Na taip....baiu darosi ir cia paskaicius ir savo istorija prisiminus..
as irgi nukentejau nuo tu velnio tableciu.
Mano gimineje spuoguotumas labai budingas paauglysteje, bet man paauglystes metu pavyko apsiriboti tik inkstiriukais ir keletu spuogeliu kuriose ne kuriose vietose.
nuo 19 metu pradejau vartoti KT.pradzioje vartojau cilesta, kuri ikyriai kiso gydytoja ir neleido vartoti kitokiu, tik cilesta, as nuo ju , atvirksciai ne visos, labai sukudau, nes sededavau nuolat klozeta apsikabinus - taip pykino

, paskui meciau ir perejau prie isgirtuju diane35, tada dar superbuper naujoves reklamuojamos visuose galuose. ir ka! spuogeliai isnyko visi -laaabai dziaugiausi! ir skausmas menesiniu metu isnyko. zodz, buvau patenkinta. kol ju nemeciau.
kai meciau:
*metus laiko negalejau pastoti. nevaisingumo klinikoje pasake, kad tai nuo sauniuju KT.
* vos tik metus prasidejo neralus spuoguotumas. t\kuo toliau - tuo daugiau tu spuogu veisesi. jie visi tokie skausmingi,pulingi,dideli. susidare didziuliai skaudantys,niestintys zidiniai ant zandu. tik paspaudi kuria zndu-kaklo vieta ir bega puliai.
su tokiu veidu bijojau ir i viesuma iseiti , nes i mane visis ziurejo kaip i kokia idomybe.zodziu, isgyvenau tikra kosmara.
Ko tik nebandziau kad issigydyciau : ir tepalus, ir antibiotiku kursa didziuli, ir kosmetologines priemones. pasirodo, SLYKSTYNES isbalansavo man hormonu sistema ir atsiliepe pacioje silpniausioje grandyje visas smagumas - paveldimume, kurio buvau jau isvengusi. visi gydytojai, pas kurios buvau, juokauja, kad man paveluota paauglyste prasidejo..
Nuvaziavau i santariskiu odos filiala ir ten man pasake, kad turiu vel gerti KT, jei noriu nebuti spuoguota -kitos iseities nera!
GERIAU VEL TAS SLIKSTYNES. NEBEPADEJO. ISBALANSAVO TAIP, KAD NIEKAS NEBEPADEDA. VISKA ISBANDZIAU.
Nors kazkiek apmazina spuogus mano, deja tik isorinius, jau islindusius i virsu (patempus mano oda matosi, kad po ja -isvien pulingi mazgeliai po kurio laiko islendantys i virsu ir puliojantys, ko nienkada nebudavo iki KT) kosmetolooginiame kabinete kaukemis ir visokiais prietaisais. turiu ten lankytis i savaite du kartus. paskaiciuokim , protingosios kurmes kiek man tai atsieina per metus
Tai stai kokia mano KT istorija. Tiesa, plaukuotumas irgi atsirado(smakras, kaklas ,krutine plaukuot).
Kas baisiausia, mano ginekologe vel primygtinai siulo gerti KT, nes turiu tokius baisius skausmus per menstruacijas ir pries jas, kad gyventi negaliu. Nezinau kaip elgtis...