTRACEPTIKŲ! juk tiksliai žinau, kad buvau sveika vaisinga moteris prieš vartodama.
maža to! gydytoja pasiūlė pavartoti kontraceptikus, kad kiaušidės pailsėtų ir su reklaminiais šūkiais pasiūlė Yarina, vos nepasiūliau jai susikišti jas į... kai paklausiau apie homeopatinius preparatus ar natūralų gydymą, tai tik nusižvengė, kad čia visiška nesąmonė! ir vėl pradejo kišti KT, nors aiškiai jai pasakiau, kad nevartosiu.
išėjau tylėdama...
tai tokia istorija be moralo.
P.S. Gal kas žinote, gerą ginekologą?